Miami heat.

Whoppa!
Torsdag här borta i Miami och idag har det regnat en skvätt faktiskt mot kvällningen!
Skolan gick riktigt bra idag, timmen i baren gick fort och satte några kombinationer rätt bra! Dock så börjar det bli mer och mer saker och hålla reda på,men man har utvecklats också! Drinkar man hade första veckan och tyckte var svåra är i nuläget aslätta och dom man har nu kommer man väl och säga är okomplicerade nästa vecka med..men det är ändå komplicerat,har redan 20 drinkar och hålla reda på och imorn har vi 4 nya plus att vi ska komma på en egen drink som vi ska göra till klassen och sen rösta om vilken som var bäst och sedan får man ett nice pris!
Så jäkla kul,och mixa lite med ingredienserna :) har 2 drinkar jag vill göra imorn så får se vad jag gör!
Sedan väntas flairing ett bra tag också och det behövs,träning i mängder!
Annars då så har vissa i klassen varit på Miami heat match ikväll! Managern till klubben vi har skolan på hade 4 biljetter över till matchen så vi lottade om vilka som skulle få äran och följa med och såklart hade jag oturen och inte bli dragen..men har istället pluggat som har behövts verkligen med Kim och Joel :)
Imorn är det fredag ialf och helg väntas så då jäklar kommer man och vara glad!
Sydney Samson på lördag väntas och det kommer bli så sjukt kul!
Annars så är mina klasskompisar så klockrena så det finns inte! Vi är som en liten familj nu som härjar runt i Miami haha!(:
Igår så festade några här hemma på hostelet och hade som vi kallar det köksrave/köksfylla och det gick så långt att dom hade sönder hela keramik bordet som stod där inne..så jäkla sjukt!
Haha.
Annars då?
Jag saknar mina katter och korvstroganoff och ris och riktigt lös godis!! Gaaaah,finns så värdelöst godis här borta så man dör! Sverige..snart ses vi igen!
Puss.


Miami del 1.

Hello Sweden!
Skrev fetaste inlägget i förrgår som aldrig kom upp,asdrygt!
Men ialf det som hänt nu på senare tid är bara massa skolplugg och träning på stranden! Hade läxförhör i måndags och det gick rätt bra,plus att i baren börjar det släppa lite,man börjar tänka mer logiskt m.m. även om allt bara blir svårare och svårare!
Var på bio i måndags ialf,red dawn blev det och den var rätt bra! Var kul och testa gå på bio i ett annat land ialf,mkt mer space för benen också vilket var nice!
Annars då,så har jag massiva blåmärken på händerna och jag är fortfarande tokförkyld och jag har kommit på att jag äter för lite här borta..blir oftast bara en riktig måltid per dag vilket är ganska dumt,så måste skärpa mig lite på den biten!
En annan grej som hände idag var vår vin lektion! Som vi girls har väntat på denna,hittills har vi ju kämpat oss igenom rom,vodka,gin och tequila och smakat av 15 olika sorter av dom men idag så var det bara och njuta utav drickan,mums! Imorn blir det öl lektion så det är inte fy skam det heller!
Hur som helst,jag mår bra i sinnet,mina 28 andra klasskompisar är verkligen vänner jag kommer ha hela livet,så sjukt tajta vi är redan nu i mitten av vecka 2 men alltså vi har så kul ihop!
I helgen väntas det fest igen, och det ryktas om Sydney Samson spelning på lördag!! Grymt!!!
Hörs snart igen people(:
Puss!


Turbulens!

Hallu bloggis!
Försöker blogga ifrån mobilen nu så får se hur det går,hoppas det funkar!
Ialf så har ju en vecka gått här nu, helt sinnes!
I skolan känns det knappt som man har hunnit gjort nånting i baren,känner lite halv stress inför det! I fredags så fick vi testa på flairing på stranden,så jäkla kul!! Dock är man lika smidig som ett kylskåp så gick ju inte skitbra direkt,men det är askul och helt klart beroendeframkallande! Imorgon måndag så får vi flaska och shaker som vi ska och öva med utanför skolan,jävlar vad man ska kasta nu! Wiii.
I skrivande stund så är jag faktiskt TOKBAKIS! Fredag och lördag bestod av festfestfest och fredagen var sådär,vi hängde på vår klubb där vi har skolan,roomservice och det var skoj men tog det lugnt och gick hem vid 3 ändå! Var inte så himla taggad så därav höll jag tillbaka lite!
Men..igår lördag så körde vi fullt ut!
Vi var på vår egna klubb och festade järnet tillsammans med Miami Heat,typ världens bästa basketlag och det var jäkligt nice! Dom hade match innan så vi kollade på livesändningen och dom vann med 4 poäng så dom var ju riktigt taggade när dom kom till klubben! :)
Sen så spelade Steve aoki på en annan klubb kallad mansion så jag var där med Gustav och Niklas och röjde sönder mitt liv kändes det som,så jävla galet!! Steve aoki var helt maniac på scenen och kastade tårtor på publiken och hade en gummibåt som han publiksurfade i,totalt kaos och så jävla kul! Sen så hamnade jag och Linnea och Robert på efterfest där vi testade röka weed i ett jävla äpple! Inte för att något hände direkt i huvudet,men nu har man testat så behöver ju inte göra det igen haha!
Sen gick vi och la oss halv sju imorse och sen vid ett idag kom vi tillbaka till hotellet! Så jävla sjukt livet är här borta alltså,gillar det som fan!
Haha,crazy crazy..
Men imorn är det måndag igen och då är det bara och köra igen!
Peace out.


