Trouble in paradise.

God dag svenska folket!

Humöret idag är nästan på topp, är lite smått seg och mitt hjärnkontor snurrar runt med lite för mycket tankar.

Och jag har ju gjort illa mig också..note to myself: bada inte full i havet kl 6 på morgonen,för du kommer ramla på reven och få skärsår eftersom du inte är den smidigaste människan..asså hela mitt vänstra ben är svullet och har sår över hela foten. Blev lite oroligt i förrgår då jag hade feber och infekterade sår. Men det börjar ordna upp sig nu som tur är! 
Vi har dom senaste dagarna undvikit solen lite, i torsdags var vi superbakis och var bara inne och hade film marathon och käka glass typ haha.
Men idag så är jag as glad för jag och Sandra ska dra iväg och se Afrojack!! Han är grym och är en av mina favorit DJs så ni kan ju tänka er att lyckan är total :D 
Imorn så kommer det garanterat bli stranden hela dagen, och bättra på brännan! Allt är ju i princip stängt på söndagar, då alla går i kyrkan m.m så söndags standarden är och bara hänga på stranden på dagen och ha en lugn kväll hemma i soffan typ. 

Och juste, på torsdag nästa vecka kommer min barndomskompis Anna hit i 4 dagar! Så nästa helg kommer bli knaskalas garanterat! :D redan söndertaggad haha, för jag och Anna tillsammans brukar oftast bli crazy bananas! Haha(: 
Men nog för mig nu, måste ut och handla.
Ciao! 



Put your phone down, make memories nobody knows about.

Vin och middag.
Glas efter glas på en restaurang med två härliga vänner.
Festa vidare i Paceville och dansa som om det inte fanns någon morgondag.
Sakta och snurrigt gå längs strandpromenaden inpå små timmarna.
Killen som dök upp från ingenstans.
Samtalsämnen som bara fortsätter och fortsätter.
Hans ögon som var lika blå som havet.
Lev lite, sa han och kastade sig i vattnet.
Salta kyssar.
Händer flätade i varann medan man pratar drömmar.
Soluppgången längs horisonten.
Vågorna som rullar in längs strandkanten.
Känslan som uppstår när båda går och olika håll, men samtidigt vänder sig om och tittar tillbaka. 
Att veta att man förmodligen aldrig kommer träffa varandra igen, men föralltid ha minnet kvar. 
Som en liten hemlighet, bara vi två vet om. 
Magiskt. 



(Nu vill jag inte ge intrycket av kärlek, för kär är jag inte. Men och det är ett väldigt stort men, killen som gjorde att jag kom hem kl 7 på morgonen var fantastisk på så många sätt. Och att uppleva den spänningen och känna den där känslan som inte riktigt går och ta på, det är magiskt. Och att jag får vara med om dessa magiska ögonblick är jag tacksam för. Det är oslagbart att inte veta namnet, inte ha kamera och telefon, för att på nått sätt kunna föreviga stunden och liksom.."fortsättning följer".
Det som finns kvar är bara minnet och känslor av det ögonblicket.
Och uppenbarligen ingen hemlighet att jag skriver om det här, men på något sätt ändå vara det, då det bara är två personer som vet hur allt såg ut i den stunden.
Overkligt med känslan av verklighet.
Och där sätter jag punkt för hur min onsdagskväll den 24e Juli på Malta var.)


My crib.

Godmorgon! 
Har gjort en videoblogg som jag ska försöka länka ut sen, men tänkte ialf slänga ut lite bilder på stället jag bor på, I love it! :) 

Mitt rum,inte uber stort men fräscht och fönster från golv till tak, gillar det som fan :)). 









Balkongen som är överdrivet stor haha.

Welcome to Valletta.

Kvällen spenderades med två fina människor i huvudstaden. Enjoy bildbomb! 

















Bildbomb.

Shululu. 
Slänger iväg några bilder lite snabbt från dom senaste dagarna, enjoy! 

Fredagsdrinkar med min Patte.







Köpte en klocka och ett linne..fick jumbo påse deluxe hahah! Galet asså.

Elin & Patrik :))

Moonlight.


Trigne point.

Hey och hå!
Såg ni matchen igår elleh?? Sjukt jue! 
Jag och Patrik satt på Peppi's och drack öl och käka pizza, samt hade sällskap av Simon,Patriks dejt. Var sjukt trevligt och efter matchen drog vi vidare till Black and Gold som är ett chill ställe man kan dricka öl på. Träffade på två trevliga svenska killar som vi snackade massa gojja med och ramlade hem vid halv 4 imorse. 
Dagen har spenderats med promenad längs hamnområdet,handlat och sen solat lite på klipporna. Fick min lingonvecka startad igår så halva kvällen har jag bara legat inne och segat med choklad och film, sjukt jobbigt haha.
Grabbarna vi träffade igår ska vi ut med och kolla matchen idag med på Tre angeli som ligger vägg i vägg med stället vi var på igår, ett riktigt svenne ställe där dom spelar Magnus uggla och håkan Hellström låtar, awesome eller hur?? :) 
Här kommer lite bilder också, måste rusa nu så,puss! <3 





vi drar dit palmerna bor.

Tjena hejsan.
Tänkte uppdatera lite om läget för er som är nyfikna och så..
3:e dagen är vi inne på nu ialf och jag kan fortfarande inte fatta att jag e här!
Jävligt nice är det ialf, ca 30 grader och luftfuktigheten är sinnes hahah, längtar tills man vant sig bara.
Jag befinner mig ialf i staden Sliema vilket är en av turistställena och en hamnstad, finns ingen direkt sandstrand utan här badar man från klipporna och stenbryggorna. Finns krabbor och maneter i vattnet man vill akta sig för ialf,fick se några maneter idag, helt sjukt  haha! 
Första dagen bestod av gå lite vilse och hitta till hostelet och så,round tour i staden,ligga vid vattnet och sola och ta första doppet,sova en alldeles för lång powernap och ta en sen middag på en uteservering och långpromenad följt utav det. Själva fest staden St Julians ligger ca 20 min promenad bort vilket vi var och kolla in också.
Igår drog vi till norra Malta,till Marea Beach och stekte hela dagen. Tog en timmes bussresa dit, och åka buss här är som formel 1,kurvigt och alla kör så galet fort! Alla kör som tokar, och bara tutar/kör/tutar hahah och sista biten till stranden är uppför ett berg där bussarna går i ca 15km/h för bussen är proppfull och man tror man ska börja rulla bakåt när som helst för backen är så himla brant, ifrågasatte mitt liv några ggr under färden haha..helt sjukt! 
Vi lagade mat ihop jag och Patrik igår och sen tog vi långpromenad och gick till supermarket! 
Alkohol är så löjligt billigt att man vill va alkis varje dag, en flaska vin kostar 20 kr och vodka på 2 l kan man få för en hundring haha..sinnessjukt!
Dock chillar vi lide och satsar till helgen, då blir det två dagars! ;)) 
Idag har vi dragit till Paceville där man kan shoppa och grejjer,skrev ut lite cvn också,blev en promenad på 6 km också i stekande solen haha,fett varmt! 
Just nu ligger jag och chillar på hostelet och ska snart käka, Patrik ska på date med en kille idag så vi ska mötas upp senare och gå och handa förmodligen:)) 
Imorgon blir det antingen åka till huvudstaden Valletta eller till Gozo, en ö utanför med grottor och klarblått vattnet! Återstår och se hörrni, men livsnjuta på heltid står på schemat ialf haha :) 
Mucho love
// Louise

Första doppet!




Marea Beach


RSS 2.0