all tid i världen,men slösar inte en sekund, du e aldrig nöjd.

Kom precis på sjukaste grejen,jag har varit hemma i en månad nu! Känns som om det var ett halvår sen jag kom hem ifrån USA. Men det är en hel jäkla månad som har gått bara?! Så jäkla skum känsla. Nästan läskigt hur jag bara har hoppat in i gamla spår och kör på utan och tänka på att tiden går.
Men som jag sagt till alla hittills, är så jävla glad och vara hemma. Njuter av livets liv.
 
Ikväll blev det ialf en sen middag med några av jobbarkompisarna,kollade fotboll på Allstar och kvalitetstid med min kompanjon Leyla blev det allt också! Vi jobbar ju typ aldrig tillsammans längre,så gäller och ta vara på tiden när vi verkligen ses :)
I övrigt så brukar ju mitt knä låsa sig när jag ridit och tränat hästar m.m och idag av alla dagar så har mitt knä krånglat hela dagen,och nu ikväll när jag kört bil och sen suttit stilla ett tag så har det varit asdrygt för det gör liksom ont i nån muskel känns det som, är obekvämt och ha benet både utsträckt/böjt så förstå hur irriterad situation jag är i just nu.
 
Och jag har fortfarande 3 nattpass kvar som väntar denna vecka,dock längtar jag mest tills på lördag då det först och främst väntas barjobb och andra roligheter också!
 
En låt som har satt sig i mitt huvud efter helgens bravader och som jag nynnat på jobbet dom senaste nätterna är, Aldrig nöjd- Joakim Gissberg.
Sjukt bra låt faktiskt,så lyssna och bli lika fast som jag haha.
 
Nattinatt.
 

if tomorrow never comes.

Hej hopp.
Som alltid är man ju värdelös på och besöka detta ställe och skriva några rader men kände att efter helgen/den senaste tiden som varit så ville jag skriva lite grann, lätta på trycket liksom.
 
Jag kan ju börja med och säga att helgen varit helt jävla sanslös. Alltså det var ju inte bara det att detta var min första lediga helg sen jag kom hem, utan det var ju också i princip den första utgångs helgen också, så efter och inte ha slirat på Uppsalas gator på 3 månader så kan ni ju tänka er vilket jävla bombnedslag det varit denna helg.
Dock har den varit så jävla rolig!
Jag hade ju i fredags planerat en utgång och reunion med min musketör Sara. Så efter och inte ha setts sen i juni/juli så möttes vi upp i staden och smådrack lite på Edenbergs och Terrassen och catchade upp liksom innan vi drog till skönaste förfesten med Saras killkompisar. Blev sedan lite för mycket dricka och vi hamnade ialf sen en snabbis på Edenbergs och sen Terrassen igen haha,där jag totalt spårade ur. Träffade min jobbarkompis Oscar som förövrigt är den flummigaste killen i stan och våran LMA  David från jobbet också, och asså dom två jävlarna tillsammans..det blir bara fukka ur liksom!
Kvällen spårade ialf ur och det är liksom inte ens värt och gå in på detaljer känner jag haha..
Sedan igår så startades dagen med och vara bakis och skakis som ett as, stressa iväg för och åka iväg på Ladies Night i Sthlm med bff:en Nina och det var helt underbart. Asså Ronan Keating av alla snygga män i världen var gäst artist och levererade when you say nothing at all,if tomorrow never comes och Lifes a rollercoster helt jävla gudomligt. Helt lost uppe bland rosa moln blev man ju kan jag säga haha.
Väl tillbaka i Uppsala så blev det Terrassen och hänga med gänget ifrån Max igen, fick i mig en shot och en drink och kände att det var nog haha. Så jävla sliten!
Min och Saras vägar korsades som planerat och slutade då med att jag crasha på en soffa i staden, och det var liksom min helg! Har idag bara glidit runt hemma i mjukisbrallan och kollat serier haha, och ja dagens goda gärning var väl att jag lagade mat åt hela familjen, blev inget mindre än kött,potatis med grönsaker och bea!
Man kan ju om man vill haha.
 
