live fast,love hard,die young.

Well well,helt sjukt vad jag uppdaterar,tycker ni inte?
Haha, har hänt ganska mycket på senaste tiden och har sjukt mycket och skriva om och sjukt mycket känslor som jag bara vill skriva av mig,rensa tankarna osv..
 
Kan ju till och börja med,meddela att midsommar helgen var sjukt rolig! Den bästa midsommaren jag haft hittills,men det sög ju rätt rejält att jag jobbade.Ska inte gå in på hur trött jag var på lördagen,verkligen kollosallt trött. Dock så måste jag medge att mitt arbete har gått upp några levels. Vet inte riktigt vad som har hänt,men antar att det hjälper och jobba intensivt i 7 dagar,känner verkligen att jag är mer bekväm i min ledarroll och har fått liksom mer insikt över hur jag måste arbeta för att få allt och funka. Alltså det är skitsvårt och förklara men okej,något har förändrats till det bättre..thats it,haha.
Men något som funkar så sjukt bra,och som snurrar i mitt huvud om och om igen,vare sig jag arbetar eller inte, är tre ord,som verkligen sitter i ryggmärgen,alltså någon skulle kunna väcka upp mig mitt i natten och jag skulle rabbla upp dom orden,ungefär så illa är det.
Men lyssna noga,för här kommer dom:
-OBSERVERA
-PRIORITERA
-AGERA
Min jobbarkompis Elin lärde mig dom orden innan jag skulle gå upp till och bli assistent och tydligen så lärde vår förra boss Mickey henne dom,och jag måste ju bara säga att det är tre stenhårda ord. Alltså klockers och jag har verkligen jobbat efter det heeeela helgen och som jag sa,jobbet har funkat asbrao.
Men nog om jobbet,så jävla kul är det faktiskt inte. Inte just nu.
 
Annars då,midsommar spenderades hemma hos mig först,ca 20 pers som grillade och hade det trevligt,sen drog vi till Öregrund,inte så jävla givande menmen,fint sällskap ialf! Midsommardagen spenderades i Vattholma med dom två bästisarna och några sköna grabbar,dansade bugg hela natten och jag var chaffisen.
Har annars jobbat jobbat och jobbat,men TACK OCH LOV,SANTA MARIA OCH LÄNGE LEVE KONUNGEN M.M.,så har jag varit ledig nu i två dagar och det har ju bara varit för underbart. Alltså ni anar inte..
Sov bort hela onsdagen och gick runt i pyjamas till halv 6 på kvällen, sen vid 8 så åkte jag till Jojjo och red på hästfisarna i regnet,sjukt fryssen man blev,brrr!
Sen idag har jag också sovit som fan,skojjar inte när jag sov i 11 h, gick sedan upp,tog en powerwalk och sedan efter lite mess med Nina så drog vi till Öregrund,käkade på Jakten,gick på klipporna,solade lite,doppade fötterna m.m.
Alltså ett av mina favvoställen på sommaren är Öre,det är så fridfullt,lugna gator,skön stämning,underbara klippor osv. Jag verkligen älskar det,och att åka dit idag på ens lediga dag och bara glida runt..säger bara perfekt dag!
Avslutade kvällen sen i Uppsala på Ikea & Gränby med Lisa,kollade in stuff till lägenheten(bara 2 månader kvar!!!),sen så blev det hem hem hem.
Sjukt nice dag iallafall,kan inte begära mer riktigt.
 
Haha,dagens bästa var iallafall när jag och Lisa gick på Kvantum @Gränby och en helt obeskrivligt snygg kille går förbi oss,alltså jag dör,vad fin han var. Jag skojjar inte att jag och Lisa kom helt av oss i samtalet och bara babblade på för och inte visa hur distraherade vi blev,sen efter bah: vänta vad snackar vi om egentligen?
Hahaha, så är det för två blondiner som är ute och storhandlar. Och kan ni tänka er hur det blev när han gick förbi sen igen eller? Ouuuff. Man blev typ generad bara av och kolla på honom.
 
Men hur som helst,nog om hunken.
Jag och Nina har iallafall kommit på världens grej och göra: TA MC-KORT!
Alltså hur jävla coolt skulle det inte vara?! Bara ha en motorcykel man kan ha och glida runt med,flyga fram med längs vägarna..FÖRSTÅ KÄNSLAN??
Alltså vi snackade bara om detta idag och vi ska fan göra det,alltså nästa vår så ska vi ha kortet och på sommaren ska vi leva på Europas vägar i några veckor. Alltså jag blir helt lyrisk bara av och tänka på det.
Och nästa vecka så ska jag och Nina test åka lite med pappa på hans motorcykel och kanske testköra lite med på flygfältet,kommer bli hur nice som helst!
Haha,så jävla sjukt bara att jag sitter här som knappt har haft körkort i 3 veckor och redan börjar mala på och mc-kort...Men ska man leva livet så ska man,NU KÖR VI!
 
Insåg nu att texten jag skrivit är hundra sidor lång,känns det som,men avslutar nu med lite sköna pics från de senaste dagarna(:
Leyla my homie och huliganen Lisa i bakgrunden haha,så jävla fina brudar!
@Midsommarafton
 
Jag och Tove som äntligen kommit hem efter ett år i Mora,fina tjejen!
 
