beat it.

Hej och hej!
Sitter här som en uppblåst groda just nu, är hur mätt som helst. Idag så hade jag inte planerat dagen så noga så tog en kort sovmorgon innan jag gick upp vid halv 9, och såklart skulle jag vakna med jobbigaste mensvärken också..hej lingon vecka! pallar inte...
Segade ett par timmar och jag plöjde faktiskt igenom dom senaste avsnitten av nya säsongen av Idol, finns riktigt bra personer hittills ju! Diggar honom,Oskar, på pianot som Bagge hittade på sin round tour.
Hur som helst, åkte iväg till ett shopping område här i Coillerville och spenderade några timmar där, finns så extremt mycket fina klänningar och toppar här, dör. Var tvungen och lägga beslag på mig själv så kollade bara efter sånt som jag behövde,så kom hem med 4 st nya pike tröjor jag kan rida i och ett par mjuka  jeansleggings jag kan använda i stallet också, känns lite bättre att man lyckats styra upp stilen där. Råkade hamna inne på Victoria Secret också och köpte lite braiga lotions, inga kläder där heller. Självbehärskning var det haha :)
Köpte även alla böckerna ur Fifty Shades of Grey triologin, tänkte först bara köpa första boken men sen tänkte jag wtf kan lika gärna köpa alla nu så har jag och läsa under min tid här, så slog på stort och alla 3 böckerna följde med hem. Har ju hört att dom ska vara bra,så nu blir det storläsning här borta.
Är riktigt avslappnande också och ägna sig åt en bok på kvällarna och ta det lilla lugna.
 
Råkade fika 2 ggr där borta också så när familjen kom och hämtade upp mig för middag så blev det bara pommes för min del,som jag inte ens lyckades äta upp haha..Är så sinnessjukt mätt,aaaah.
 
Är ruskigt trött också och har smällt i mig lite värktabletter också pga magen så är ruskigt seg nu och klockan är bara 9 på kvällen haha.
Men jag är nöjd ändå med dagen,även om jag inte är så utvilad som jag skulle vilja vara. Nästa vecka när jag har min lediga dag så ska jag nog spendera den vid badhuset där dom har pool och gym :)) längtar redan!
 
För övrigt så rids det och jobbas här varje dag,blir minst 2 hästar man sitter på varje dag och det är kul men krävande också. Sist vi var ute och åt med mormor och morfar här borta,så hörde jag McKrell säga att dom behövde mer hjälp i stallet och att dom hittat några potentiella tjejer så förhoppningsvis kommer det snart en till tjej hit! Ni anar inte hur bra det skulle vara, hoppas det händer snart.
 
Jag ska nu ialf avsluta min kväll här borta med läsning eller en film, får se hur det blir.
(Vill bara tillägga att jag tänkt hur mycket som helst på mina girlfriends där hemma,speciellt idag när jag shoppat,vill köpa presenter till er allihopa haha! saknar er så mycket! All kärlek åt er)

spiderpig spiderpig...

Hej igen.
Känner mig sjukt duktig som lyckats uppdatera 3 dagar i rad, yey me!
Hur som helst, måndag vare idag jah och vi har haft en relativt lugn dag med massa städ, det vidrigaste man kan göra här borta är och rensa spindelnät i hela stallet,vilket jag gjort idag..usch och fy och blä säger jag bara, hatar spindlar och det känns så jävla retard och göra det för jag står där och tänker liksom,jaa jag tillbringar min tid på andra sidan jordklotet med och göra skitgöra helt enkelt. Men men, jobba i stall är inte det enklaste har jag kommit på och man måste verkligen vara insatt i det för och göra det varje dag. Men ridningen här borta är faktiskt riktigt bra och jag märker hur jag lär mig mer för varje gång,så kanske kan det bli en bra ryttare av mig med.
 
