trädgården en fredag.

Tja!
Helgen har varit helt okej, inkluderat jobb och massa annat roligt.
I fredag hanns det med en middagsdejt med Nina innan jobbet, plus besök av Sara på jobbet senare, gläder mig lika mycket varje gång!
Igår så var mina föräldrar ute på rajraj med sina vänner så dom kom förbi jobbet vilket var kul, och kvällen avslutades med att grabbarna kom förbi också och skjutsade hem b-day boy Ludde och Adde, Entertainment på hög nivå haha(:
Idag så har jag inte gjort mycket alls, har varit sjukt seg i kroppen. Spenderade eftermiddagen med Bolle,Ejder och Martina och kollade film, sjukt skönt och ta det lilla lugna.
Lite samtal från my ladies har lyst upp min dag också :)
Nu på kvällen så fastnade jag framför en film på tvn,White House Down, som var förvånansvärt bra. En actionrulle med Channing Tatum(one of the reason till att jag fastnade jag erkänner haha) men också Jamie Fox som är en bra skådespelare. Filmen hade verkligen allt, spänning, humor lite här och där, och var extremt bra gjord med handling,effekter m.m. Rekommenderas starkt ialf!
Tänkte avsluta med en hyllning till Twyla som åkte ur fredagens Idol, helt ofattbart i mina ögon för hon är extremt jävla duktig. Förra fredagen leverade hon Veronica Maggios låt så jäkla bra,som jag har nynnat på heeela veckan kan jag lova, och nej jag är fan less att hon åkte ur. Jag kollade bara reprisen på alla uppträdanden och såg inte själva utslagningsdelen men hörde att den inte var okej, och hon förtjänade inte och åka hem inte det minsta..Men men, ni kan ialf nedanför lyssna på hennes version av trädgården en fredag, man blir så jäkla glad.
KRAM.
 

vingar utav hybris, natten är vårt syre.

Tjeeeena!
Äre bara jag som har gått och sjungit på nya BB låten hela veckan eller? haha, man blir ju psykskadad av och höra alla 18 deltagare sjunga sönder sig, "vingar utav hybris ooah ooah.." Hahah kul är det ialf, Bigbrother levererar som vanligt.
Och texten i sig är ju jävligt sann för min del, natten är vårt syre stämmer ganska bra då det är oftast på nätterna jag sitter och ventilerar mig här och skriver några rader. True story!
Är aptrött egentligen men har funderat en massa idag och ikväll och i sista sekund bestämde jag mig för och logga in här istället för och vila huvudet på kudden så att säga.
Ångrar det inte en sekund faktiskt,då det verkligen krävs lite uppdatering eller vad säger ni haha?
Helt ärligt så händer det inte fruktansvärt mycket i livet just nu, jag jobbar mina ons.fre och lördagar på Red Room och när jag inte gör det så tränar jag och umgås med vänner och familj. Simple as that. Inga konstigheter.
Befinner mig så långt bort ifrån galenskaper och festligheter att man faktiskt börjar känna sig lite crazy pga det också haha. Jag ljuger ju om jag säger att jag inte saknar och springa runt i klackar en fredagkväll på BJs dansgolv liksom, haha.
Men min tid kommer, jag vet vad som väntar och det är i princip fest 4 dagar i veckan i 3 månaders tid så det här är i princip lugnet före stormen kan man säga, haha.
Imorn så är det löningshelg som gäller, min första på röda rummet faktiskt och jag är ganska taggad och se hur mycket tryck det blir egentligen. Kulturnatten levererade ju skapligt men känns annorlunda nu faktiskt, som att det kan bli ännu mer, folk har ju mer pengar nu också så det kan nog bara bli bättre tror jag.
I helgen är det mycket som står på spel, min bästa vän Tove har modevisning och en annan bästa vän Ludde firar sin födelsedag, händelserikt kan jag lova, lycka till till er båda, den som överlevt helgen bäst får pris! Hahah skämt åsido, men såklart missar jag båda grejerna pga jobb därför var jag tvungen och uppmärksamma det såklart. Bästa av allt skulle vara om man kan klona sig och vara på olika ställen samtidigt :) nytt uppdrag för forskarna helt klart!
Men nu ska jag nattkäka innan jag tänker snarka ikapp med katten som redan sover brevid mig, NATTI.
 