För övrigt så kan jag bara nämna att jag i helgen träffat en hel del nya människor,vilket jag älskar och göra och inte nog med det träffat den mest ödmjukaste personen jag nånsin träffat tror jag. Asså jag tycker det är så jävla fint och träffa personer som trots livets elaka spel, kan ta jävligt mycket motgångar och ändå ha glimten i ögat och njuta av livet när det är som bäst. En sann jävla krigare med andra ord.
 
Hur som helst denna vecka som väntar kommer bli ap jobbig,då jag ska jobba mån-tis natt och tors-lör natt! 5 nattpass ska man köra så det är liksom bara och inse att man kommer va nattuggla deluxe,hur man nu kan va en nattuggla deluxe? Haha asså, så jävla trött man är..
Säger bara det,puss och hej!
 
 

stop holding your breath.

Hej bloggish.  Nu vare ett tag sen faktiskt, och jag har tänkt flera ggr och sätta mig ner och skriva några rader men det har bara inte blivit av..Men nu så, Im here!
Och vad ska man säga liksom?
Jag har ju kommit tillbaka hem och jag är så himla glad för det och det känns liksom helt okej. Allt som innebär och leva mitt liv just nu är liksom bara, helt okej.
Jag har tagit mig tillbaka till mitt maxande och jag har dessutom fixat barjobb och det rullar liksom på, och jag har mina vänner som jag håller hårt i, och försöker ge så mycket tid åt som det finns. Även om det är svårt, känns bara som jag är väldigt fokuserad på mina jobb just nu och det är skönt faktiskt, jag har förändrats medan jag borta, det märker jag verkligen nu när jag är hemma och det är bara till det bättre kan jag lova. Jag känner att jag i dagsläget vågar vara mer öppen och orädd för och göra min röst hörd, och jag slösar ingen tid på negativa saker, utan bara fokuserar på det som får en och må bra.
Just nu så är helt ärligt mitt Max jobb under konstruktion kan man säga haha, har hänt så jävla mycket skit på ren svenska medan jag varit iväg och det är så mycket saker som bara inte funkar, och det känns så himla bra när jag satte min fot för första gången där för en vecka sen, för jag insåg då att jag gillar det. Jag gillar Max jobbet och att vara assistent är något jag trivs med, och samtidigt så har jag gått ner i timmar, jag jobbade förut 35/h men nu är det 20/h istället och det passar mig perfekt för innan så blev det för mycket och hantera, och jag hade inte kul. Men nu så har jag energin för och ge 110% varje pass jag har och det hela känns bara bättre på något sätt.
Och som sagt, allt är huller om buller på stället men det känns som att man har nånting och ge när man kommer dit, man kan göra en skillnad på något sätt. Sjukt märklig förklaring men men.
Plus att sammanhållningen inom assistent gruppen vi har är obeskrivlig, jag har bara varit tillbaka på jobbet i en vecka men har redan hunnit med middag 2 ggr och en utekväll med max ligan haha. Känns otroligt bra och kul måste jag säga!
 
Och även om det känns också att all min fokus ligger på jobb just nu så är det bara för att det är det som är grejen, min fokus är helt annorlunda nu. Och jag fokuserar på jobbet förmodligen mer än vad jag gjorde förut!
 
Men nog om jobb nu, jag har ju hunnit med och träffat några av mina sweethearts och jag har ännu inte hunnit träffa alla jag vill träffa. Dock väntar imorn en lång fullspäckad dag, först ut så är det lunch med Nina som gäller, sen sola och shoppa med Lisa och hennes vän Maja och på kvällen sen då så blir det mys med Jojjo och Linda :)
Inte helt fel måste jag säga!
 