Kvällen avslutades i alla fall med middag ute, medan Christian och Ana var på karate så åkte jag McKrell och Johannes och käkade middag med mormor och morfar på ett ställe som kallas Young Deli Avenue, käkade en riktigt god kyckling pita. Testade dessutom sweet potato fries och det var nog det mest udda jag ätit, pommes frites som smakar kanel aktigt med socker istället för salt..njaae jag vet inte riktigt om jag diggar det,men har i alla fall testat :) Kvalitetstid med McKrell blev det i alla fall och det var riktigt kul!
 
Juste,idag så kom det en veterinär och skulle kolla på en av de inackorderade hästarna och hon hade precis samma dialekt eller sättet hon pratade på lät precis som Miley Cyrus och det var så nice, diggar henne sjukt mycket! Miley är ju ursprungligen från Nashville som ligger i Tennessee också,så undrar om hon också var där omrking..var i alla fall en trevlig upptäckt.
 
Det blev Skype en stund ikväll ocks med Mysmongot,är så härligt och snacka med favvisarna där hemma.
¨Har som sagt inte hänt så mycket här idag,så återkommer när det finns saker och säga!
GODNATT.
 
Lollo a la fullt ös medvetslös resa, Rhodos 2011. Good times,höhö.

sunday funday.

Hej och hå!
Idag har det varit en hyfsat bra dag här på gården. Imorse så kom den amerikanska OS ryttaren Lisa Wilcox hit och skulle test rida hingsten Reefer som varit på gården ett tag nu och under träning av Christian, som en potentiell häst för henne och rida på då hon söker en ny unghäst. Christian red honom först och han såg helt underbar ut, men hann dock inte se så mycket av när hon red honom så det var synd! Men känns spännande och veta att hon kanske bestämmer sig för och ta honom upp till hennes nivå, till hennes nivåer,förstå vad coolt om man skulle få se en skymt av Reefer nån gång i framtiden på tv eller så under dom stora tävlingarna..
Kan också bara nämna i ren allmänhet att Reefer är den mest mysigaste 4 åriga hingsten man kan hitta, he's such a baby, men han är en riktig gosnos och busig kille på samma gång :)
 
Annars så går det ju inte ett dag här borta utan att man rider, och idag så var det dags och sätta sig upp på Bella igen. Red ute på fältet och Christian gav oss mer träning på uppvärmningsteknik och det gick faktiskt bra! Det är några detaljer som behövs jobbas på men det var helt okej, och jag var sjuktligt nöjd efteråt.
En liten liten sak kan gå bra och det gör hela ens dag typ,haha.
 
Och efter en slitsam eftermiddag så avslutades kvällen på Huey's, mitt favvoställe! Diggar det stället som tusan, och varje söndagkväll har dom live musik vilket är sjukt roligt och maten är awesome också, käkade ikväll en hamburgare med mörkt bröd och lök,tomat och stark ost med guacamole på,mums! Dock är det lite minus att musiken tar övertaget och man ibland måste skrika för att man ska höra varandra haha.
 
Men men,jag är helt slut körd och jag är så glad att det är måndag imorn för det betyder att stallet är "stängt" och inga ägare kommer och går och rider hit och dit,utan vi bara städar och donar och pysslar om hästarna. Och lyssnar på annan musik är country musik för en gångs skull haha.
På tal om musik,så finns det en radio kanal som jag diggar sjukt mycket här borta, och dom spelar faktiskt svenska artister som Avicii,Icona Pop  och Swedish House Maffia. Och bara det lilla av och veta att det är svensk musik,så stinger det till lite i hjärtat och man längtar hem så fort en låt spelas.
 
Men hur som helst, jag ska sova som bara den nu så jag är någorlunda pigg imorn.
Hejpa!
 
 

LEGDAY.

Tjao!
 
Är ensam hemma ikväll. Familjen( McKrell,Christian och Johannes såklart) drog iväg för och hämta morgondagens tränare, landslagsryttaren och uppenbarligen OS ryttare också plus en annan rid inspirerad kvinna och Ana skulle åka iväg på något,tror det var kiropraktor grej..Så atte det blev så att jag är ensam en lördagkväll,inte för att jag klagar, är helt slut efter dagen så lite ensam tid skadar inte.
 
