waiting on the world to change.

Hej!
Long time no seen, verkligen! 
Har varit busy me livet helt enkelt, allt från och kriga jobb till och hitta på roligheter.
Anledningen till att jag skriver nu är för att jag är uppe sent, och jag har en förmåga att alltid vilja göra saker mitt i  nätter. Att sitta och läsa en bok, kolla 7-8 avsnitt av en serie i rad, sitta och skriva to-do-list för nästa dag, eller skriva några rader är standard för min del. 
Dock så har jag lyckats hålla min dygnsrytm i hyfsat skick dom senaste 2 månaderna, jag går inte och lägger mig senare än 00-00.30 om jag inte jobbar vill säga. Så det är en grym progress från tidgare då 03-04 var min standard tid för läggdags.
 
Dock så var förra veckan skev på alla sätt och vis, jag jobbade både natt som dag och ställde upp mycket på jobbet samtidigt som jag lyckades klämma in fest och vänner däremellan. Totalt från mån-sön natt jobbade jag 40 h med alldeles för lite sömn redan och då hade jag glömt bort att jag jobbade igår så klämde in bara 4 h sömn och körde 4 h jobb igen utöver det.
Så igår var jag i det tröttaste laget och var inte helt med om man säger så. Nu är jag tack och lov ledig 2 dagar och idag har varit en underbar dag på alla sätt. Jag har inte haft några måsten,inge jobb,inge häst,inga vänner,verkligen inget som väntat på mig.
Så min dag har sett ut som följande, vakna halv 1 och ha soffläge och kolla tv halva eftermiddagen och hela kvällen i sängläge och kollat serier. Käkat massa gott och bara rehabat mig med att göra ingenting. Så himla välbehövligt och ha en vilodag och egentid.Har verkligen längtat efter och få vila ut.
Samtidigt så har jag haft rastlöshet som kommit och gått ändå, och tänkt att jag kanske ska dra en långpromenad eller köra någon runda i spåret men sedan fängslat mig själv med och verkligen ta det lugnt.
Det är verkligen skitsvårt och ta det lilla lugna ibland, speciellt när man alltid är uppe i varv och gör saker hela tiden. Viktigt att man stannar upp ibland,tar en dag och andas ut. 
 
Något jag suttit och ugglat på ikväll är ifall jag ska starta en ny blogg. En mer professionell och mer "betydelsefull" blogg. Den här bloggen har ju varit med sedan mina yngre dar och innehåller ju väldigt tafatta och pratglada inlägg om allt eller ingenting. Jag älskar ju och skriva och formulera mig på olika sätt så har gått och funderat på HUR jag kan använda det till bästa sätt. Vi får väl se hur detta går men jag lovar och återkomma om jag lyckas starta något.
 
Det var allt för mig nu, natti.
 
 
 

RSS 2.0