just go.

LÖRDAG.
Behöver jag ens liksom säga något mer?
Såg nyss att jag inte uppdaterat sen i måndags..ojoj!
Dock har det inte hänt mycket, tisdagen spenderades på bästa sätt,solning och plugg hela dagen sen på kvällen blev det grillmys med Lisa&Nina vid lafsen sjön!
Var nära på och ta första doppet men botten och resten av sjön till och med verkade så jävla skum där så skippade det.
Sedan så har jag ju bara jobbat ons-fre och det har varit för jävla varmt,men väldigt kul!
Blev reunion med Tovis efter att hon varit borta en vecka i onsdagskväll,igår var bästa dagen för vi var så jävla awesome vi som jobbade! Har gjort sinnessjukt mycket glassar så ni anar inte..
Och fick dessutom i onsdags reda på att min jobbarkompis Elin ska få åka till Dubai i höst!
Max ska ju öppna en restaurang där bland all lyx,och såklart ska hon få följa med på öppningen!
Dom kommer skriva Max historia där borta och hon får vara delaktig,alltså det är bara galet!!
Alltså så sjukt kul så jag dör, hon är så jävla värd det,ni skulle bara veta vilken pondus den tjejen har!
Sjukt glad för hennes skull ialf :))

Annars då, njuter som fan av den lediga helgen och lördagskvällen kommer spenderas med vännerna; lite gott käk och alkoholen som jag väntat på så länge,sedan staden och hänga med jobbarkompisarna och kolla Eurovision och sedan ska jag och Jojjo ut och göra stan osäker!
Längtar verkligen!!
Och imorgon får vi se om det blir ridning eller inte, sen kolla Lisas fotbollsmatch och se om man joinar laget eller inte, och sedan blire en jädra massa packning!!
Och på måndag åker vi, 2 veckor i Västerås, Jag och Lisa.
Kommer bli insane alltså!
Och nästa fredag så drar jag till Sthlm med Nina & ToveLove för och se Aviciis extra konsert,eftersom den i April blev inställd pga av det där raset i Globen, så nu är det Sthlm Stadion som gäller istället.
Men hur nice kommer inte det bli ändå med massa steksol,glajjor på,alkohol som flödar,sjukt nice musik i 2 timmar och ett jädra ös?? Okej,måste bara säga det. LIVET LEKER.

Känns ju inte som att uppdateringen här kommer vara superbra,men vi får väl se när jag tittar förbi igen,är ju som sagt lite upptagen med..jajuste LIVET!

Puss på er.


NU KÖR VI.


memories never fade.

Tjeena!
(haha hoppas ni sett partaj reklamen,då fattar ni hur det låter,tjeena!)

Haha,hur som helst,svammel tjejen här.
Har idag bara sovit hur länge som helst,räknade att jag sovit 13 h i sträck,helt insane men var som sagt lagom sliten efter alla jobbnätter)
Åkte sen in till staden,kirrade ett par nya träningsskor och sen så gick jag och Lisa på världens PowerWalk i 2 timmar i Röbospåret i stan. Hur jävla nice som helst,mycket backar och skit nice miljö!
Var första gången jag ens gick där men det var sjukt nice!
Helt slut nu,men har världens skönaste känsla i kroppen,endorfiner I LOVE.

Kom hem och hade lite deep talk med världens bästa tjej, Nina! Tror vi snackade nästan 45 min i telefon haha(:
Men som sagt,mycket och snacka om där finns det och mer blir det imorn!

Och precis om en vecka,så beger sig jag och Lisa mot Västerås för intensivkursen. EN VECKA kvar,jag dör vad galet/jobbigt/intensivt/roligt det kommer bli!
Och jag är så grymt taggad på och träffa min fina vän Johannes som bor där,vi ses typ aldrig. Alltså vi lyckas bara ses typ en gång per år helt seriöst haha! Helt galet,men ah jag längtar verkligen efter och få träffa honom!

