locking out of heaven.

God kväll!
Tänkte bara kika in och skriva av mig lite..har suttit och tänkt lite på hurvida det senaste året varit bara,och det känns som att 2012 har varit ett år då hela jag gick ett steg framåt i livet kändes det som.
Saknaden för min älskade Boll finns fortfarande kvar och så fort tänker jag på henne så fylls hela mitt hjärta med sorg och smärta. Saknar henne så det gör ont.
Jag kan fortfarande inte förstå att jag lagt hästlivet på hyllan,för jag saknar allt så himla mycket så jag inte vet vart jag ska ta mig till.
Men samtidigt så vill jag så mycket mer här i livet,och hästlivet kommer jag att återvända till när jag är redo och tiden inte bara rinner iväg som den gör just nu.
Förutom att början av året bestått utav sorg så vände allt till det bättre sen, jag har haft en helt okej sommar och jag tog körkort och flyttade hemifrån under samma årstid och trots all väntan så åkte jag iväg och uppfyllde en av mina drömmar,ett av mina mål. Miami och bartenderkursen är något av det roligaste jag gjort!
 
Jag känner verkligen att i år har det hänt grejjer, jag har fått mer insikt i vad som betyder och inte,och jag har vuxit som person och förstått att what doesnt kill you make you stronger och lärt mig så mycket om vad jag vill här i livet och framför allt så har jag insett att man kan nå alla sina mål bara man kämpar lite. Det är inte så jävla svårt faktiskt,det gäller bara och göra det egentligen. Simple as that!
Det är dags och börja leva lite och det är nu.
Något jag verkligen insett är hur mycket vissa personer betyder i ens liv,och mina vänner som alltid finns där och gör varje dag till en bättre dag. Till er vill jag bara säga att all min kärlek går till er oavbrutet,ni är underbara!
Jag är ingen perfekt människa och jag är så tacksam över  och ha er i mitt liv och att ni står ut med mig och får mig och skratta när jag behöver det som mest!
 
Och just nu..Just nu känns det som att jag kan göra vad jag vill,och det känns så jäkla bra och inleda det nya året så..fri som en fågel helt enkelt!
 
Finns mycket mer och säga om detta år,det har ju innehållt en del kärleksbekymmer men jag väljer och inte lägga någon vikt på det nu för jag är så less på det faktiskt,att ständigt undra vem man kommer hamna med i slutändan och allt snurr i skallen(jag är ju en sån som känner och tänker för mycket) och just nu så fokuserar jag bara på saker som gör mig lycklig! Så catch me if you can säger jag bara.
 
Sist men inte minst, njut av morgondagens festligheter,det ska jag göra!
Och var glad för det ni har,börja det nya året med och leva livet precis som du vill leva det.
No regrets!
 
Peace out people,hörs 2013!
 
 

that girl..i shouldnt have let her go!

Hej bloggen! Har ju varit jävulskt länge sen jag uppdaterade men jag har haft fullt upp sen jag kom tillbaka från Miami,med jobbet som tagit upp nästan all tid.
Fast det är askul! Alltså stämningen där borta i Upplands Väsby är verkligen kanon och jag har skrattat och flummat så mkt så det finns inte!
Julen har också firats ordentligt med familj och vänner! Igår blev det en storslagen utgång med fina vänner och dagen idag har mestadels gått ut på och druckit cola och vräckt i sig chips. Är verkligen underbart och omringas av vännerna såhär, och min fina lilla Tove är tillbaka ifrån Göteborgs området nu också,så passar på och umgås med damen innan hon åker tillbaka till skolan!
Saknar mina bartender mongolider från Miami gör jag också,shit vad dom människorna betyder mycket för en!
 
Annars då tänkte göra en sammanfattning av hur 2012 varit som år, för kommer om jag känner mig själv rätt inte uppdatera innan nyår haha, så here w go,kör en skön lista!
 
