och trodde jag klarade mig ensam så bra, men sist jag såg dig satt känslorna kvar..

Hur kunde jag va så naiv?
 
Om ni inte har lyssnat på Dani M så borde ni ju göra det kan jag säga. Riktigt grym kille och hans låt Naiv passar in på mig väldigt bra i skrivande stund faktiskt.
Han är ju en Uppsala grabb och i fredags uppträdde han på hemmaplan på Flurran där dom hade ett stort event, och det var riktigt grymt. Dom körde typ 5 dansgolv men som knappt var märkbara om man jämnför med trycket på hela övervåningen som bjöd på grym musik, hiphop/rap/dancehall och jag och Leyla som båda älskar sån musik skaka ordentligt med rumpa haha. I sällskapet hade vi med oss Oscar och Fredrik plus deras kompis. Sjukt jäkla kul var det haha! Kan vara värt och nämna att jag var spik nykter för jag körde bil, och det var jäkligt nice ändå faktiskt. Har inte direkt några problem och gå ut nykter alls, man kan dansa och flippa lika mycket som vanligt ialf haha. Träffade goaste grabbarna ifrån högstadie tiden också vilket var sjukt länge sen men sjukt kul också,love it!
 
Jag tänkte ju ta det lugnt denna helg men fredagen blev ju lite halvt spontan kan jag ju säga, men igår så var jag i det tröttaste laget för sov bara 3 h efter galenskaperna och sen körde jag mitt 9 h pass på jobbet så det var liksom lika bra och bara åka hem och däcka i sängen haha. Fett skönt faktiskt!
Och idag har jag glidit runt i pyjamasen hela dagen, vet inte riktigt vad som hände haha...
Men imorn blir det andra bullar ialf, en heldag väntas med massa häng med fina tjejer!
 
Och kan jag bara tillägga att ödet har spelat mig ett jäkla spratt denna vecka som varit, man börjar undra ju..
Och jag är så jävla störd i vissa situationer så man blir fan less alltså.. Ångrar mig som fan,vill bara göra om och göra rätt haha. Kan ju bara hoppas att jag lyckas bevisa ,trots alla dumheter, att man är något bra.
 
Hur som helst, jag ska kika film med brori nu och sen sova så man är på topp imorn! Älskar lediga måndagar.
 Puss och god natt.
 
Är bara tvungen och slänga upp lite sköna klipp med Dani M och Labyrint, sjukt jäkla bra är dom.
Älskar deras musik och älskar att dom är ifrån ens hemstad Uppsala. HYLLNING!

och trodde jag klarat mig ensam så bra,men sist jag såg dig så..


don't hate the player,hate the game.

Waddup!
 
Jag är i alla fall fortfarande förkyld och jävlig, hostar och snorar så man blir less på sig själv asså..Har varit febrig och så i 1,5 vecka, så man tycker ju att skiten borde ge med sig snart..men men håller man på och jobbar och stökar runt som man gör så får man väl skylla sig själv.
 
Långtråkigt som tusan har jag i alla fall och jag lite smått trött efter gårdagen är man ju också, det kan man inte ljuga om. Jag jobbar ju som sagt nu och fram tills nyår och allt så igår blev det faktiskt fest för det måste man unna sig ju tycker jag. Och det blev en hejdundrande kväll med tjejligan kan jag lova!
Förfest hemma hos Leyla blev det med ett gäng innan vi drog oss till BJ och skakade loss! Kul som fan och kvällen bjöd på galenskaper, exakta detaljer behöver man ju inte gå in på liksom. Men hem kom vi ju i alla fall så mycket kan jag säga,hahah.
 