Idag har det varit fullt upp,eftersom det är helg så kommer alla som går i skolan och har lektioner hit och dit. Jag själv har varit som ett enda stort yrvarv känns det som idag, red två sjukt jobbiga pass idag..Det första var på Jim och där jobbade jag mycket på volten i trav och galopp och hitta rätt tempo och såklart skulle Christian pusha mig till och rida utan stigbyglar också för att jag måste träna på och länga min skänkel,så det hela slutade med att jag fick jobba ännu hårdare med mina ben och försökte hitta rätt sits och trodde ett tag där att jag skulle ramla av för hamnade helt ur balans och  jaa..vet inte vad jag ska skriva mer för och det ska gå fram att det var jobbigt.
Sedan efter lunchen blev jag uppslängd på Ava och McKrell ville se hennes arbete i traven så, vi jobbade mycket med bommar och snabbare tempo och jag hade inget spö eftersom hon är väldigt känslig för det, så all min framdrivning sköttes av såklart benen och lätt sits kom såklart inslängt här och där så fick återigen pressa mina ben i arbetet  m.m..så atte det enda jag har och säga är FUCK LEGDAY! Det här är träning på riktigt.
 
I övrigt så har jag också duschat en hel del hästar och imorgon så kommer en person och ska kolla på hingsten dom har så fick göra skönhets dusch på honom och fixa och trimma ett tag. Har under dagen varit en ganska jobbig dag för det har varit sjukt varmt och Ana var lite halv taskig,men har insett att hon har sina dagar..Och hon lättade på trycket i slutet av dagen så det var alltid nått ialf.
 
Jag ska helt ärligt försöka lägga upp lite bilder,antingen här eller på fejjan! Och jag ska ge mig på kriget mellan mobilen och datan och försöka leverera när det finns tid över..
MÅSTE bara tillägga i övrigt att min favvo låt nr 1 är Am I Wrong - Envy, den är helt underbar och den är så jag,hela texten är som hela mitt livs tankebubbla typ,går inte och beskriva men den låten är min låt,helt klart.
 
Jag ska försöka avsluta kvällen nu med antingen en film eller läsa min bok jag har, eftersom det är så mycket som ska ske imorn så ska vi tydligen börja med stallet 05.45 istället för 07.00...eh,kill me.
 
ha det gött alla svennebananer,saknar er.
 
Liten Lollo för 3 år sen,känns som igår haha..
 
 

när solen går ner.

God kväll!
Kl är 21 här borta och det är fredagkväll och jag ligger redan uppkurad i sängen. Är rätt uppenbart att jag lagt hets livet hemma på hyllan,det som erbjuds här borta just nu är familjeliv och hästar hela dan,varje dag.
Känns rätt okej ändå,men saknar Sverige livet och alla fina vänner sjukligt mycket..
Vet inte varför jag är såhär för jag är verkligen inte den som grinar för hemlängtans skull, tillbringa en månad i Miami var inga problem, men det har gått 3 veckor nu och jag drömmer typ om dagen och få stiga av planet hemma i Sverige och mötas av familjen haha. Antar för att jag inte stormtrivs och att allt är så annorlunda som gör att det blir svårare..
Men dagarna är upp och ner,ibland är det svårare och ibland inte.
Igår så var det ialf kul när vi var på YELP HELP och promotade för deras nya utbildning, tillbringade 2 h på en mässa med gratis mat och gratis vin och fick en goodiebag med ett par fräscha solglasögon i plus massa annat trams, och plus att vi träffade några trevliga människor och snacka med,så det var kul faktiskt.
 
Idag så var det en helt okej dag också,fullt upp på förmiddagen då både McKrell och Christian skulle rida nästan 6 hästar i var och jag var själv och skulle hjälpa dom med och rida fram,duscha av,sadla på och av, och allt annat men red själv 2 hästar och det gick rätt bra,så det var inte en så farlig dag ändå bara mycket och göra.
I helgen så är söndagen den stora dagen,för då får gården besök av en amerikansk OS ryttare i dressyr komma hit en stund och rida hingsten.
 