Miami Beach levererar!

tja tja bloggis!
 
Äntligen äntligen är jag i Miami och äntligen är barskolan på gång!
Nu har jag ju varit här i 3 dagar och första kvällen var helt okej! Kl halv sju på kvällen kom vi fram till hostelet och kl 20 var det välkomst middag på baren där vi har våra lektioner, RoomService som den så fint heter!
Är en riktigt fräsch klubb och enligt våra lärare så hänger kändisar som P Diddy, Lil Kim och Flo Rida m.fl var och varannan helg där typ! Känns overkligt att man kan få stå och barhänga med en världskänd artist inom en snar framtid,men så jäkla kul det kommer bli!
Förövrigt så är skolan riktigt bra,hård men organiserad riktigt bra så jag gillar det som fan! Får en och vilja kämpa..
ialf så var det första skoldagen igår och det gick ju sådär asså..
Kom försent till första lektionen för jag och en av mina rumskompisar gick och kolla in stranden och sen så tappade vi bort oss och kom  20 min försent till första lektionen.. så jävla pinsamt,fy fan! Kommer aldrig hända igen..
Annars så hände världen roligaste grej igår.. jag och Karin och Hanna som btw är världens gulligaste tjejer,skulle fixa middag så vi tog oss tid och hittade ett supermarket med bra mat liksom och köpte ingredienserna till köttfärssås och spagetti..
Kommer tillbaka till hostelet och i köket hittar vi kastruller och stekpanna,fine liksom Men tror ni stället har en jävla spis???? Hur ska vi liksom steka köttfärsen,koka pastan?
Haha,så det slutar med att vi micras köttfärsen i hundra år,blandar i krossade tomater och grädde och lök och sen så tar vi vattenkokaren och kokar vatten,slänger i spagettin och slänger in skiten i micron i 20 min och därefter så har vi färdig spagetti! Hahah, så jävla sjuk eftermiddag och alla undrade vad fan vi höll på med haha!
Idag blev det lasagne ialf..mkt bättre! (btw så är maten sinnes här borta i övrigt..pizza,donuts,hamburgare,m.m är standard här)
annars då?
Våra lärare Chris och Kim är dom mest facsinerade personer jag träffat Vilket duo alltså..Chris är engelsman som vi har i baren och har allt praktiskt med och hans lektioner är dunder för får höra så sjukt roliga saker och han är allmänt crazy också vilket gör det askul!
Och Kim är en riktigt professionell kille som vi har allt teoretiskt med och han är som en jäkla bok när det gäller baryrket! Helt sinnes,men han är en riktigt cool person! Kanske tåls och berätta att hans sängkläder består av får också? så jäkla klockrena killar så det finns inte!
Annars så överlever man rätt bra här,är fortfarande stelt i klassen för man känner varann inte riktigt bra,,men det kommer! I helgen så ska det festas och då väntas förmodligen en Steve Aoki spelning! AWESOME!
 
Men hörs snart igen beautiful people!
Peace out.

i keep thinking about you.

well well, neräkningen har börjat..6 dagar kvar innan man flyger!
Är toktoktok laddad vilket jag varit nu några månader,men det är nu det gäller..jag ska äntligen få göra det jag vill göra,få leva livet full ut på andra sidan atlanten och ha så kul och skapa dom bästa minnena med nya härliga människor!
Och den här veckan som väntar är så sönderplanerad så det finns inte,men jag gillar det som fan!
 
Tisdag: Min födelsedag :) Ska tvätta/packa m.m hela dagen sedan på kvällen blir det middag med chefen och alla assistenter samt aktivitet någonstans! En överraskning som bossen fixat, askul! :))
 
Onsdag. Jobb 11.30-21.00 sen bio och se premiären av sista delen av Twilight med världens finaste Lisa :)
 
Torsdag: Jobb 11.30-15.30 sen bli "kidnappad" av världens bästa Nina, en överraskningspresent så att säga mat och något mer blir det i Stockholms området,vilket är det enda jag vet!! haha.
 