Något jag bara vill skriva av mig och som ingen liksom behöver anteckna för intresseklubben,är bara det att nu för tiden så ska allt vara så jävla komplicerat, och något jag märkt är att det är ett jävla spel som ska spelas så fort man träffar nån man gillar, och jag fattar inte varför.
Jag själv är inte i behov av ett förhållande, jag behöver inte ha det här "tänker på dig hela tiden gulle" sms, hjärtan och romantiska kvällar, och allt annat som ett förhållande innebär.
Det jag skulle vilja, är och bara kunna ha en hunkig jävel som man snacka om allt med, som får en och skratta under tisdagskvällen, som man kan vara helt jävla galen och löjlig med, och som man kan gå hem med tidigt en lördagkväll för att man inte kan vänta och slita kläderna av varandra, och som man kan hänga med för att man helt enkelt bara trivs i varandras sällskap, och nån och bry sig om bara, simple as that.
Det behöver inte vara svårare än så, men tydligen ska det va så, i alla fall i den här stan.
Varför kan man bara inte vara avslappnad och ta det lilla lugna, utan massa komplicerade grejer?
Jag menar bara att det ska alltid bli så jävla pressat och stressat så fort man hittar nån man klickar med, tydligen kan man inte hänga och se vad som händer eller inte händer..
Väldigt knasig värld vi lever i tycker jag, chilla med livet är ju något och eftersträva om något alltså..
Jag känner i alla fall så, vi är unga och dumma och man ska inte behöva känna den här jävla pressen som uppstår så fort något stort är på gång, varför inte bara ta det som det kommer och njuta av livets glada dagar när dom väl existerar?
Eh, mitt huvud snurrar som sagt jäkligt mycket efter gårdagen men det äre värt. Allt detta skrivande består mycket ifrån gårdagens diskussioner som alltid är så jäkla givande, speciellt på fyllan haha.
 
Hoppas ni inte fick någon klarhet i detta inlägg för det skulle jag knappast få av mitt babbel haha.
Jobb och lugn helg framför allt är det som väntas i alla fall, så nu vet ni. Partypinglan is out. Eller in, för ska ju inte ut som sagt..Haha, hur som helst.
Hej på er.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ive been waiting.

Hej.

En lördag kväll utöver det vanliga var precis det jag behövde med mina tjejor. 
Vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta över kvällens bravader men men..
Idag har jag och mina bästaste bästa hängt på stan och bakiskäkat och bara snackat,kvalitetstid när den är som bäst liksom! 
Och jag älskar söndagskvällar när man bara kan gosa ner sig i mjukiskläderna och kolla film och käka i sängen haha. Kollar på Rock of Ages nu btw,fet film!

Imorn börjas det med julefirandet och först ut är uppesittarkväll med vännerna framför Bingolotto och dricka glögg m.m,självaste julafton innebär familjemys hemma med pappas släkt och juldagen bjuder på galen utgång som givet och annandagen barjobb och sedan förhoppningsvis julklappsbyte på fredagen och jobb resten av helgen! Hela veckan är minst sagt planerad haha,och längtar redan sjukt mycket till juldagen. Lätt en av årets bästa utgångs dagar! 
Kommer nog inte vara så himla aktiv denna vecka med andra ord,så God Jul på er,hejsvejs. 



friday night.

Halloj där!
 
Sitter och ugglar lite hemma såhär på en fredagkväll, är helt ledig nu i några dagar och jag var ruskigt sugen på och dra ut idag men sen så blev det inte riktigt så ändå, och det gör inte mig nått emot egentligen, för kände verkligen att jag var trött i kroppen rent allmänt så skulle förmodligen inte varit värt det om man vet att man inte kan vara i piggaste laget liksom...
Och imorgon så väntas en dunder kväll, och då menar jag verkligen det, en kväll väntas med världens underbaraste tjejer, 8 st brudar ska samlas ihop för middag och festligheter och det är så jävla kul när vi alla kan samlas ihop för det händer inte så ofta liksom, och jag är verkligen superglad och längtar som fan för och slå klackarna i taket med dom tjejor jag trivs bäst med haha!
 
Har inte så jäkla mycket och snacka om egentligen, känner bara att jag inte försöker bry mig så mycket om saker och ting i dagsläget,även om jag faktiskt gör det, men jag låter det liksom bara va på något sätt, det blir bäst så för min egen skull.
Och med det sagt, bjussar på en riktigt fin låt som är ifrån djungel george filmen.
Enjoy!
 
 
 
 One day I look up and there you were
Like a simple question looking for an answer.
 

If we crawl,until we can walk again, then we'll run until we're strong enough to jump, and then we'll fly until theres no winds.