2012's.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Absolut! har defintivt saker och skriva upp på listan efter Miami haha.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jaa jag skaffade faktiskt ett gymkort som jag använt flitigt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - yes,flera stycken!
4. Dog någon som stod dig nära? - Jaa, vila i frid!
5. Vilka länder besökte du? - Frankrike,USA och Bahamas.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? - nej,tror 2012 slog 2011 rätt hårt när det gäller det!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - finns sjukt många som betyder,så inga nämda inga glömda.
8. Vad var din största framgång 2010? - det är nog utvecklingen som person,jag har utvecklats så sjukt mycket detta år känner jag och jag har inte backat när tillfällen har getts och sakta men säkert blivit mer framåt i jobbet och tagit mer ansvar och utmanat mig själv till och bli bra,och sen ännu bättre och satt nya mål hela tiden.
9. Största misstaget? - finns mycket man ångrar men har samtidigt växt starkare utav det,så kan inte säga vilket det största är.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Jaa det är vardag det,antingen förkyld som vanligt eller skadad ifrån jobbet haha.
11. Bästa köpet? - Måste nog vara mina Jeffrey campell Lita shoes,300 kr!!! baaam.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder och mat haha..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Jaa är glad varje dag för att jag har så många vänner som funnits där och fyllt varje dag med skratt och värme.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Sweet Nothing-Calvin Harris,SHM-dont you worry child,Beauty and the beat-Justin Bieber,Gangnam Style,Hungry Hearts m.fl!! kan hålla på i evigheter,musik är mitt allt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - mycket mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? - rest mer!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - jobbat,haha. Förstört vissa högtider så sjukt mycket.
18. Hur tillbringar du julen? - med familjen hela julafton och juldagen och annandagen med vänner! <3
19. Blev du kär i år? - Jaa det blev jag.
20. Favoritprogram på TV? - Greys Anatomy, Gossip Girl, Desperate Housewives,, Family Guy, How I met your mother,Scandal,The Vampire Diaries,Criminal Minds.
21. Bästa boken du läste i år? - hunger games triologin!
22. Största musikaliska upptäckten? - skrillex,calvin harris, M.FL..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jaa absolut!
25. Något du önskade dig men inte fick? - en musikal kväll med bästa vän,en av mina bättre kvällar! :D
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - jag tillbringade hela kvällen med jobbarkompisarna,käkade middag,och hade en skitkul kväll och körde gokart,åkte segwaysumobrottning,,kastade slangbella och kaosade på rodeotjur. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Pengar kanske,så jag skulle kunna ha rest med haha..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - snygg ofc,haha!
29. Vad fick dig att må bra? - Min familj, mina myskatter,och ALLA mina underbara vänner!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Channing Tatum är för jävla snygg!
31. Vem saknade du? - någon.
32. Den bästa nya personen du träffade? - Oj,kan inte skriva alla underbara nya personer jag träffat. Men på sista april på jobbet så träffade jag sjukt många nya människor som var as trevliga allihopa, och i Miami har jag träffat vänner för livet, och nu i Upplands Väsby har jag träffat sjukt roliga personer också, och jag älskar det!

Halsa för helvete!

Hej hej people!
Har inte uppdaterar mkt den senaste tiden,men det är en crazy world vi lever i just nu! Och nu är det sista veckan här borta och bara två dagar kvar i skolan!!
Pressat och stressat som fan..
Kommer vara så glad på torsdag när allt är över och festen kan börja!!
Ialf så var vi ju på Bahamas fre-mån och det var så sjukt underbart! Fri tillgång till mat,assköna sängar,pool och jacuzzi på däck,roomservice och jaa ni! Kan ju säga att vi levde som gudar på den båten! Blev överlycklig av och få äta ris,potatis,kycklinggrytor,ägg,kakor,choklad i mängder!!!! Alltså maten var fan underbar.
Blev lite twist i gänget i början av resan och så men vi hade det sjukt kul ändå! På lördagen så var vi hela dagen på en ö som Norweigan Sky ägde själv och det var underbart väder och en heldag på stranden,precis vad vi behövde!
Sen så i söndags var vi på Bahamas i några timmar och vi tog en turistbuss som visade oss allt i Bahamas från down Town till rikemansställena,slummen,stränderna,byggnaderna m.m så det var askul och få uppleva!
Vi hade btw en riktig rehab helg där vi praktiskt taget bara åt och badade och sov och njöt av livet!
Dessutom så kaptenen för skeppet var en svensk,så det var lite kul och veta!
Annars så igår var det tillbaka till skolan och gå in på dom sista dagarna och vecka 4..ångesten kommer krypande då man vill prestera bra!
Igår kväll så skulle vi egentligen pluggat men det slutade med att det blev lite kvalitetstid med lärarna,drack lite(inte jag dock) och sedan körde jag har aldrig och bara käkade gott och hängde :)
Jag råkade ju nämna till vår lärare Kim att jag aldrig snusat i hela mitt liv och det var det typ det dummaste jag gjort gör 2 min senare sitter han och jag dör med en varsin prilla under läppen! (förövrigt så kan man inte nämna saker man inte gjort till varken kim eller kellett för då är det upp till bevis som gäller på en gång..crazy people!) btw så fick jag världens jävla nikotinkick så allt snurrade som bara den och min middag hamnade i toan för illamåendet blev för mycket..hahah!
Så jäkla rubbad kväll,och jag mådde piss resten av kvällen..men eeeuw! Nu vet jag hur det är och snusa och tack men nej tack,jag får världens niko kick så jag knappt kan hantera det haha!
Annars då..?
Jag har faktiskt hemlängtan,en liten del av mig vill bara vara hemma och mysa med familj och vänner!
Men snart ses vi..puss på er så länge!