Solade för en stund sen hos grannen också,sjukt niiice.
Känner mig hur fräsch som helst idag,och känner att värmen verkligen fått liv i mig.
Känns som jag kan göra precis vad som helst,när som helst,hur som helst!
Åh underbar känsla.

Ciao så länge!


Bild från gamla alkis tider med Johannes,
alltid lika roligt och fiesta med denna karl det kan jag lova!


Jag & Johannes & Ben för cirkus två år sen!


Gamla bilder från festligheterna i gymnasietiden!

No one can control me. Cuz this is what I'm made of.

Deat Meat AB,säger jag bara.
Har jobbat hela helgen och köttat på,fredagen var chill och stämningen bland personalen var klockren, men lördagen var kaos. Med ALLT. Och har blivit onödigt irriterad på gäster som inte kan bete sig,höll seriöst på att flippa igår när en gäst kallad en av mina medarbetare för något..jaa mindre fint.
Alltså det får verkligen min bägare och rinna över när jag känner att mina medarbetare behandlas som skit,för jag vill bara skydda dom, dom är mitt ansvar och allt jag vill är att dom ska kunna känna sig trygga under mina pass.
Men som sagt,sjukt provocerande helg med både det ena och det andra men det är bara skita i det,glömma och gå vidare helt enkelt,SHAKE IT OFF bara.
Och rubriken jag skrivit idag är ju från låten Made of-Nause,så sjukt jävla bra när man vill egoboosta sig själv,man känner verkligen att inget kan förstöra en,inget kan stoppa en när man lyssnar på den!
Sjukt nice låt iallafall.

Och idag har jag inte sovit mycket men det gör inget, åkte till Jojjo och red ut på hästarna idag igen,fett mysigt! :)
Bästa Hjörd/eller Hjördis som hon också kallas,så liten och söt!
(Måste nästan ta en bild nästa gång så ni får se)
Jag lär mig ju fortfarande hur hon fungerar och så,men det är sjukt kul!
Gillar att hon är på sånt myshumör efter ridturen :)

Har sedan bara degat hemma och glidit omkring i mysbrallorna. Kommer seriöst att däcka äv trötthet inom nån timme,för jag är verkligen helt slut!

Peace out.




Bilder ifrån gårdagens outfit,
toppen är nyshoppad ifrån Gina,hur snygga som helst.


Och jaa,dagens häng framför tvn,hur gött som helst.


Fredag!

Jaa ni,har sovit i princip halva dagen, och var världens virrpanna när mamma skulle köra mig till bussen,fick springa tilbaka till huset två ggr innan jag fick med mig det viktigaste haha. Dock glömde jag hörlurarna till telebobbo så har ingen musik överhuvudtaget under färden..dör lite.
Hur som helst så väntas det nu middag med Ninis och Lisa på Thai village,samt lite snabbshopping innan nattens jobb väntas 20-06.
Jag är den enda assistenten som jobbar utan ens en trainee,alltså med bara extra arbetare,så får se hur det kommer gå! Haha,säger bara challenge exepted!
Har inte ens planerat vem som ska få äran och stå i köket med mig,men förhoppningsvis så kommer allt falla på plats så fort jag äntrar Max dörrarna!

Hur som helst,nu ska jag njuta av dena fina fredagseftermiddag och jag bloggar nog igen efter helgen,ifall jag överlevt nattens och morgondagens nattjobb!

En annan sak som är värd och nämna är att jag varit nykter i nästan en månad nu! Helt galet,för det är ju verkligen inte likt mig,men skönt också och ha lite rehab! Men samtidigt..fan vad jag längtar tills nästa helg då det blir fiesta! CAN'T WAIT.

Peace out!


Home is wherever I'm with you.

