vart jag än går.

Jisses,vet inte ens vart jag ska börja riktigt,men som ni förstått så är jag grymt busy med flytten och när jag inte håller på och planerar eller fixar grejor så jobbar jag,och jobb den senaste tiden har det blivit kan jag lova.
Känns som jag knappt kommer ihåg när jag gjorde något kul senast,senast jag satt med mina vänner en kväll och bara chillade och hade roligt..Nej suddigt minne av det helt klart!
Nu väntas bara några intensiva dagar/nätter och sen så nästa vecka nån gång borde allt va i så bra ordning som det kan bli.
Förövrigt så träffade jag och Lisa vår blivande sambo Mikael för första gången i måndags.
Vi käkade på Forno Romano och sedan så bilade vi runt lite i stan och visade vilken galen stad han hamnat i,haha.
Var riktigt skoj iallafall och han har såklart en väldigt go göteborgska och det är lätt en person jag kan tänka mig bo med,haha tur va?
Haha, hur som helst var riktigt trevligt och äntligen få träffa honom och i helgen är det dags för inflyttningen,yey!
 
Igår så jobbade jag en hemsk dag på jobbet,dock så började den helt okej, fick lära mig glassmaskinen av Patte och jag har ingen aning om hur det är tänkt att jag ska göra den alldeles själv om 2 veckor,kaaaos haha!
Nejdå,men det kommer nog gå fint fint!
Var igår efter jobbet och köpte grejor på både IKEA och Rusta,lite nödvändiga saker som man kan behöva,och idag ska jag och mamma åka in igen innan mitt jobb och sen har jag förmodligen allt jag behöver.
 
Känns som att allt är i en enda röra och det väl för att det egentligen är så också,men jag längtar verkligen tills jag får lite ordning och kan känna lite motivation till allt,för just nu så känns det som att jag drunkar i allt som har med livet och göra.
 
En annan sak är väl att jag äntligen läst igenom the hunger games-triologin som jag varit fastklistrad i i några veckor nu men nu så är jag äntligen klar och jag blir alldeles varm i hjärtat jag bara tänker på den, shit vad bra.
 
Men nu ska jag ladda inför kvällens kaos som jag vet väntar,puss!
 
Jag och min fina Joshie som börjar universitetet imorn också, good luck soldier.

legend says,if you can't sleep at night it's because you're awake in someone elses dreams.

shooo bre!
 
Har haft några shyssta dagar denna vecka hittills.jobbade mån och tis vilket var pretty hard men det funkade! Sen igår hängde jag med min kompiiiis Tove,gled runt i stan och lite så! Sjukt nice och träffas igen efter att inte ha setts på halva sommarn :)
Och denna helg så jobbar vi ihop fre-sön,kommer nog bli lagom kul! :)
 
Förövrigt så har jag hunnit packa en hel del,flyttkartongerna blir fler och fler och rummet tommare och tommare!
Känns så overkligt ändå att om en vecka så kommer mitt hem gå från en liten lugn by på vår lugna gata i villan och hästhagar runt knuten och skogen en 1 km ifrån, till att bli en lägenhet i staden med massa människor och mer folk och spring i trapphus och hissar och posten inkastandes direkt i dörren.. Alltså det är helt galet när man tänker på det,kommer ta mig ett tag och vänja mig helt klart.
Och jag kommer sakna mina katter så otroligt mycket hur dom hoppar upp i knät och lägger sig och sover när man ska precis åka iväg,haha. Men jag ska ju som sagt skaffa hund istället,min nya pojke Rufus som kommer bli världens mest älskade hund av mig. Är så sjukt ovan och ha hund också så kommer bli en riktig förändring.
Och på tal om förändring så kanske jag eventuellt blir brunett snart också.
Är så extremt sugen på och färga håret så ni kan ju vänta er att det blir något annorlunda snart,just wait and see ;)
 
Annars då,idag har jag tagit en timmes promenad i regnet och rensat tankarna lite,lättat på allt som tynger ner en i vanliga fall och sen körde jag lite övningar efteråt. Sjukt skönt!
Ska försöka göra samma imorgon bitti innan jobbet.
På kvällen så kom Ninis ialf och vi fixade en enkel middag ihop och käkade naturgodis till filmen Project X,världens skönaste och galnaste film, diggar den stenhårt haha!
 
Men nu så ska jag försöka fylla en kartong till innan jag drar mig vidare till John Blunds värld (:
Tuddilooo.
 
 

legend says,if you can't sleep at night it because you're awake in someone else dreams


KÄRLEK.

Jag vill bli kär! Jag vill ha någon att vakna brevid på morgonen. Jag vill dra mina fingrar genom någons hår. Jag vill kyssas utanför en klubb och åka hem alldeles för tidigt en lördagskväll bara för att man inte kan vänta att slita kläderna av varandra. Jag vill ha någon som kan få mig att skratta under tisdagsmiddagen. Någon som bär hem mig en sen lördagsnatt efter alldeles för många drinkar och alldeles för höga klackar. Någon som ger mig nackspärr för att jag måste stå på tå för att kyssa honom. Någon att bry sig om.
 
TRUE FUCKING SHIT.
 
 
(taget från Michaela Fornis bok - en bok om kärlek)...

you're the one I imagine.

