sommartider.

God kväll! 
Sitter i skrivande stund ute på den gigantiska balkongen vi har, i tygstolen med ipaden och musik i hörlurarna såklart. Är i princip kolsvart, har bara ljuset ifrån gatlyktorna. En riktigt skön kväll också,sitter enbart i trosor och tshirt haha. Har varit inne hela dagen och inte gjort ett smack, har varit halv död nästan 2 dagar i rad nu och bara sovit,kollat film och ätit choklad haha. Lingonveckan är som sagt här och den är lika otrevlig varje gång, dock lite värre denna gång. Känner knappt att jag är hungrig så har inte ätit så mycket vilket är dumt jag vet. Min roomie Sebastian försökte muntra upp mig med chokladmuffins,smart drag och det funkar ju alltid, det är choklad liksom? Haha. Hans tjej Debbie bakar godaste muffinens helt klart, nam nam. 
Igår så sa vi båda hejdå till vår andra roomie Marcus, han drog hem till Sverige efter och ha varit här i snart 8 månader. Vi har ju bara bott ihop i ca 3 veckor men han är en sån himla rolig kille så det kommer bli tomt helt klart. Och ännu tommare blir det när Sebbe åker till Sverige imorgon för semestra, kommer leva solo i ca en vecka nästan. Galet men det ska nog gå bra! 
Det lutar ju åt hemgång för mig också snart och det har redan blivit halv hysteri känns det som, men det är kul att man är efterlängtad. Har såklart blandade känslor men känner mig hyfsat redo för och komma hem. 
 
Men förövrigt så rullar livsnjutarlivet på här. Patriks kompis Marina var här förra veckan tors-sön precis som Anna
var, och det har varit riktigt kul. Har blivit en massa mysiga middagar och drinkkvällar. Förra veckan var ju lite intensiv med 4 festkvällar,tis ons fre lör haha. Men jag klagar inte. I lördags fick vi gratis drinkar från en schysst servitris på ett ställe vi alltid går till. Helt galet men kul såklart! :)
Kommer dock inte bli allt för mycket denna vecka, får försöka take a chill pill.  
 
Har ju legat och kollat film nu i flera timmar och jag har kört igenom klassikerna: the wedding date(som jag ALLTID kollar på när lingonveckan smärtar som mest),the proposal,the holiday,wiimbledon,sweet home alabama m.m
MEN en film jag kollat på är endless love, och den är by far den bästa love storyn jag sett! Så himla hjärtslitande och underbar på samma gång. Efter filmen så drog jag en lång suck och bara andades ut och tänkte, shit vilken jävla känsla. Så jaa,till alla crazy love birds som jag där ute, rekommenderas starkt! :)
 
Men nog om mig och mitt babbel nu.
Kram på alla er därhemma som saknar mig, jag saknar er dubbelt så mycket kan jag säga.
Ciao :* 
 

fight for it.

Tja! 
Rätt länge sen man skrev här,men har inte haft ork och skriva även om jag velat, vill ju dela med mig av allt roligt som händer men tid är tro det eller ej något som bara försvinner här haha. Som alla brukar säga, tiden går fort när man har roligt!
Det har ju som sagt hänt en del sen sist,men roligaste ever var ju att förra veckan få besök av barndomsvännen Anna,torsdag-söndag! Vi spenderade den korta vistelsen med och bada,sola,äta ute på restaurang och festa såklart! I lördags mådde vi så illa att vi inte kom upp ur sängen knappt haha..men det var otroligt härligt och få hit en vän och visa allt härligt som händer på ön! 
Och nu är det en ny vecka, vilket har börjat med alldeles för mycket fest men vad gör det om hundra år liksom! I tisdags så blev det en sen kväll ute med min roomie Marcus och hans tjej Rebecka(: jag följde med till festområdet Paceville men var så trött att jag gick direkt nästan haha..ändå kom jag hem 4 på morgonen liksom! 
Och igår drog jag och Sandra ut på busigheter, hade en riktigt trevlig kväll faktiskt även om vi kom hem 6.20 haha. Vi hängde ganska mycket med ett gäng irländare och en snubbe satt jag och pratade om sagan om ringen/the hobbit filmerna i nästan en timme haha! Mycket givande måste jag säga, och för er som inte vet så älskar jag dom filmerna. Det är verkligen en helt annan värld och det är det som gör det så fängslande.
Hur som helst, Patrik har nu sin kompis Marina på besök så imorn blir det såklart utgång! 3e gången denna vecka men vad gör det haha.
Jag trivs verkligen med att ta dagen,veckan som den kommer och jag har ju nu varit borta i 1 månad vilket är helt sjukt..men jag känner verkligen att jag fått det där breaket som jag behövde. Att få komma bort och börja andas på  nytt. Det är så enkelt land och leva i och jag har äntligen kunnat slappna av och bara let it loose.
Riktigt skön känsla, för jag har längtat så efter och få känna lite lugn, men även hur bra det än är här så går det inte en dag då jag inte tänker på allt och alla hemma i Sverige(: 
 
På tal om något helt annat, jag har fått såna sjuka cravings här och upptäckt saker jag inte ens visste jag tyckte om. Tex kokos, det finns en gudomlig youghurt här som är dunder god. När Anna var här blev hon helt såld haha! Citat från denna tös " jag blir nästan förbannad på att sverige inte upptäckt detta, Yoggi kan man inte lita påtydligen" asså vi garvade sönder oss när hon sa detta haha. Men helt ärligt,kokos är gudomligt. Har till och
med skaffat ett schampoo som återfuktar asbra och med doft av-joo kokos! Så jävla grymt, ska börja odla palmer när jag kommer hem helt klart.
En annan sak är pesto, jag typ äter pestopasta varje jävla dag med olika varianter av tillbehör. Så jävla enkelt och göra och perfekt smak, nom nom säger jag bara.
Finns mer saker som denna ö förändrat en på,men återkommer om det haha(; 
Ska försöka sova nu då jag är sliten som ett djur, men ska försöka lägga upp lite bilder och kanske videoblogga. Notera kanske.
Hahah, men ha det gött! 
Ciao ciao. 
 
 

RSS 2.0