För övrigt så har det varit sjukligt varmt här idag, hur fuktigt och stek varmt som helst, vi red ute på fältet idag vid 2 och det var svettigt kan jag lova,puh! Och jag har fått färg av solen också vilket alltid är trevligt,men jag börjar få lite smått panik för börjar få bonnbränna fast linne style,så måste snabbt ta vara på solen och jämna ut det haha,förstå hur jag kan se ut..my gosh måste ordna upp detta!
 
Börjar bli redigt trött nu så ska ta vara på sömnen, hejsvejs.
 
Jenny och jag från en hederlig personalfest/utgång med Max gänget..vem tror ni är mest slirig? kan omöjligt vara jag,haha..good times <3.
 
 
 

reality check.

Halloj!
Har insett att jag borde uppdatera lite oftare,känns så mycket enklare än att jag ska sitta här och skriva noveller i varje inlägg haha.
Men men,det har ju hänt en del sen sist.
Den lilla gårdsfesten vi hade och välgörhetsfesten på hotellet förra helgen var riktigt kul! Bara massa svenskar som stojjade runt,kändes som hemma haha. Hela helgen bjöd både på god mat och bra musik så ska egentligen inte klaga.
Resten av veckan har gått sjukt fort,förstår inte varför,för helt plötsligt var det min lediga dag som väntade vilket jag haft idag. Har inte gjort någonting alls idag förutom suttit ute i solen och läst en bok och kollat några avsnitt av GossipGirl. Hade egentligen velat ta mig iväg till ett shopping mall, men blev liksom inte av. Ikväll ska vi däremot iväg på något som heter HELP YELP,som är en slags get together thing där alla som har ett företag möts upp och hjälper varandra och promotar för olika saker,så vi ska dit en snabbis och sen väntas middag ute nånstans tror jag.
 
Förövrigt så hade jag en riktigt jobbig dag igår, skulle rida Chester,deras äldsta och vänligaste häst på 28 år, för första gången och innan så blev allt knas,för för det första så hade jag fel sadel på honom,så fick byta den mitt i alltihopa,samt slänga på nya stigbyglar vilket tog sin lilla tid,och medans jag stressade med det så hade jag glömt och snurra tyglarna så dom hängde längs med benet bara så Chester lätt hade kunnat fastna och Christian blev sjukt irriterad,för han hatar när man fördröjer och väl uppe på hästen så gick det inte helt hundra eftersom jag inte kunde fokusera riktigt och red mestadels själv men han inflikade några kommentarer här och där, och såklart så skulle hade jag tagit säkerhetsstigbyglarna och ena gummisnodden flög iväg i galoppen så var tvungen och tillbringa 5 min letandes efter den,och jaa där slutade mitt ridpass. Allt kändes bara dåligt så slutade för känns som att jag inte kan räkna med att hästen ska ge 100 % i arbetet om jag bara ger 60% liksom..
Och inte nog med det så fick jag mocka alla 20 boxar igår igen för Anna och Christian hade lektionstid och jag gjorde dessutom allas vattenhinkar,fodrade,krattade,dammade,vek tvätten och tog ut hästarna medans Anna gjorde höet,enbart.
Liiite trött var man igår kan man säga,men hade ialf turen och skypa lite med Tove Mysmongot. Och idag så lyckades jag skypa med hela familjen där hemma,var också väldigt uppskattat.
Saknar hemmalandet så mycket så det gör ont.
Och nu ska vi tydligen dra iväg så ciao ciao.
 
 

it's wicked!

Hejpa!
 
Jag är en aning frustrerad at the moment för tror ni jag fortfarande inte lyckats lägga upp några bilder..Jag kan inte få min mobil och synka med min data vilket är så jävla rubbat..Och jag skulle kunna lägga upp bilder här via blogg appen på mobilen men tror ni det funkar..nej! Och jag orkar dessvärre heller inte lägga upp en bild i taget på fejjan heller,sånt har jag verkligen inte tid och ork för heller.
 
