I've been waiting for a long time.

Tjoohoo!
Så jävla länge sen det var jag skrev här det är helt sinnes..två månader har det varit dött här! Är ändå¨glad att det fortfarande finns besökssiffror haha.
Hur som helst,så har det hänt så jävla mycket den senaste tiden och just nu känns det väldigt ovärt och börja skriva massa om det...nu är nu helt enkelt.
Och det börjar gå mot ljusare tider kan jag säga, för det första så är sommarhalvåret här och man kan ju inte låta bli och bli lite lycklig då och sedan så börjar semesterveckorna att närma sig sakta men säkert,så lite extra glad för det blir man ju!
Jag längtar hur mycket som helst till Summerburst,jag och Nina och Tove plus en tjej till ska dit och det kommer bli så fett! Är astaggad och hoppas på det bästa vädret så man kan dansa in i solnedgången,dricka cider och bara ha kul!
Annars så tror jag att denna sommar kommer bli så sjukt bra,kanske den bästa till och med, för jag har verkligen ställt in mig på och försöka leva i nuet och fånga alla bra sommardagar och må bra helt enkelt.
Dessutom så har jag fått en enorm möjlighet och ska i augusti åka till Tenneesse i 3 månader och bo på en hästranch och lära mig allt om horsemanship och bara göra det jag verkligen älskar.
Känns underbart och vad som händer när jag kommer hem är det ingen som vet,time will tell.
Har haft det jobbigt ett tag och liksom inte vetat vad jag ska göra här i livet men samtidigt behöver man veta,behöver man ha en plan? Man kan väl lika gärna göra det man tycker om just för stunden och sen se vad som händer? Det är ju typ det jag gör nu,kör mitt egna race och strävar efter och leva ett liv jag gillar.
Och det finns ju tusen saker till och säga och går mer in på men detta inlägg får vara en start på att jag ska börja blogga lite mer,få ner alla minnen,alla känslor,allamotgångar och medgångar.
Hoppas ni orkar följa mig igen, Peace out!
 

RSS 2.0