Don't tell me the sky is the limit when there are footsteps on the moon.

Tjollahopp!

Idag har det varit en bra dag! Jag tillbringade den med fina vännen Hanno i staden och det var jättekul!:)
Vi shoppade lite, flummade och käkade på Barista och jag åt pannkisar! Astråkigt, ville äta sallad med kan inte än haha! ;/
Hade en evighetsjakt efter en transparent skjorta och efter att ha kollat i nästan varenda butik på stan så hittade vi en på Lindex, så jädra bra!
Och vi stabilaste tjejerna i staden haha, jag inne på Gina säger jag bara..fastnar i ena bordshyllan och slänger in huvudet i skyltarna haha! Och Hanna som snubblade hit och dit haha! KULIGT!
Hur som helst, detta var precis vad jag behövde.. Tack älsko!

Bussen hem var 10 min sen så jag tog 866an istället och den tog också lillebror hem så jag stack direkt till stallet med han i släptåg och hade sån jäkla tur så hästarna hade redan blivit insläppta. Underbart, var bara att mocka lite snabbt, packa höpåsar och byta täcke på fisen som behövdes göras!

Har efter det bara varit hemma och segat framför datan,och fick en jävla överraskning när jag kollade FB. Nån har facerapat mig!!! Och jag har ingen aning om vem fan det är! Det var ju verkligen inte jag som skrev " Åhh är så töjd efter gårdagens besök ;)"..Hände vid tolv tiden idag och då var ju jag på stan med Hanno, helt ovetandes! ( är inte reglerna för fb rape att folk ska vara inloggade och lyckats lämna datan bara sådär och inte att man bara loggar in på ens fb? Och liksom vem kan mitt lösen?
Jävla dilemma alltså...

och tro det eller ej men jag ska bädda ner mig i sängen nu och somna till en film! Är så sjukt trött alltså..
Och imorgon är det skola igen och det ska faktiskt bli askul! :)

PUSS OCH PUSS!


(Hanno & Jag @ Kalas i somras!)


save me from myself.

faaan vad kul man kan ha med en webb kamera alltså, hihi!








(bjuder på en exlusiv bild på min nya tungpiercing,hehehe!)

studsa huvudet.

Ny vecka och nya tag! Gillar't!

Hade en helvetes natt med lillkissen, han låter mig aldrig sova! haha.
Jag skulle egentligen jobbat idag men blev ledig, och det uppskattades! Åkte till skolan och fixade med mitt sista svenska arbete och träffade sedan Svettis när hon höll på att organisera modevisningen som äger rum på torsdag, och hon släpade in mig allt det där på en gång, fick testa lite kläder och man kan säga att jag är reserv modell för modevisningen, as kul! looove to the runway!

Red en stund idag på eftermiddagen men var ju svinkallt,usch! Fryser fortfarande nu, as jobbigt. VÄRME TACK?!
Bollan är ialf söt som bara finns där för en, någon att luta sig mot när allt annat känns jobbigt! (:

Och jag vet att jag är hur seg som helst men jag har äntligen sett Snabba Cash! Och ja filmen får väl 4 av 5 toasters. Vart helt snurrig på slutet bara,snacka om splittrad kille den där JW..

Har förövrigt flummat med lillebror och haft mina favvo grabbar Ben och Jerry's glass att mumsa på till Top Model och nu så är det Pensionärsjävlar som gäller! Sedan sova, är as trött!

Ialf, puss och hej!


b-day girl.

Finaste tjejen fyller 19 år idag! PUSS PÅ DIG ÄLSKLING!


heart ain't a brain.

Helgen har ju varit lugn och fin, full med jobb, massa häng i stallet,bus med lillebror och mys med Nina!
Jobbade inatt 00.30- 05.30 och det var helt galeeet! Behöver man säga mer än löningshelg och lördagkväll?
Proppat med folk och rush ändå till stängningsdag, lagom stressigt joorå!
Kom ialf en studentpojke som gjorde ett grymt intryck på mig, drunka typ i hans ögon! shiiit så fin.
Och love till studentkillarna som beställer 20pack nuggets att ta med, alltid! Så roliga så man dör haha!

Jag fick dessutom ett samtal idag från Johanna på jobbet och jag skulle egentligen jobbat imorn mellan 11-16 men jag fick vara ledig istället om jag ville! SÅKLART liksom!
Detta gör att jag istället kan dra till skolan och ha möte med svenska läraren och pyssla om min häst lite extra :)


Den kommande veckan ser ju ut såhär (för de som vill veta haha)

Måndag - skola, plugg och hästfis.