Nåja, idag så har jag haft min lediga dag här borta och den har varit riktigt bra. Jag försökte sova länge men det gick inte,så gick upp halv 9 typ och sen tog jag en lång promenad och det var typ det bästa jag gjort sedan jag kom hit, bara gå i det varma vädret och lyssna på musik. Musik är verkligen terapi för mig och hela världen försvinner så fort man sätter i lurarna och jaa, det var underbart och få göra det idag helt enkelt.
Kom tillbaka till gården och krigade med datan om bilder/satt och kolla framtida jobb och sen så tog jag en skön powernap och den gjorde susen kan jag säga för just nu känner jag mig utvilad och bara inte trött haha.
Skulle behövt tvättat men det får vänta,fanns ingen hemma idag som kunde visa hur tvättmaskinen funkar så,jaa det får vänta helt enkelt.
I övrigt så väntas det fest inför helgen, på lördag är det välgörenhetsfesten på The Peabody och allt kretsar kring den i alla fall just nu,massa förberedelser m.m. och plus att det svenska rockabilly bandet The Cadillac Band som ska uppträda på välgörenhetsfesten kommer hit till gården imorgon kväll och ska ha knytkalas i princip,käka mat och dricka öl. Och det sjukaste är att dom reser runt med cirkus 50-60 pers av deras fans och dom kommer också! Och dom är enbart svenskar,så kommer krylla av svenskar här imorn och det ser jag verkligen framemot! :))
Kommer bli kanon och få träffa nya människor och speciellt från sitt hemland,det är liksom..ofattbart roligt!
 
Igår så var vi i alla fall och käkade på en afrikansk restaurang och det var helt okej! ock var själva brödet som typ pannkaka konstistens och allmänt udda smak så det diggade jag inte,men hade en kyckling gryta med cottage cheese och paprika på sidan om och det var helt okej :)
Diggar verkligen variationen på restauranger häromkring.
 
I stallet så händer det inte så mycket, jobbar och sliter i vanlig ordning och igår var typ den värsta dagen för då var det bara jag och Ana som var i stallet på eftermiddagen och hon hade lektionstid så det slutade med att jag(enbart mig själv) mockade alla 18 boxar + dom 2 lösdriftshusen och gjorde dessutom alla vattenhinkar i boxarna också,och alla har 2 st i var så ni kan ju tänka er..mycket vattenhinkar och lyfta där hörni.
Kändes väldigt extremt och var så sjukligt trött så det finns inte,det tar på krafterna och vara i stallet 7-18 nästan varje dag kan jag säga.
Och det bästa på hela dagen är och få hoppa in i duschen,det är det första jag gör efter att ha slutat för dagen och det finns inget bättre.
Man är inte kräsen när en dusch är ens enda höjdpunkt,haha.
 
Jag behöver ju inte säga det egentligen för skriver det varje gång typ, men längtar efter Sverige och allt som finns där hemma. Ska dock försöka ha så kul som möjligt denna helg med allt som pågår och innan jag vet ordet av det har jag varit här i 2 veckor.
Så äreee, och hejdå på er! <3

kungen!

Har tokdampat på både mobil och data i över en timme pga av att ingen av dom vill samarbeta med mig och lägga upp fina bilder..Så det blir ett gammalt vanligt långt inlägg helt enkelt.

Igår så var vi ialf på The Peabody Hotel där dom ska ha sin välgörenhetsfest,och promotade och minglade runt med människor och snackade om festen. Var ett riktigt nice ställe, fest ute på taket till rockabilly musik det är grejer det. Haha!

Kom hem sjukt sent ialf, och idag så löshoppade vi hästarna bara och hade det allmänt lugnt,och tydligen ikväll så ska vi till Graceland,och det kommer bli sjukt kul och se. Elvis är ju helt sinnessjukt stor här borta och idag så börjar faktiskt Elvis Week och den håller på ända tills nästa fredag,så kommer vara hey baberiba och tusen turister hela veckan..