Jag hade ju sagt att jag skulle dela med mig av min fullspäckade dag,och man kan ju säga såhär att jag haft en supertrevlig dag!
Jag började ju såklart med att vakna alldeles för trött,sen fixade jag till mig lite och övningskörde in till la stada med pappa,gick ju lite halv galet till men men kul var det!
Sen blev det personligt utvecklingssamtal med min chef,var skönt och äntligen få snacka! Och bästa var ju att det var fullt upp med raster och sånt på jobbet så vi hade mötet på storken,och fikade! Fett niice.
Sen så tog jag bussen hem och mellanlandade i en halvtimme,sen hämtade jojjo upp mig och vi drog till Öregrund till systrarna edvardsson och hade "halv åtta hos mig", sjukt mysigt och asgod mat! Vi spelade sedan vilda gester två omgångar,så sjukt kul! Fan va vi skrattade! Bestämde också att vi måste köra det när vi förfestar också,lär vara sjukt kul haha.
Älskar verkligen dom tjejerna,och så underbart och bara träffas i lugn och ro och ha kul,umgås liksom!
Och jag längtade ännu mer efter sommarvärmen idag när vi var i öre också,för sommarn i Öregrund är verkligen the best of the best av svensk sommar! Mmm,vilken feeling man får av det stället!
Men nu ska jag dejta John blund ett par timmar! Godnatt :)

Bjuder på en gammal bild från midsommar för 2 år sen med fina tjejorna!(:


dreamed of paradise.

COLDPLAY,behöver man säga nått mer?
Älskar sångarens röst,texterna..allt!


Min absoluta favorit,paradise!! Älskar den,spelar den jämt och ständigt.






Denna låt är så fin,kärlek till den!

tröttmössa.

Herregud,känner mig halvt omänsklig efter två nätters jobb.
Måndagen var kaos, och igår var hur jävla awesome som helst! Skitnöjd verkligen.

Och igår var det möte som gällde med glass och jordgubbar,hur gött som helst! Sen åkte ju jag och Lisa och våra föräldrar på lägenhetsvisning innan jobbet!
Vi fick se en trea även om vi ska ha en fyra,men fick verkligen en uppfattning om hur lägenheten kommer se ut!
Typ världens mega balkong där man kan få plats med ett långbord och ha kräftskiva..jaa ni kan ju tänka er.
Och vardagsrummet kunde ju varit lite större,kommer blir tajt med grejor där kan jag säga!
Men badrummet var nice,massa eluttag till både Lisas och mina platt/locktänger! Mahaha! =D
Men annars var köket lagom lägenhetstajt som det brukar vara,och hallen likaså,och det lilla rummet som vi ska hyra ut var också nice,ett litet mysigt rum bara. Och vi kollade sedan utanför var vi kommer bo,och såg vår egna balkong långt uppe i skyn, 5e våningen är inte dåligt kan jag säga. Thank God för hiss sen liksom! Hihi.
Men känns skönt och få sett lite granna,så man har en liten uppfattning om hur det kommer vara.

Jag ska snart ta en dusch och styra upp mig själv lite, om några timmar kommer Nina den sköna bönan hit,och då blir det massa snack och skönt häng i sängen!

Och imorgon väntas en lång dag,vilket ni får reda på allt om..imorgon! Haha.

Ciao!



Haha,bilden är så jävla jag och Nina!
Spontanare människor får man ju leta efter!


brunett så hett.

Well well,måndag igen då!
Får lön om ungefär 12 h och sitter redan och bara längtar,har så mycket grejer jag vill göra!
Framför allt så kliar det i fingrarna efter och få tattuera sig och har flera stycken jag skulle vilja göra, sen så vill jag ha en förändring av håret,typ färga det brunt! Men vill vänta tills hösten ändå,men åh brunt är så fint ändå!!
Har suttit och kollat på gamla bilder halva förmiddagen..haha hittade en hel del galna bilder också.
Och samtidigt så lyssnar jag på min spellista på spotify: SUMMER TIME,så sitter och bara göör längtar efter sommarn och den riktiga värmen och bad och grillning varje dag!
GE MIG SOMMAR NU.

Tänkte bara dela med mig av gamla bilder från sommaren 2010 denna måndag,roligare än så blir det inte!
Hejsvejs!