Tisdag - staden med Hanno!

Onsdag - leeeedig!

Torsdag - hästfis på morgonen, jobb 13-16 och på kvällen Modevisning @ skolan!

Fredag - Nationellt prov i Engelska B, och massa häng med Nina och på kvällen IDOOOOOL - semifinal föfan!

Lördag - Jobb mellan 10-16 och sedan paaaaarty! ELLER? Är ju ledig en lördagkväll..HUR UNDERBART? Hörde jag FYLLA? ;)

Söndag- bakis (?) och plugg hela dagen!


Det var allt för mig nu. LATER!


hoping with a fragle hope.

Alltså paaaain. för mycket känslor och dig. jag vill ju!

Anyway, livet är hårt och det värsta nu är ju för det första snön! Alltså man blir ju galen det bara ramlar ner mer varje dag! Visst, jag älskar pulkaåkning och skidor och skridskor men ändå, det är så kaaaaallt! Nej inte okej.
Något nice är ju ialf att jag idag umgicks lite med min mami och moster i staden. Vi käkade på Max och jag fick i mig pommes frites! Smaskade i mig det med orginal dippen och sedan testade jag äntligen Lyxshake Choklad! Fett med gott det var, mums!
Tillbringat kvällen på ett ganska tråkigt vis men precis när jag tänkt sova så får man ett nödläge av bästa vän. Bara att rycka ut i snövädret och torka tårar! Kul med nattpromenad genom centrum ändå,mysigt!
Ska nu ialf sova, för ska upp kl. 6.00 och fodra hästar! INTE KUL.

Godnatt världen.

btw, OLLE HEDBERG är grym. Ägde hela jävla Idol arenan ikväll, fast det är ju klart, han är ju bäst!


Jag rumpa Dig.


just hold on to me and I hold on to you.




jag fattar ingenting. and its killing me.
godnatt.

we have...

Har haft en ganska nice och lugn dag hemma, helt okej liksom! Har försökt äta så mkt jag kan, tungan är så svullen fortfarande och jag läspar som..jag vet inte vad haha!

Drog ialf till pulkabacken och åkte lite pulka med Nina och det var riktigt kul haha! Det gick inte så bra och åka för var ganska mycket snö men det blir riktigt roliga pics ialf haha! :)

För övrigt så sitter jag bara och plöjer igenom wildfire säsong 1, det är så bra hihi!
Och jag har inget kul och berätta förutom att imorgon är det staden med mami som gäller och helgens planer är lika med noll. Hör av er tråkmånsar så vi kan styra upp något! :)

Later!


we have the same holes in our heart , you and me.


I dont want to hurt you,because what hurts you,hurts me more.

Vilket cp väder det varit idag! Usch.

Jag var alldeles för seg för att ta mig till skolan och vid tre tiden så kämpade jag mig ialf ut i snön och åkte och jobbade, ingen var direkt taggad på att jobba haha! Helt sjukt..Fick jobba över en liten stund och det gjorde att jag kom till alunda city vid halv nio och då hämtade Ninis upp mig och vi åkte hem till henne och käkade glass i hennes stooora nyyyya säng! Och pratade bara om boysboysboys såklart..

Är ialf hemma nu och har käkat lite risifrutti,tog typ en timme men men så är det! Tungan är ganska svullen och öm hihi;(
Imorgon är jag leeeedig hela dagen så då ska jag sova och hitta på något kul, får se vad som händer!
Meen jag har inget mer kul och berätta så...
Ciao.


I was waiting for the longest time and then there you were, standing in front of me.

Alltså det är ju typ smärtans dag idag för mig eller något, aaaaj!
Piercade mig i tungan idag och det gjorde ganska ont, fast fan så nöjd jag är! :D
Och sen var jag i stallet alldeles nyss och tog in hästarna och ena primadonnan var as sur och pessade sig fram när jag höll i en annan häst så det slutade med att jag blev klämd i dörren av tjockishäst ett och två när de pressade sig in, fy fan vad ont det gjorde! Känner mig helt mos haha..