Hej och hej..
 
Nu är det ju så att jag haft ett par riktigt pissiga dagar bakom mig..
Helt ärligt så brukar jag ibland,när livet känns svårt eller det är något jobbigt som händer runt omkring, bara kunnat dippa spikrakt ner i ett mörkt hål och må as dåligt rent psykiskt och panikångest är något som har uppstått under dessa tillfällen, och varför det händer kan jag inte riktigt förklara, det bara blir så. Det bara blir att jag pressar mig själv alltför mycket och försöker vara stark alltför länge, innan det oftast slutar med katastrof.
OCH, det är ju exakt det som hänt här.
Jag har ända sedan jag kommit hem från min upplevelse i USA, försökt hoppa på gamla spår där jag jobbat mycket, försökt kompromissa med mina två jobb för oftast krockar dom och då gäller det och komma på lösningar, och samtidigt så har dåliga saker runt omkring mina nära och kära hänt, vilket påverkar en såklart, och samtidigt så har jag haft huvudet fullt med massa problem/tankar men ändå försökt gjort roliga saker hela tiden och inte direkt vilat, har jag haft en ledig dag har jag oftast något planerat, och jag är jäkligt dålig på och vila så är det, och min mami är på mig om det hela tiden haha.
 
Och såklart så skulle jag i torsdags förra veckan få feber och på fredags morgonen trycker jag i mig Alvedon och får en sjuk jävla hjärtklappning strax efter, tar mig till bussen och jobbet där jag får ett galet tryck över bröstet och väl inne i staden har jag gråten i halsen och ringer till mamma och säger att jag inte klarar det här och allt bara brister, panikångest och allt vad det innebär som sagt.
Och det är liksom inte första gången jag gör såhär mot mig själv, jag stressar och pressar tills maxgränsen och kroppen bara säger ifrån.  Jag är expert på att kunna pressa mig själv och bara joorå det här funkar och sen så slutar det alltid i total utmattning.
Och jag antar pga alla faktorer, som att jag stressat för mycket, sovit apdåligt på nätterna och samtidigt haft för mycket i huvudet och tänka på och inte vilat och dessutom få feber på det som bara fick min kropp och säga ifrån.
Jag hade i alla fall en sjuk hjärtklappning och tryck över bröstet som aldrig släppte,så jag drog till vårdcentralen och fick tabletter som gör att jag ska kunna slappna av och sova på nätterna i alla fall.
Jag festade dock i lördags vilket kanske inte var det smartaste men jag hade ändå hyfsat kul så kan väl säga att det var värt det eller?
Hur som helst, dagarna efter det har bara bestått av vila vila vila. Har praktiskt taget bott i min pyjamas och bara kollat film och bara varit i princip.
Igår blev det dock gråtfest då jag bara kände att jag måste få ur mig allt, lätta på trycket eller vad som helst, och det känns ju oftast bättre efteråt.
Och jag skriver inte allt det här nu bara för att jag vill ha uppmärksamhet(jag tycker sånt är värre än värst när man mår dåligt) utan jag vill bara skriva av mig allt..Och samtidigt bara visa alla att det är okej att inte vara okej.
 
Men en sak som jag är jävligt bra på är att efter ett nerslag som det här, ta mig upp på fötter igen, för trots att jag kan ha dagar där man är helt sänkt så inser jag att det här är inte jag, jag är inte nån som ger upp, och jag hatar och må såhär, och det är bara jag som kan få mig och släppa det och fortsätta gå längs vägen jag går på.
Så med det sagt, alla har vi dåliga dagar, men inte låter vi det stoppa oss?
NEJ ABSOLUT INTE.
 
OCH,snälla ni som faktiskt läser detta, ta det inte så god damn seriöst och det sen ska komma massa frågor om hur jag mår egentligen, alla har vi våra toppar och dalar, livet är en jäkla berg och dalbana, så är det bara.
Ni som känner mig vet att jag i vanliga fall är ett jäkla happyface, så let it be. 
 

torsdag.





och det finns inget jag inte skulle göra.

Hej och hej.
 