Igår så drog vi förbi snabbt också Wahlgreens och jag köpte vit choklad och svampbob fyrkant plåster till mina blåsor,som tydligen kan lysa i mörkret också,så jag klarar mig nu ett tag haha.

Jag har sån jävla damp på mig själv också för har packat ner hur jävla mycket varma kläder som helst och det är för jävla varmt här och luft fuktigheten går inte och beskriva,helt sinnes.så måste uppdatera min garderob lite för har bara varma tjocktröjor och annat krimskrams med mig..Anna bara skrattade åt mig när jag sa att jag hade med mig 3 jackor också..haha.

Hur som helst,jag börjar vänja mig med tillvaron och försöker ha det så bra jag bara kan, men kan ändå inte släppa hemlängtan. den är ständigt där hörni.

Men nu ska jag dra iväg,så hörs,hejhejhejhej.


american take away.

Hej och hå!
 
Det är snart en vecka som jag varit här i Coillerville och helt ärligt så har dom första dagarna inte varit så himla underbara,har varit ganska tufft och det var väl inte direkt som jag tänkt mig så fick liksom en snyting om hur det är egentligen i ett stort stall och när man har en stor verksamhet. Känns liiiite bättre nu,men helt ärligt så vet jag inte om jag kommer orka 3 månader... Vi får väl se helt enkelt,tar en dag i taget.
 
Christian är i alla fall tillbaka i hushållet och det känns rätt bra och ha nån och prata svenska men,dock blir jag skitzo för om det går för fort så snackar jag engelska med honom också,haha för mycket som pågår i hjärnkontoret tror jag. Plus att deras häst tandläkare Millie kom hit idag och hon stannar i 2 veckor,så det känns också bra för vi båda två är liksom nya i detta hus så känns bra och ha en backup eller vad man ska säga.
Och på tal om det,så eftersom Millie kom idag så gjorde hon lite rutinjobb på hästarnas tänder,ialf några stycken så fick vara med och hålla hästarna och se hur hon jobbar och kommer defintitvt ha träningsvärk imorn för hon drogade dom lite stirriga hästarna med lugnade så dom slappnar av, och ja ni kan ju tänka er hur lagom tungt det känns med ett mega häst huvud hängades mot ena armen som man gör allt för och hålla upp..Fyfääään.
 
Hur som helst,har varit och ätit på 2 restauranger sen jag kom hit och det ena var en italiensk restaurang där dom hade på bordet en pappersduk och kritor vid varje glas så att varje gäst kunde rita som en galning om dom ville. En sjukt kul grej tyckte jag,och perfa för alla barn också som är otåliga och väntar på mat. Dunderbra,plus dom körde igång riktig italiensk kock sjungade..ni vet hur dom liksom..oooh saaaa laaa miiaaaaa,hehe riktigt nice ialf.
Ett annat ställe var bara ett hamburgerhak typ kallas Huey's och det var också nice för där kunde man rita på väggarna om man ville och make a statement så att säga, och dessutom blåsa tandpetare upp i taket med hjälp av ett sugrör. Jag skojjar inte när hela taket var fullt av tandpetare,sjukt kul och se i alla fall! 
Är ganska intressant och se alla dessa ställen för dom är så unika på något sätt!
 
En annan sak jag kan berätta är att McKrell(eller Makrillen som mamma kallar henne) ska hålla en stor välgörenhetsfest för deras nya ridprogram kallad The Urban Equestrian Program och samtidigt värna om att få igång storstadsungarna och komma ut på landet och ha roligt med andra ungdomar m.m. Det är stort ialf och det kommer vara om 2 veckor på ett hotel där festen ska hållas på takvåningen. Så allt handlar om promota hela det evangemanget så det är det som är kvällsysslan här borta just nu.
 