Hejssvejs!
 
Har som sagt inte direkt hängt här mycket på bloggen,men har haft fullt upp!
Hela min lediga helg som var,har det inte varit en lugn stund,verkligen!
Lördagen spenderades i Sthlm på dagen på Grönan(IGEN!!) med Jojjo och Bolle och Anton.
Sjukt kul!
Kom tillbaka till Uppsala och förfestade hemma hos Patrik med Nina och hade det skoj,sen var jag och Nina på Salu och kaosade haha, sån jävla ångest för hur mycket jag spenderade men men,jag bryr mig inte direkt. Ibland är det så jävla skönt och bara släppa loss,dricka mer än man behöver,och inte komma ihåg nånting av gårdagen!
Vet inte om det är bara jag som känner så men ibland är det faktiskt nice!
Haha,var ialf en skaplig fest kväll och det slutade med att jag gick till jobbet och hängde med vakterna och skrattade åt Zulfo som är för jäkla härlig tills Patrik slutade jobba och vi drog hem till honom i spöregnet,halv 7 på morgonen somnade vi haha! Så jävla rubbat,och söndagen spenderades bakis och sliten som ett as på Lisas beach handbolls cup heeeela dagen,sjukt trött var man kan jag säga när jag kom hem 9 på kvällen...ouuffh!
Men hur som helst,jobbade idag 8-16.30 var det tänkt men var en sjuklig kaos dag och inget gick verkligen som det skulle,fullt hus hela jävla dan..Fan vad trött man blir alltså..
Och imorn är jag egentligen ledig men ställer upp som fan och jobbar 07.30-10.30 för min chef och sen är det möte 14.00 och såklart så ställer man upp där med och fixar fikat, kladdkaka it is! Så underbart gott det ska bli! :)
Annars så händer det inte så mycket mer,förutom att jag ligger way behind med packningen inför flytten..Är ledig ons och torsdag´och då ska jag se till och försöka packa satan.
 
Men det största beslutet jag gjort på senaste tiden är och skaffa hund!!!
En liten jäkla hårboll som kommer bli min nya livskamrat haha ;)
Lisa har ju köpt en naken hund och jag ska köpa hennes hunds bror,som har hår tack och lov(!) och den är för underbart söt!
Alltså jag är helt såld,och jag vet inte vad jag ska döpa den till än men har några roliga namn på g,haha! :)
 
Men nu har jag babblat sönder igen,men ska försöka uppdatera mera!
Hörs och syns,puss!
 
'
Hahaha,bildbevis från lördagkvällens galenskaper..drunka as hell som ni ser..fyfan haha!

take me away.

Jag svär att jag gjorde ett inlägg för några dagars sen men tydligen vill inte bloggen samarbeta med mig för den exixterar inte nånstans..suck!

Men men,kan ju allt som allt säga att det enda jag gjort är och jobba och jobba och jobba och jag är sjukt less och helgen som kommer nu,är min lediga helg sen 3 veckor tillbaka!!! Ni anar inte hur galet hårt jag kommer gå ut i mitt festande,glömma allt slit,glömma alla idioter till människor jag hanterat de senaste veckorna och bara vara med dom som faktiskt betyder något! ÅHHH,längtar som faen efter mina klackar och house musiken dunkandes.

Annars så har jag ialf när jag inte jobbat,varit på Grönan med Nina och vi hade askul! En hel eftermiddag i Sthlm City och Grönan,fett underbart! Vi åkte dit på en torsdag innan jag skulle jobba hela helgen och det var det bästa,jag glömde all jobbstress,all flyttstress och alla andra dumma tankar och bara hade kul. Skrattade så man fick ont i magen och skrek tills man tappade luften och bara var där just då. Åh,det var en bra dag hörni. Jag tillbringade sedan helgen på följande sätt: jobb hela dagen, öregrund halva natten. Både fredag och lördag och det var skoj, speciellt på lördagen då vi allt blev knas och jag dansade så mycket och skrattade så mycket med fina Jojjo och Malin. Vi hade ju en återkomst för Jojjo som återvänt från Africas vildmark och det var underbart kul och höra det hon hade och berätta! Förutom det så var föäljande vecka en pain, jobbade natt, mån-ons-tors-fre-lör och jag var däckad hela söndagen och idag har det i princip varit samma.

På tal om något helt annat så har jag börjat läst Suzanne Collins triologi The Hunger Games,en helt underbar historia som jag är helt fängslad av,helt besatt av och helt uppslukad av.TOTALT. Jag läste ut första boken i helgen och jag kunde helt ärligt inte lägga ifrån mig boken,praktiskt taget slet den ur mina händer när jag var tvungen och dra till jobbet under förra veckan. Och nu är jag inne på andra boken och den är helt kollosalt spännande. Den tar mig verkligen till fantasins värld och jag älskar sånna böcker som bara fängslar en på en gång. Filmen av den första boken har ju kommit ut och gått på bio och allt men jag har velat läst boken först och nu när det är fixat så ska jag köpa filmen på dvd då den kommer ut på FREDAG! Haha lilla läslusen ska sluta babbla nu och fortsätta läsa haha. Har dessutom en liten misse som ligger och sover i mitt knä så kommer väl somna jag med snart..

Annars ha det bra mina fina!


RSS 2.0