Jag och min solhatt!! Bättre finns ju inte när man vill snooza på stranden! ;)


På kyrktrappen där Viktoria & Daniel gjorde sin entre som nygift par efter vigseln, kändes jävligt mäktigt och få stå där just då,haha (:


Party a la ute på vishan i estocholmo.


Grillmaestro på marshmellows,haha!


bara känsla.

Hej hopp!

Har haft en riktig myshelg kan jag säga!
Är min första lediga helg som jag inte dricker på,har väl inte hänt på typ ett halvår,men kände inte riktigt för krogenlivet denna helg,och är jävligt skönt också och inte dricka..Tove undrade vad det var för fel haha.
Men hur som helst,har varit riktigt gött!
Fredagen spenderades ju i Toves lägenhet med Lisa och kolla hockeyn, och lördag kvällen spenderades med Nina,hennes pojkvän och hans vänner plus lillebror i Fyrishovs bowlinghall!
Så jädra kul jag och Bian hade,vi båda låg sist på dom två olika banorna vi hade så vi körde med och kasta bollen baklänges mellan benen och annat skoj på slutet,haha, fett kul!!
Var sjukt skojsigt och medans dom andra åkte mot krogen så skyndade jag mig hem till Tove igen för och kolla hockeyn! Fett nice att dom vann!
Åkte sedan hem och lillebrorsan mötte mig mitt i natten typ,eller jaa runt 12, ialf så jag hade sällskap från bussen!
Hatar och gå i mörkret själv(a)..

Har varit halvt sömnlös inatt men vaknade ju upp idag till finaste vädret!
Och jag gjorde något underbart idag!
JAG RED!
Har inte tittat,rört,ens känt lukten av en häst på 3 månader,så kände mig som värsta nybörjarn idag haha.
Och jag var lite fundersam över hur det skulle kännas och det var ju helt klart blandade känslor.
Man saknar ju sin egna häst som man vet exakt hur den funkar,och att sen försöka lära sig på och känna en ny häst det är ju lite spännande, men åh vad kul det var!
Jag och Jojjo red ut på små ponnysarna, fett mysigt och känns skönt och vara tillbaka i sadeln helt klart!
Har ju innan känts som något fattats,som att jag liksom begravt en del av mig själv, men själva grejen är ju att jag älskar hästar,kommer alltid göra det, och jag kände att jag kan inte hålla mig ifrån dom hur länge som helst även om mitt hjärta är borta, måste som sagt gå vidare, och jaa, idag så var det bara som att en del av mig blev fri.
Okej,babblar på som satan nu,men åh jag är glad iallafall,det var det jag ville komma fram till.
Längtar redan tills nästa söndag då blir det ridning igen :))

Sitter nu iallafall och lyssnar på fin musik, Melissa Horn säger jag bara..hur bra är hon inte?
Ska väl ta tag i mitt rum också och städa och bädda om m.m,och sen eventuellt slå på en film!
Veckan som väntar är ju min nattvecka så måste vända om dygnet nu, börjar måndagen liksom med en stängning 16-01.30!
YEEEY.
Känn ironin men sådana stängningar är verkligen inte kul..nånstans.
Längtar dock till fredagnatt,kommer bli galet! Kan berätta senare i veckan om varför.

Men nu ska jag njuta lite till av Melissa Horns vackra texter denna fina söndagkväll,så hej på er.


Jag och världens finaste Boll,saknaden är stor!

Fredagsmys!