Sjukt långt inlägg igen,känns som jag bara lämnar en ord bomb och sen drar igen. Men är knappt man har ork till och blogga för även om jag varje kväll sover nästan 8,5 h så känns det bara som man nollställer sig själv,känns helt sjukt,men ni får helt enkelt nöja er med en bomb då och då.
 
GODNATT!
 
PS. ska försöka ta orken till mig och ta bilder nån dag,nån gång. D.S

Howdy partner!

Okej people,nu är jag faktiskt framme, har precis upplevt första dagen och sitter i skrivande stund uppkurad i sängen och är nydschad,har ätit en lättare middag och är helt mos i skallen och kroppen av både jetlag och hårt jobb idag. Klockan är 19.05 här borta,så det betyder också att tiden ligger 7 h bakåt om man jämnför med svensk tid.
 
Resan hit gick bra ialf,flyget mellan Sthlm och NY var cool lugn,lyckades sova lite,åt och kollade film typ. Dock var flyget mellan NY och Memphis 2 TIMMAR försenat! Helt sjukt,så kom hit igår ganska sent, la mig halv 11 och däckade på en gång.
Dagen började kl 7 här med jobb i stallet,och jag har idag mockat massa hästskit,fyllt hur mycket vattenhinkar som helst och även skrubbat dom, plus,stått med trasa och dammat av massa saker,borstat några hästar och förberett dom för antingen longering eller ridning samt kollat lite på en ridlektion och duschat en häst efter träning.
Det är helt sinnes hur jäkla rent det ska vara i stallet på tal om ingenting,det ska skrubbas och torkas överallt 2 ggr per dag och inte minsta lilla grimskaft får hänga fel. Helt crazy men förstår också,för det är inte vilket stall som helst,gäller och ha ordning och reda.
Det är ialf cirkus 21 hästar här,några inackoderade och några som dom har egna. Det finns en hingst i stallet(kmr inte ihåg namnet) men han är 4 år och han är riktigt snäll så det tackar vi för,dock kan han ha sina dagar också har jag hört. Det är bara fullblod här borta i guess,helt sjukt stora hästar i alla fall,så man känner sig lite liten.
 
Jag har inte hunnit titta mig omkring ordentligt,men det blir säkert nån dag. I huset så bor McKrell(amerikanska) och Christian(Svensk) och deras son Johannes som är 3 år,och han pratar svenska och engelska flytande, hur coolt liksom när man är så liten? Plus Anna som har varit här i 2 år snart och utbildar sig till ridinstruktör och jobbar också nu på gården och vi delar rum såklart.
Hittills har allt funkat bra,känns lite ensamt när man inte känner folk än men det kommer. Fick träffa massa tjejer som hade lektion idag plus deras mammor som var jättegulliga så det borde inte bli några problem.
 
Kan ju också bara inflika att Elvis är typ hur stor som helst här,han föddes och typ dog i Memphis också och McKrell älskar honom,det finns liksom tavlor och kylskåpsmagneter i hundratals i huset och inte nog med det så går det 24/7 en radiostation med bara Elvis musik på i huset. Ganska kul haha :)
 
Egentligen så kunde jag ikväll ha följt med Anna på ett träningspass med typ Aerobics m.m och sen mött upp McKrell och kollat in ett hotell där dom ska ha sin välgörenhets fest sen i mitten av augusti..meeeeen jag är så jävla trött och mos i huvudet så jag stannade hemma istället. Kändes skönast och det är ju upp 7 imorgon igen så va fäään jag kommer sova sova sova bara.
 
En sak till som jag måste nämna är att förutom 21 hästar på gården så finns det, 6 st hundar - 3 små och 3 stora,typ 4 katter och sist men inte minst.eller jo minst är den en chinchilla,hur det nu stavas.
Helt crazy!
Sjukaste inlägget känns det som,är så sjukt trött i mina muskler och känns så sjukt osammanhängande allting, men men nu så ska jag bara plugga på lite häst termer och sen sssooooova.
God natt! :)
 

RSS 2.0