if you live for something,youre not alone


fight for your rights.

Hej hej bloggis!
 
Har ju varit fruktansvärt frånvarande här men men,har inte haft någon inspo till och blogga på den senaste tiden,och samtidigt så har det inte direkt funnits mycket och berätta!
Just nu känns det bara som man jobbar och jobbar och tuggar på i samma rutiner och står bara still.
Hur tråkigt som helst,och det känns som jag rivs itu bit för bit inuti..
Jag saknar mina miami friends så sjukt mycket och jag längtar så otroligt mycket för och få vara ute i världen och bara leva livet och må bra!
För helt ärligt,så mår jag inte bra nu. Jag är inte lycklig här hemma i Sverige,inte just nu. Jag älskar Sverige och mitt hem och min familj och mina fina vänner,men jag vill ut och resa för det är min passion!
Jag är ju ett steg på väg till min dröm,då jag i sommar antingen ska få åka till Rhodos eller Kos och jobba som bartender. Jag har 2 intervjuer jag ska på inom dom närmsta två veckorna så det är bara och hålla tummarna för att det går bra och att jag får komma iväg till vad som kommer bli en av dom bästa sommrarna nånsin!
Är så taggad på detta så det finns inte,men nu vet ni ialf lite om vad som försigår.
 
Annars som sagt så händer det inte så mycket mer,bara att jag vill göra så mycket så jag inte vet vart jag ska ta mig till! Och har tankar och känslor om detta tusen ggr om,men det är en annan sak och snacka om..
Alla hjärtans dag är det ju idag dagen till ära och jag har spenderat den på stan med lunch date med Nina och käkat thaimat och sedan bara varit hemma med Lisa och kollat film och käkat i oss massa choklad och gelehjärtan! =)
 
Puss på er allihopa,peace out! :)
 
Kan inte låta bli och tänka på mitt livs kärlek,Bolliboll.
Smärtan finns alltid där men så lika kärleken,för alltid du och jag.
vila i frid!
 
 

RSS 2.0