Tjeeena!
Är lagom trött i skrivande stund! Kom nyss hem efter en hel dag i staden,först jobb 8-16.30 vilket var riktigt chill må jag säga,love fridays!
Sen mötte jag upp barbie girl och käkade middag på forno romano,hur gott som helst vilket ni ser på bilden nedan,helt fult på bordet hihi!
Dock var det dyrt,men ändå värt pengarna haha...jävligt bra service var det ialf!
Vi drog sen hem till Tovis och kollade hockeyn med massa godis! Köpte naturgodis och vanligt godis för 180 spänn haha,galna flickor!
Och om man ska säga nått om matchen..alltså vad förbannad man blev på ryssarna,rubbade allihopa! Och värt att Franzén bröt näsbenet..? Alltså nääe, fett surt var det!
Men men,hade sjukt trevligt med bästa sällskapet av fina Lisa och Tovis! :))

Men fick reda på en sak idag som är helt hjärtskärande,får ont i hjärtat av och bara tänka på det..åh varför varför varför??
Det hela är lite oklart fortfarande,men det gör ont när det gäller personer som man har omkring sig...
Ber till gudarna,om det nu finns sådana, att allt kommer bli bra.

Med dom orden säger jag godnatt!
Och bästa bilden är den sista på Lisa, tanten invirad i halsduken med sin megabega rosa väska,hihi! LOVE.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356529/images/2012/pic_202204471.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356529/images/2012/pic_202204474.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356529/images/2012/pic_202204498.jpg" class="image">


Jag gråter bara i regnet.

Jaa ni,dagen har ju gått helt okej! Sa igår att vad skulle jag göra utan min jobbarkompis Tovis? Men alltså en till grej,vad skulle jag göra utan lilla Elin? Alltså..älskar och jobba med henne,alltid kul och kan verkligen snacka om allt med henne :)
Jag skojjar inte när jag säger att varenda pass jag jobbar med henne så lär man sig nått nytt,mihi! :)
Anyway,fett tråkigt att det regnar idag men tycker att det faktiskt är skitmysigt!!
Efter jobbet blev det ialf käk med Ninis på gränby, och när jag väl kom hem så har jag bara burrat ner mig i sängen med körkortsteorin,torsdagsnöjet jajjemän! Bara 18 dagar kvar innan jag far iväg..

Men ska fortsätta med mitt nu,puss och hej!


remember,you left me.

Alltså vilken dag,vet knappt vart jag ska börja så låter bli helt.
Måste bara ge cred till min bästa jobbarkompis Tovis,som alltid finns där,som alltid har en lösning, och idag har hon fått mig och skratta ett flertal gånger fastän jag varit halv nere och trött.
seriöst,vad skulle jag göra utan henne?!♥

och med det sagt,godnatt!









I wanna be your favorite hello,and your hardest goodbye.

Är galet trött,och har inte direkt varit en speciell dag..
Och tänk på det här hörni, hur sämst är det inte att man slutar 17.00 men är hemma 18.20??
Alltså, så sjukt jävla sämst,såklart sov jag på bussen,helt död.
Längtar verkligen hur mycket som helst till flytten,när man har as nära till sitt egna hem från jobbet!
Och nästa vecka ska jag och Lisa på förhandsvisning av lägenheterna,fett niiice. Lite mindre nice att jag måste försöka få någon att jobba istället för mig i några timmar,herregud,önska mig lycka till på den liksom.

Men det som gjorde min dag var att när jag äntligen kom hem idag,så stog brorsan och redan lagade mat.
För jeffla niiiice!!
Har sen bara dött i soffan och druckit äppelcider och käkat choklad,riktigt goffar tisdag men what the hell,I don't care.
Och min ipod på mobilen är det ju bästa i mitt liv,så har spelats sönder massa låtar som får en och tänka en hel del. Är det bara jag eller har alla andra ni andra också vissa speciella låtar som får en att tänka på en viss situation,en person eller händelse i ens liv?
Jag har ialf tusen såna så tänkte dela med mig av några, enjoy it som fan säger jag bara!
Fattar inte varför jag verkligen vill skriva ner allt vad jag är,hur jag känner och hur jag tänker m.m på bloggen men det är ju som sagt min blogg och this is me.