Sitter lite halv sleten såhär mitt i natten och kände att jag behövde skriva några rader.
Har idag haft en okej dag egentligen, bara humöret som varit piss.
Jag lunchade ialf med min fina vän Sara och snackade om livets liv, och det finns verkligen ingen som förstår mig bättre just nu än henne. Hon är helt otrolig faktiskt.
Vi käkade på Magnussons ialf och jag testade deras burgare,vilket var riktigt gott.Det var BBQ sås på och efter all min tid i södern i USA där rökig BBQ sås är standard så har jag liksom blivit väldigt in to it, så att säga. Riktigt nice ialf! Och det är så underbart och äta riktiga burgare,än dom slappa burgarna vi levererar på Max liksom, nej uppskattar verkligen riktiga hederliga burgare haha.
 
Hade möte sen på jobbet med hela assistentgruppen och bossen som vi brukar ha då och då, och jaa vad ska man säga..2 h snack blev det, och mitt humör sänktes i botten i princip efter det,så det om något borde säga hur mötet var haha..
Annars då, har spenderat kvällen med och städa rummet och kollat film och myst med katten i timmar i princip.
Kollade på en av mina absoluta favoritfilmer Love and others drugs,vilket är en sjukt bra film. Sjukt bra skådisar med(Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway) och filmen är bara otrolig helt enkelt.
Sen råkade jag plöja igenom filmen Ego och She's the man.
Haha, vilken jävla filmnörd man är, men till mitt försvar - dåligt humör resulterar i lite avskärmining och lugn och ro helt enkelt.
 
Imorgon så var det halvt genomtänkt att man skulle dra och jobba på en Max restaurang i Sthlm(Barkaby om man ska vara exakt) men det verkar inte bli av så då väntas en ledig dag som planerat och det är inte helt fel.
Jag är överlycklig också för ska ta mig hem till Jojjo och pyssla lite med hennes hästar, och det finns inte ord för hur mycket jag längtat efter stallet. Har som sagt gått en månad sen jag kom tillbaka från 3 månaders häng på hästgården  i USA, och jag insåg det där borta vilket jag egentligen alltid vetat, hästar är min passion,mitt liv,den jag är.  Kärleken till ridningen kommer alltid finnas där och ge mig riktig lycka här i livet.
Så hur som helst, ser fram emot morgondagen!
 
Och jag ska väl försöka sova nu egentligen som en vettig människa.
Natti.
 
På tal om något helt annat, Idol är ju över nu och jag körde lite throwback igår då jag också satt uppe sent som vanligt , och mina favoriter av Idol säsonger,'r två stycken,den absolut första 2004 då Daniel Lindström vann hela skiten vilket han totalt var värd och sen 2010 då Jay vann men då jag stenhårt hejade på Olle Hedberg. Hur som helst, bjussar på 2 sjukt bra låtar Daniel Lindström körde under sin Idol tid. Enjoy!

Come on,skinny love..

Tjeeeena.

Har precis bäddat ner mig fullkomligt i sängen efter den skönaste duschen nånsin känns det som. Kom ju hem 22.00 igår typ och pallade bara inte duscha då så stack bara direkt i säng,vilket har gjort att jag idag känt mig som världens luffare..så nu idag när jag äntligen slutat och bara kunde komma hem och fräscha till mig..feels good kan jag säga. 
När jag kom hem idag också så var halva vardagsrummet fullt med folk i princip, hela familjen + mina föräldrars bästa kompisar och deras grabb som satt och hade gofika deluxe..mamma hade dessutom lagar pannkakor till middag så var helt underbart och mötas av den sköna stämningen som var plus massa gott! 
Drog och solade hos grannen gjorde jag också såhär halv spontant på kvällen,vilket var jäkligt nice! Så jäkla klockrent och sola där, 30 kr för 30 minuter. Make sense haha? 

Är lagom glad också kan jag säga för jag är ledig hela jävla helgen. Fredag-måndag! Hur jäkla nice som helst och jag planerar på och bara må i helgen,inga bekymmer bara roligheter.

Även fast jag är sjukt trött just nu,har jag känslan av att jag kommer förmodligen inatt bara ligga övertrött som ett stök och kolla film alltför länge,brukar bli så speciellt när man vet att man kan sova hur länge man vill..haha.