Få en flaska i huvudet,ligga sövd på akuten,hela själen var bruten.

Hallu babes!
Tisdag här borta och kan knappt fatta att vi går in på 3e veckan..sinnessjukt! Nästa vecka är liksom the Grand Finale på hela kursen..ingen vill ju åka hem kan jag säga haha :)
Hur som helst,vi har överlevt ännu en helg på miamis vilda gator! I fredags blev det en kaos kväll och i lördags blev det inte Sydney Samson för mig tyvärr,dock berättade några av mina kära klasskompisar att han varit as grym och haft en robot bland publiken m.m..helt crazy! Men jag och några fina classmates hamnade på space,en sjukt stor nattklubb där vi hade en askul natt! Kom hem 6 på morgonen..så sjukt var det!
Sen var söndag "koma dag" som vår lärare Chris säger,och det var fan rätt! Var så sjukt sliten och vi försökte plugga men alla spårade som tusan och sov istället!
Idag hade vi ialf det andra läxförhöret och det gick riktigt bra! 50 av 53,baaam säger jag bara! Så sjukt nöjd och vi hade flairing på stranden idag och det var riktigt kul idag! Man märker att träning ger färdighet verkligen!
Ska försöka plugga sjukt mkt denna vecka ändå så man kan bara ta det lugnt i helgen,lutar åt en Bahamas kryssning fre-mån med klassen vilket kommer bli underbart!!! Men får se om vi får ihop det med bokningen!
Annars så tänkte jag bara snacka lite om hur vardagarna ser ut här borta,för man har verkligen en sinnessjuk dygnsrytm! Man har antingen skola mellan 10-14 eller 12-16 och då kör vi lite blandat bar/teori/flair/ beroende på dag och väder och sen efter skolan så beror det på hur man mår men antingen så chillar man i lobbyn på internet,sen flairar lite på gräsmattan,lr lägger sig och sover en stund eller shoppar/äter m.m och så ser man knappt nån mellan 16-19,och därefter så kör vi oftast plugg mellan 19-21 och ibland krökas det. Men oftast lägger man sig vid 12 tiden, och så börjas det om.
Jag äter också apdåligt här borta,nudlar/pizza/frukt/snickers är det man trycker i sig och liter med vatten..saknar verkligen svensk mat haha!
Annars så känns det så annorlunda här borta för det känns som man lever i en liten galen bubbla med sina kompisar här borta och så glömmer man liksom bort allt som finns hemma..askonstig feeling men vi har pratat om det här borta och ni där hemma fattar liksom inte hur vi har det ändå,det är assvårt och förklara men har försökt ialf hur dagarna ser ut.
Och det som händer ikväll är vin kväll och kex samt plugg! Har 4 nya drinkar tills imorn som vi ska trycka in i skallen!
Hur det funkar med drinkarna är också såhär att vi får nya drinkar och lära oss varje dag,antingen 2 st lr 4 st och nya kombinationer på dom hela tiden..
Allt blir avancerat för varje dag verkligen..svårt men det är så sjukt jävla kul också! Och jag vill inte åka hem..jag vill,men inte till samma gamla vanor så att säga..
Men men saknar mina tokstollar som finns där hemma,ni är one of a kind!
Pusssss och hej!


RSS 2.0