Den här låten får mig att alltid tänka på min första pojkvän.
Han var mitt allt,och jag har sedan dess aldrig träffat en kille som honom,men jag vet att jag gjorde rätt och släppa honom även om jag saknat det vi hade ända sen dess,men som sagt vet att jag gjorde rätt för han är hur lycklig som helst i dags läget. Minnena som jag har kvar är the best of the best:)

Och som ett fint ordspråk går:
If you love someone,let it go,
if it comes backs to you its yours, but if it doesn't,it never was.


RHODOS 2011.
Min första utlandsresa med min andra halva Ninis,jag älskar den här låten och jag tänker alltid på stranden,de galna utekvällarna och all hunk spaning när jag hör denna låt.
Den får alltid en tråkiga dag att lysa upp och jag vill bara dansa dansa dansa!


Det här är Ninas absoluta favorit låt och min med,kanske våran låt till och med?
Men den är så jädra bra,alltid när vi åker på roadtrips så spelas denna flitigt!



Åh,för mig är Håkan H sommar,sommarfeeling ggr tusen, och jag glömmer aldrig sommaren 2010 då jag började lyssna på honom hur mycket som helst och slukade hans texter,hans musik är sommar så är det bara.
MMM,gillar't!


Hahahaha, alltså den här låten får bli den sista låten jag delar med mig av,men den här låten symboliserar typ hela mitt sista år på gymnasiet. Studentåret,då man hade sin sista chans för och ge sitt allt,men vad gjorde jag? Joo jag festade varje vecka : ONS,FRE,LÖR. Vecka ut och vecka in och kom bakis till skolan som ett as med Tove och Sara,mahaha!
Och denna låt spelades JÄMT ute på krogen,alltså jämt!
Och jag och Tove kallade det vår låt..När man tittar tillbaka på åren som gått sen dess så kan man ju säga att man kommit i lite bättre riktning nu haha, men åh vad galna saker vi gjorde!
Blir nästan rädd av och tänka tillbaka på det,haha.

PETTER.

Börjar morgonen med bästa,som sagt skulle kunna gifta mig med den här mannen!
Kunglig är vad han är.
Och hans musik är bara ren,äkta kärlek,hans texter träffar en rätt i hjärtat,varje gång,varje dag,varje minut.
Och med det säger jag,god morgon!


ha någon att ty sig till,när långa nätter inte blir som man vill.

Hej där!

Har sen sist hunnit med en hel del, jag har träffat min fina Marina och haft picknick med jordgubbar och vit choklad och massa annat gott. Alltså vit choklad måste ju vara det göttaste som finns?! Älskar't!
Jobbade sen hela natten och vill inte gå in på hur det gick,suck..
Sen idag har jag varit däckad till eftermiddagen,gick upp och käkade bästa frukosten: rostade mackor,chokladglass och vattenmelon med hallonsoda,hahaha!
Sen så efter lite snack på telefon och sådär kom min jobbarkompis Tovis hem till mig och hängde :))
Vi chillade i soffan,kollade på tv,snackade massa med mamma,åkte och handlade och fixade en as nice middag med fika efter och jaa väldigt gött var det!
Sen så tittade jag äntligen på hockeyn, Sverige-Danmark!! Har ju missat hela helgen men nu sååå,hade laddat upp så jäkla bra också!
Dock så var det en rätt trög match,saknade spänningen men var jävligt nice att dom vann ändå med 6-4!
Och gillar starkt mina favoritgubbar: järnkrok och silfverberg!!

Annars då,väntas jobb hela jädra veckan och sen ledig helg! THANK GOD.
Har jobbat tre helger i rad nu,så jaa tack,längtar redan stenhårt.

Men nu väntas sängen,puss!



Bästa juuuu!


och man ser hela livet som en dröm.

Hej ni!