Fredag: Jobb 11-20.00 och sen så blir det fest och utgång med världens bästa liga: Johanna,Linda,Sara,Hanna och Malin! En helkväll med dessa tjejer är höstens höjdpunkt!
 
Lördag: Fixa det sista av packningen, och umgås med fina personer in i det sista!
 
Söndag: 06.45..då går flyget mot Miami beach!
 
Trots att allt detta väntar så har jag gått och blivit crazy...alltså kan inte sluta tänka och känna,och det är olidiligt för min inställning var för denna resa var och lämna allt hemma,bara åka iväg och ha kul men kan nu tänka mig att jag kommer sitta och tänka på det som finns här hemma ändå..
Men ska försöka och bara njuta av varje minut därborta av värmen och fokusera på utbildningen så bra som det går..Mixed feelings,men så får det bli!
 
Ialf,så är jag fast besluten med och försöka blogga så mkt som möjligt därborta,och jag ska njuta av denna vecka så mycket jag kan :)
Puss people!
 
 
 

I wanna travel the world.

 
Jag vill shoppa loss  i New York City,jag vill se frihetsgudinnan, jag vill tappa andan utav utsikten vid Grand Canyon,jag vill surfa i Californien, jag vill äta riktig mexikansk mat i Mexico,jag vill dricka drinkar och dansa hulahula på Hawaii, jag vill uppleva kylan i Alaska, jag vill se Brasiliens regnskog,jag vill dansa på gatorna i Chile, jag vill ha en riktigt partyvecka i Spanien,jag vill uppleva lyxen i Paris och se eiffeltornet,jag vill uppleva Italiens goda mat och vin och åka gondol,jag vill se pyramider i Egypten,jag vill uppleva Afrikas öken och alla dessa djur, jag vill se antikens Grekland med egna ögon, jag vill steka på Turkiets stränder, jag vill se den kinesiska muren,jag vill äta japansk mat,jag vill uppleva Indiens kultur, jag vill ha en relax vecka vid Thailands stränder, jag vill till Nya Zeeland och se landets otroliga natur, jag vill tiil Australien och se barriärrevet och se galna kängrur hoppa omkring,jag vill till London och shoppa och bila runt landet, jag vill uppleva Irland från hästryggen och se dess fina vyer¨och ha en galen St Patricks helg, jag vill dricka öl och bara åka skidor från en bergtopp i Alperna. jag vill stå och flaira på en strand i Miami.
 
Jag vill se hela världen.
 
Jag har ju lite och stå i om jag vill se allt detta,men det är en av mina drömmar. Travel the world.
Jorden runt på 80 dagar,skulle inte vara helt fy skam alltså!
 
Men jag är bara så glad att jag åtminstone ska få komma iväg från Sverige nu och få göra en resa jag sent kommer glömma! Miami Beach here I come.
 
Gamla stan i Rhodos Stad@ 2011.

be the kind of woman,that when your feet hit the floor every morning the devil says "oh grap,she's up".

hello friends!
Var ju pinsamt länge sen jag skrev på denna fina sida,måste nog bli ändring på det tror jag..
Speciellt nu när jag ska fara iväg några veckor,så kan det ju vara asbra om jag uppdaterar här om vad som händer,right?
Iallafall så är nedräkningen igång för fullt, exakt en vecka kvar till jag fyller år och 12 ynka dagar kvar innan jag far iväg till beachen!
Är helt otroligt,har fjärliar i magen var och varannan minut med tanke på det äventyr jag snart ska få uppleva!
Längtar så otroligt mycket efter och få se allt vad Miami Beach innebär..aaaaah tokladdad är vad jag är! haha.
 
Jag orkar inte skriva mycket om vad som har hänt den senaste tiden men det är bara för att det mesta jag gjort är och ha jobbat,hängt med vänner och familj så mycket som det går och festat så mycket jag orkat med också haha.
Annars så har det mest handlat om att ta varje dag som den kommer i princip,känns mest som att jag också bara gått och väntat på att tiden ska gå och jag får åka iväg och leva livet snart haha.
Men så är det,den som väntar på något gott hörni!
 
Idag så har dagen erbjudit en riktig kaos dag,allt som nånsin kunnat gå fel har gått fel idag..alltså verkligen allt! Fattar inte hur ens jag och Elin lyckades hålla restaurangen samman idag,men nog fan gick det!
Herregud..finner inga ord om hur dagen varit,men kan ju lätt säga att det är underbart och få vara ledig nu tills tordag kväll haha..
 
Ska fortsätta och kolla film nu innan jag ska däcka i sängen och bara glömma dagen som varit,nattinatt!
PEACE.

RSS 2.0