@Midsommardagen,säger ju som såhär,att dansa är verkligen inte som en dans på rosor.
 
Idag i Öre,fina fina Öre.
Servitrisen såg att vi hade kamera så han sa att han kunde ta kort på oss om vi ville,snacka om service mind på den killen!(:
 

glöm det!

Asså sommarvärmen,var är duuuuu?
Dör lite av tråkvädret vi har..idag blev det ju lite sol men eftersom det regna imorse tror ni inte jag bara klädde mig i typ svart och med jacka och halsduk och hela faderuttan? Stekte ihjäl efter jobbet,puh. Plus att jag och en av mina chefer Yohanna,gick och solade efter jobbet,sjukt nice! Båda somna i solariumet haha(:

Ialf så har helgen varit bra, i lördags fick jag och Lisa besök av två grabbar från sthlm,kl halv 1 på natten bestämde vi oss för och börja parta lite och det slutade med att vi la oss halv fem på morgonen efter att ha suttit och snackat och spelat poker halva natten haha(: lagom sjukt,men man är ju bara ung en gång!

Har förövrigt hängt med vänner och igår så bokade jag lisa och Nina tattueringstid(: så jävla nice! Exakt om en månad blir det två tattoos till på kroppen,dock rätt små och omärkvärdiga,men ialf(:

Och jag måste bara ge cred till personer som jag jobbar med och alla andra fina vänner som får mig att skratta. Alltså det betydelsefullaste man kan göra för mig är och få mig och skratta. Alltså glädje för mig är det bästa som finns. Och liksom jag har så otroligt sköna grabbar på mitt jobb, i söndags stängde jag med Patrik Öfherman och han är verkligen världens roligaste! Alltså han kan liksom få mig och stå och prata med finländsk dialekt i köket,så jävla skön är han haha! Och Max träffade jag idag och han får mig alltid,alltså alltid och asgarva! Haha. Det är lite svårt och beskriva men jag blir bara så sjukt glad av sådana människor som bara sprider energi omkring sig!

Men på tal om något helt annat,i söndags var det exakt 5 månader kvar tills jag drar iväg till staterna! Är helt sjukt,men åh vad jag längtar(:
Och på torsdag kanske jag har en ny bil,jag och mamma kikade runt på intranätet idag så ska åka och kolla på den på torsdag! Hur nice som helst(:
Längtar efter en egen bil som man bara kan ha själv,för jävla underbart om det blir ett köp!
Men återstår och se,tagga midsommar är det som gäller nu dock jobbar jag sönder hela helgen.
Imorn är det 8-16.30 som gäller,sen är det fre lör sön 8-16.30 och sen mån och tis 16-01.30...kommer alltså jobba 5 dagar i rad och försöka fira midsommar och vända på dygnet där mittimellan..
Jaja,jag klagar inte..cash is king!
Och nu bjuder jag bara på en bild från i lördags,sen är det godnatt!
Puss.


Galenskaper.

Tjeeenis!
Fyfan vad länge sen det var sen jag skrev nånting,eller vad säger ni?
Ialf så har jag varit "ledig" från jobbet nu i 20 dagar och varit på intensivkurs och varit i Sthlm och varit på AVICII's konsert och slitit med körkortet mestadels.
Och vad tror ni då??? Klart man har köööörkort nu!!!!! :D
Så jävla skönt och fixa det,jävlar vad det ska bli åka av nu hörni!(;
Dock så kuggade jag första ggn för råkade backa in i en bil..haha så jävla sämst och jag var så irriterad på mig själv! Avståndsbedömning är inte min starka sida asså..haha ialf fick en ny uppkörningstid 2 dagar senare och i torsdags klarade jag det!!!!
Sjukt glad(:

Var ju också på konserten och Avicii är så jävla bra,alltså det lyckorus man får från hans musik är obeskrivlig..

Annars så har det inte hänt så mycket.
Har typ halvdissat mitt sociala liv de senaste veckorna,men i torsdags så firade jag ialf körkortet med grillning hos fina Jessica med flera(:
Och igår återvände jag till jobbet,kändes riktigt bra att få slita med kroppen och typ..tänka. Alltså istället för allt plugg man matat in på senaste tiden så fick hjärnan liksom arbeta lite. Dock var jag så jävla trött på slutet och tappade typ hela rösten,så blev väl lite halv knasigt!
Men idag ska det gå bättre det har jag bestämt! Det är mitt enda mål idag,att det ska gå bättre än gårdagen,haha(:
Sen efter jobbet ska jag träffa Lisa och så får vi se om vi hittar på nått med grabbarna lr bara chillar i lägenheten(: Lisa är hundvakt åt en kompis så hon får låna hennes lägenhet samtidigt,så jävla skönt så kommer spendera resten av helgen där(:
Men jaa det var väl det hörrni,har inte så mkt mer och säga!
Ses ute på vägarna bara(; haha!!!

Bjuder också på två bilder,från grill myset i torsdags och en på det fina gänget från körskolan(: puss!


RSS 2.0