Jag måste bara börja med och säga att jag drömt helt sjuukt på senaste tiden,har drömt varje natt och det har varit knas drömmar, men värsta är ju att jag typ går i sömnen med. Jag är så jävla arbetsskadad,jag drömmer om jobbet,om olika beställningar och jag kan liksom sätta mig upp i sängen och försöka nå nånting bara rakt ut i luften och det värsta är ju en gång när jag försökte hitta hämtpåsar i min hylla,ni kan ju tänka er hur bra det gick? Och liksom det värsta är när man "vaknar till" och man undrar vad fan man håller på med och så försöker man lägga sig och somna om igen vilket inte är det lättaste..Åh,lider verkligen,hatar att inte kunna sova ordenligt!
Jag låter helt galen,men ni vet det,lugna nätter är ju inte min grej haha..(;

Iallafall så jobbade jag igår hela dagen,gick riktigt dunder bra,gjorde en kunglig uppfyllnad till kvällspersonalen,OH YEAH ibland har man flyt sörrni.
Var tokladdad för och göra samma braiga insats idag,men det kaosade total under middagsruschen så det skets sig..inte lika många antal personer som gårdagen vilket säger det mesta,är man bara 3 stycken som jobbar så blir det liiite tajt.
Ialf,roligaste grejen hände när Tove kom och hade ut vatten över hela golvet. Diskmaskinen läckte och vem fick såklart ligga och kräla på golvet och försöka sätta ihop röret som lossnat? Joo,lilla jag såklart,och tror ni inte att människan lägger upp snyggaste bilden på facebook också..Joo såklart!! Haha döör.
Kom ialf väg där sen och gick till terrassen och chillade och snackade massa skit med min fina Nina,tog en drink också och blev lite fnissiga haha.
Är väl hemma nu och bara chillar med musik,as skönt och bara ta det lugnt faktiskt,alltså i allmänhet och inte festa eller något sånt. Jobbar ju ändå imorn 16-01.30 så blir dunder och kunna vara helt klar i skallen om man säger så!
Herregud..fattar inte ens vad som hänt men lilla Lollo håller väl på och blir gammal,haha.

En annan kul grej är ju att jag på tisdag ska ha utvecklingssamtal med min nya chef,först så skrattade jag för känns som man går i mellanstadiet igen,men efter ett tag så kom jag på att det är fan genialiskt!
Jag har ju både kortsiktiga och långsiktiga mål inom jobbet,och dessutom andra mål i livet som jag vill uppnå,så kan ju vara hur bra som helst och veta för honom vart jag står just nu och i framtiden!
Längtar verkligen till att få kunna snacka om ens egna utveckling!!
Om det är något jag verkligen brinner för så är det just för och utvecklas som person och för nya kunskaper!
Jag trodde ju liksom aldrig för ett år sen att jag skulle kunna klara av och vara assistent,men se nu hur långt jag kommit i min utveckling,för nu sitter jag här som assistent ändå:)
Och jag tror heller aldrig att man kan säga att man vet allting om något heller,okej att man vet en hel del,men aldrig allt, för man lär sig någonting nytt hela tiden,varje dag!
Och tar man ett steg bakåt,så kan man alltid ta två steg framåt igen!

Men nog om mina tankar om livet,nu är det fan läggdags!
PUSS.


ääälskar denna låt,har spelat sönder den i flera veckor nu♥

3/5-12.

Är så världelös på rubriker ibland,pallar inte.
Iallafall så har jag haft världens skönaste eftermiddag,vaknade tio,drog in till staden,hängde med världens bästa Nina, lunchade på tacobar,köpte födelsedagspresent till Matilda,gick en promenad genom stan till parkeringen vid studenternas där bilen stog,åkte till Gränby en stund och sen så skjutsade Ninis hem mig. Vi hämtade upp lillebror i skolan längs vägen, sjukt kul!

Har varit hemma nu en stund och käkat pizza till middag med mamma och brorsan,fett gott!
Tänkte förmodligen ta en kvällspromenad igen sen,as skönt och bara vara ute i det fina vädret.
Men ska först ta itu med mitt stökiga rum och tvätta och ha mig medans jag ska komma ikapp med avsnitt av Vamp-serien!
Övningskörde lite med mamma också, och ska ikväll ta fram körkortsboken och uggla igenom några sidor,känns ganska behövligt!