Kom som sagt hem som ett troll idag men fick ändå för mig och ta massa bilder,och vissa blev faktiskt bra tyckte jag haha..






Galen hår frisyr jag vet, nästan som ett brinnande lejon haha..


This lips can't wait to taste your skin.

God morgon!
Har praktiskt taget krypit ur sängen idag,kommer knappt ihåg hur jag kom till duschen kan jag säga. Så jäkla trött!
Har inte varit vaken såhär "tidigt" på 1,5 vecka typ..

Hur som helst, världens goaste Tove aka Mysmongo är på snabb visit så träffade henne en stund efter jobbet igår och blir en liten stund idag också trots jobb! Så jäkla kul och träffa norrlänningen och extra lycklig är jag för hennes spännande framtid som väntar! 

Och på tal om nått helt annat, vill ni ha tips på en mysig låt lyssna på Adorn(remix) av Miguel. En av mina favoriter,somnar alltid till den på bussen haha. 
Hej på er! 



jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar var inte gjorda för mig.

Kan ju börja med och berätta att jag har skevaste dygnsrytmen för tillfället, har sovit som en kratta rent ut sagt. Hela förra veckan bestod av nattjobb och det brukar vara drygt och försöka vända om till en vettig sömn på nätterna och vakna dagar, men det har fan varit rätt kämpigt nu asså. Bara idag så låg jag uppe till 6 på morgonen..skönt liksom! Och det sjuka är att jag innan det somna kl 22 som en vanlig människa och sen vakna typ 00 och var pigg? eeeh, vad fan gör man liksom? slå sig själv med en stekpanna börjar ju kännas som ett alternativ snart..
 
Dagen idag har bara bestått utav chillerill hemma, kändes som att det behövdes.har varit ensam hemma hela dagen också kan vara värt och nämna. Jag har en tendens av att vara ute och flänga alldeles för mycket när jag väl är ledig och inte riktigt vila så jag tog tag i mig själv idag och planerade inte in nått, för jag skojjar inte resten av veckan består av både jobb och roligheter med vänner som jag lyckats planera in, ledig helg är det ju som väntar så det är ju liksom självklart att det händer grejjer då..haha.
 
Jag har för övrigt haft en rätt bra helg den som var, jobbade på Max på löningsfredagen, vilket gick sådär om man får säga så. Och det som är det mest frustrerande är att min sköna vän Johannes var i staden och festade, och det är väl tametusan att jag ska vara fast i köksskjortan då liksom,det är inte första gången det händer heller! Jag skojjar inte när jag säger att jag bara ser honom typ 1 gång per år haha, jag och mina girls brukar lyckas festa ihop med honom då och då, men nu var det ett bra tag sen! Jag tror det var i mars i år som jag såg honom sist..och i fredags sågs vi ca 5 min i fylleruschen haha. Men men, alltid nått!
Bättre vän får man ialf leta efter!
 
I lördags blev det barhäng på klubben i Östhammar och det var helt okej, min favvo Cathrine jobbade inte så det var jag och Oskar och en annan tjej Annika istället som körde. Helt okej faktiskt, var lugnt för och vara löning konstigt nog. Men jag hade det kul ändå, blir rätt hypad av och stå och hetsa med gästerna haha.
Och jag måste bara berätta om skönaste snubben, Hampe som är vår diskplockare,helt störd men han är så klockren så det finns inte. Han gör min kväll där borta, med allt hans snack hahaha. Ska fan filma honom nästa gång jag jobbar med han så ni får se vilken skön kille det är haha.
 
Förutom det så har det inte hänt så mycket,var på lunch date igår med min sköna böna Sara! Den tjejen är fan helt otrolig, love her tills döden skiljer oss åt liksom. Blev mycket bra snack om både det ena och det andra kan jag lova, sjukt kul! <3
 
Och tro på tamefan att jobbet ringer i skrivande stund,så nu ska jag jobba tydligen, och inget mig emot egentligen! För min Leylafeyla på jobbet gör jag allt och lite till! :)
HÖRS DÅ.
Jag och Johannes på en skön hemmafest förra sommarn med after ski tema, haha!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0