En annan sak som jag bara måste få skriva av mig är allt jävla skit som händer/hänt omkring mina närmaste. Det finns nästan inte en enda som inte har drabbats av nått helavärldenvändsuppochner drama, och det sticker som fan inombords bara och ens liksom få höra det ena efter det andra, jag blir helt knäpp. Vart fan är världen på väg liksom?
Och den enda naturliga reaktionen man får eller känner liksom är att man bara vill göra allt bra igen även om man inte riktigt kan det bara sådär liksom,men man vill bara få någon och le för någon sekund och glömma världen runt omkring för en stund.
Jag fattar bara inte. Jag fattar inte hur den här hösten bara fuckar upp allas liv på något sätt och för mig så bara rullar det bara på som om jag inte ens varit iväg liksom.
Nej ni.livet är en enda lång berg och dal bana färd, och det finns liksom tusen citat man kan rabbla upp nu haha, men jag vill bara säga detta..lev enkelt,livet består av både motgångar och nedgångar och inget utav det håller förevigt så tar bara vara på varje minut och slösa inte tid på onödiga saker, stay positive och gör det bästa utav det.
 
Jag ska med det sagt vända mig till drömmarnas land och sova.
Natti natt.
 

och inga drömmar är fel.

Tjabba tjena hallå folket..
Har ju bara låtit bloggen vila ett tag, vart liksom lite mycket där och med och resa hem och komma tillbaka till allt och försöka styra upp läget och såklart träffa vänner man inte sett på länge.
Jag kom ju hem för 5 dagar sen och hittills så har jag lyckats och varit på arbetsintervju och få jobbet, fikat med Ninis, sagt hej till the crew på Max och sagt hur jag vill jobba framöver, hängt i stan med lillebror då han har höstlov och varit ledig, firat halloween med mina Alunda brudar och varit på studentkorridorsfest,fikat med Tove och jobbat första passet på jobbet jag fick! Såå jaa jag har då inte haft många latis timmar sen jag kom hem haha..
 
Som dom flesta har fattat så har jag längtat hem riktigt jävla mycket och det är pga av massa olika anledningar men denna upplevelse har tagit på psyket kan man säga, och jag har inte kunnat varit mig själv på något sätt och därför jag så  lättad över och vara hemma och kunna andas ut och slappna av.
Så jag är så sinnessjukt glad över och va hemma och känner mig helt hyper haha.
 
Och jag har efter allt detta insett hur bra man har det som har människor runt omkring sig som faktiskt bryr sig om en, och hur mycket det faktiskt gör av och ha den tryggheten av att folk finns där för en.
 
Nog om det, nu är nu och jag är hemma och även om allt är upp och ner och halvt kaosartat så är jag totalt inställd på och leva och må så bra som jag bara kan, för just nu är min plan och vara på hemmaplan ett ganska långt tag och jag vill inte lägga ner massa tid på drama och komplicerade saker, jag vill liksom leva enkelt. Göra det jag vill,när jag vill och inte fastna i någon slags rutin och må dåligt, utan fokuset just nu är och bara få allt och funka för ett tag.
Känns som det är bara babbel men men, på tal om något helt annat, så kan jag ju meddela att jag äntligen fått in en fot i bar branschen och det är ute på vishan där jag bor vilket passar mig nästan perfekt.
Stället heter Club Ice och ligger i Östhammar, och dom har bara öppet varannan lördag vilket är helt lagom.
Jag jobbade där första gången igår och det var så jäkla kul! Blev lite kaosartat med vissa drinkar haha, men dom 2 som jag jobbade med i baren är så jäkla awesome och även om det var första ggn vi träffades så var det ändå liksom att vi got each others back no matter what, som att vi bara klickade på en gång och det är så jäkla skön känsla och man blir så glad av och vara omringad av såna människor också! :)
Sjukt kul ialf, och längtar redan tills nästa pass såklart!
 
Jag har idag gjort så lite som möjligt haha, och jag älskar såna söndagar när man bara kan va,glida runt i mjukis brallor och kolla film haha.
Imorn så väntas det träning(dags och återvända till gymmet om man vill hålla formen från ridningen) plus en fika,med världens bästa före detta chef Johanna och gamla goda Chippen haha :)
 
Puss och hej så länge.
 
Den här aukustiska versionen är så jävla bra, diggar som faen när man bara håller sig till enkla instrument och levererar låtar precis som dom är liksom. Love it.

RSS 2.0