Juste,träffade även Marina på stan idag! Fina fina Marina,hon vill ju ta med mig på en weekend resa till Italien så får se om vi kan ordna det, hon ska ringa mig ikväll så ska vi planera lite :))
Skulle vara sjukt spännande och åka dit!
Men får se hur det blir..

Iallafall,ska switcha om till myskläder och bara vara,musiken och jag.


Don't Go - Wretch 32 ft Josh Kumra

valborgsbilder!


Bästaste Simon i bakgrunden på bordet,
ser honom typ aldrig längre så var hur härligt som helst och se honom!(:


Fett dålig skärpa,ser ju nästan onyktra ut,haha! :))


Haha bästa!


Dags för shott lekar! Gissa vem som var domaren,höhö..(;



Hahaha,borde nog inte ens visa det här,men så jävla söta dom är ändååååå!
hahah,dööör.

dina ögon kan krossa min värld,som stenar mot glas,varning för ras.

What up folket?
Fett dålig uppdatering på sista tiden men kan erkänna att jag varit inne och försökt skrivit en massa,sen börjat om,gett upp eller bara låtit datan stängas av haha, men alltså..eftersom det gått sån tid nu så har det ju hänt en del och jag vet knappt vart jag ska börja, och vad som ens är värt att skriva om.

Iallafall så i lördags så var jag ledig,åkte ända till Morgongåva och firade Stinas födelsedag med utgång,med Sara Tove och Nina m.fl. Var riktigt trevligt,blev galet full och så,lagom ångest på söndagen. Dessutom så fick jag reda på i efterhand om en grej som hände och jag känner bara att jag inte orkar bry mig mer. I'm done.
Jojjo var räddaren i nöden ialf och somnade i bilen hem som ett litet barn haha.

Söndagen var lagom sliten,kämpade på jobbet och sen blev det sleepover hos Tovis i stan,sov knappt någonting men vaknade upp till den galnaste dagen på året!
VALBORG!
Jobbade hela dagen,gick riktigt bra om jag får säga det själv. Hade ansvaret och skicka alla 40 personer som jobbade på rast utan att allt skulle bli för kämpigt eller kaos, och jaa det gick ju undan!
Var sjukt kul,träffade as härliga personer och är så sjukt impad över vissa personer,man märker verkligen hur bra dom är på det dom gör,nästan lite läskigt bra så man känner sig bara hedrad över att få jobba med dom!
Men nej ni,finfina människor var det på besök iallafall! =)
Åkte sedan vidare till Jocke och hängde med grabbarna och brudarna, Nina Lisa Pecca Malin och Jenny!
Var typ toknykter men var där och grillade och hade det trevligt!
Blev lite drama och var lite halvsegt på slutet så jag och Nina åkte hem rätt tidigt ändå,fulla människor ändå är inte och leka med när man är nykter haha!

Gårdagen var kaos, och jag vill inte gå in mer på det.Sämsta dagen ever,end of story.
Och en annan grej som kan vara värd och berätta är ju att jag har fått en ny chef..igen.
Restaurangschefsjobbet byts titt som tätt,men men..så blir det ibland.
Och han som tar över nu,är ruskigt bra så är egentligen inte orolig,jobbar med så sjukt bra människor redan så kan bara bli bättre!
Men kommer ändå sakna roligaste snubben,Mickelicious!
Finns inte någon muppigare människa än han,jag svär! haha =)

Men på tal om något annat, har varit ledig idag och det har varit la underbart,träffade två efterlängtade tjejor Tove och Hanna,käkade sallad vid ån och bara satt och njöt i solen!=)
Åkte hem och övningskörde med mamma,gick riktigt bra,så börjar ta sig hörni!
Drar fan till V-ås om 26 dagar bara så det närmar sig med stormsteg..
Gick dessutom en timmes promenad på kvällskvisten med mamma,sjukt nice!

Väntas en dunder bra dag imorn med,så dags och sova!
Nattinatt.

RSS 2.0