Me myself and I, hahah nej men bjuder på en 4 år gammal bild på dessa sköningar jag nyss snackat om i ovanstående meningar, en bild säger mer än tusen ord så here you go, vi trivs tillsammans som det kanske märks,bäst på fest är vi också. PUSS!
 

reality.

Hallååå.
Im back.
2 veckor har jag varit hemma i Sverige och jag är väldigt glad över detta nu måste jag säga. Har varit värdelös på och uppdatera denna blogg under min vistelse i Malta och ännu värru när jag är hemma också haha, men så får det va. Har varit så inspirerad många gånger och skriva några rader men av olika anledningar har det ändå inte blivit av.
Men nu så, tänkte dela med mig lite av mig själv, inte en dag för sent haha. Klockan är så klart mitt i natten,00.30 men det är så jag gillar det. Sena nätter.
Det är någon slags charm med att vara uppe sent,lyssna på musik och skriva,helt enkelt.
Jag har ialf varit hemma ett tag nu och jag trivs som fisken i vattnet, jag älskar och vara återförenade med mina nära och kära. Jag blir så himla nostalgisk eller vad man säger när man ser en efterlängtad vän, ett lyckorus och känslostorm på samma gång. Så himla härligt!
Är ruskigt glad och vara hemma, som alltid haha. Spelar ingen roll hur länge jag är borta, samma sak är det vid hemgång, kramkalas och massa glädje bara.
Känns väldigt långsökt och försöka sitta och berätta om det senaste som hänt, så håller det lite kortfattat och spottar ut lite news längs raderna, ok?
Jag har idag ialf gjort comeback på gymmet, jävligt skön känsla! Under veckorna i Malta har man gått i princip överallt, men tog mig ut på två ordentliga långpromenader, annars ingen träning alls haha. Och när jag kom hem så blev jag förskyld(standard haha) en ganska mild faktiskt men 2 veckor senare nu är jag helt okej, så idag blev det äntligen träning! Körde rumpa/mage, ganska uppenbart för min del då allt gottigott satt sig där, men imorn blir det armar ialf! Är grymt taggad på och få ordning på träningen igen :)
Tog en lång fika också med en gammal god vän,Marina. Alltid kul och träffa henne och ha riktigt tjejsnack :)
 
Just nu så jobbar jag också på Red Room, tre kvällar i veckan. Festandet är i princip över för mig när jag jobbar där, för finns inte många kompisar som vill festa en tis eller tors haha, men det gör inget för min del. Jag är bara hemma ett tag och då får man göra det bästa utav det. Var första veckan som var, och lördagen var bäst för då kom mina fina vänner förbi olika tidpunkter under kvällen och det var sjukt kul! Körde hem mina killkompisar efter kvällenss bravader och höll i princip på och skratta ihjäl mig, så jävla sköna dom är. Även dyngrauka kl 04 på morgonen haha, bra avslut på en jobbkväll helt klart. Skratt förlänger ju livet har man ju hört ;)
 
På tal om nått helt annat, jag är en riktigt tv nörd mån-ons, det är så jävla goa program som går just nu.
En måndagkväll ser typ ut för mig såhär:
20.00 Idol
21.00 Big Brother
22.00 Paradise Hotel
 
Så himla nice underhållning så det finns inte, och det är så jäkla mysigt och sitta i soffan med hela familjen och skratta tillsammans. Good times helt klart!
Jag är dock helt såld på Idol och jag har 2 favoriter som jag tänkte dela med mig av, men internet är helt wrongt, så snälla sök på Amanda Aasa och Niklas Musco på tuben, så jävla grymma enligt mig.
 
Hejsvejs. xoxo
 
 

RSS 2.0