Anyway, jag och Nina lunchade ialf idag på stan och Nina shoppa loss hihi! Vi ville käka på Amazing Thai men de var smockat där och samma på Cupido så vi hamnade på Jalla Jalla istället!
Haha, något som är så jädra kul är när Nina och jag pratar, så är Nina typ "den vuxna" och jag den "lilla skitungen". Hon kan typ ord som konservativ och vart Singapore ligger och har koll på sake medans jag bara : chilla, keff, gitta, palla, backaråå!
hahah, vi är så knasiga tillsammans! lööööv it:)

En annan sak är att jag dampar loss på min lilla lilla data, jag kan inte stänga ner några internetsidor för då hakar hela datan upp sig och med hjälp av aktivitetsgrejen så startar den bara upp nya sidor så slutar man med att har 10 sidor uppe och man kan int lägga upp youtube eller bilder på bloggen för då hakar hela datan upp sig...
ASTRÅKIGT! fattar ingenting :(

Jag ska nu ialf försöka äta något men bara tanken på att jag måste skölja med koksalt sen gör mig inte så himla taggad på nått! Och sen måste jag gå ner och handla också egentligen, men palla, det är såååå fucking kallt ute! :(

Ska ialf bara tillbringa tiden nu framför min favvo serie Wildfire, hela säsong 1 är nerladdad och säsong 2 är på gång nu! Även fast jag sett skiten tuuuusen ggr så tröttnar jag aldrig! ;)

Hur som helst, pussssss.


i like you.


oi oi oi...

Har faktiskt inget roligt att säga..
Förutom att jag är nervös inför imorgon och trött på alla problem och inte kan sluta tänka på dig.


how could it be alright?

Hej och hej och hej igen.

Jag heter Lollo och jag är helt cp i hjärnan och död i kroppen. Jag har denna helg spenderat tiden alldeles för mycket på jobbet och alldeles för lite i min säng! Har inte sovit mycket kan jag säga så here we go!

I fredags jobba jag natt från 00.30-04.30 och det var kul faktiskt,träffade Jennifer och Jessi en snabbis! Och sedan sov jag 3 timmar för att sen åka och jobba ett 7 timmars pass mellan 11.00- 18.30! Och seeen var jag hemma kl.20.00 och då var det bara att duscha o fixa sig för att åka till Jojjo för partyparty! Det var inte så många som kom men de som var där var awesome! Och jag var nykter, det ni! Fast det stoppade ju inte mig från att shakea loss och busa sönder med Jojjo!
Vi terrade stackars Elias flera ggr fastän han sov och hade feber och vi var bäst på att fixa pommes och pizza att käka tolv på natten! Kom hem och sov vid 01.30 ialf och då fick man massa knasiga sms av handbollskillar och sen dagen efter..var det bara att åka och jobba igen från 11.45-16.00! Astrött var man och ett ganska jobbigt pass med lite problem här och där..
Tove (alltså dagscheeefen) är ialf duktig ingen snack om saken!

När jag kom hem sen så var jag helt knasig i huvudet och mammi fixade stallet åt mig, så himla snällt! Pussade lite på Bollan ialf ( och hon ville inte ha mina minimorötter btw) och sen när jag kom hem var det bara maaat och Gossip Girl som väntade.

Och jag har dessutom kollat klart på Shrek 3 nu, och fy fan vad kul det är hihi! Alla filmer är ju såååå bra.
Hur som helst, imorgon är jag leeedig och då ska jag sovasovasova och på tisdag och onsdag blir det massa häng med Nina och lite skola inblandat också!

NATTINATT.


Jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta.

Bro's b4 hoe's, aint that some piece of shit?
 
Ialf, idag så hade jag tänkt åka till skuulan men ingen tänkte åka dit så då var det bara att somna om, as härligt! Chillade hemma med kissekatterna som sprang runt överallt och sen så åkte jag till stallet (tidigt tyckte jag) men ändå hann det bli bajsmörkt innan jag red ut på min studsboll. Och sååååklart ska det dyka upp 5 rådjur så hon blir as nojjig och efter det så var det kört. Sparka bakut över en hel åker och galopperandes kom vi upp på vägen, jäkla heeest, alltid fullt ös! Hon gick och takta fram som en liten ihoptryckt boll ändå tillbaka till stallet och när jag körde voltarbete på volten så var det inget kul längre enligt henne...HM. Kan ju säga att det inte var den bästa ridturen!

Anyway, har sen dess haft Shrek maraton med lillebrorsan, askul haha!
"Drömmis" är ju ett jäkla bra smeknamn på Drömprinsen hahaha!

Och för allas information,mamma och pappa har kompiskväll typ och jag har inget sällskap överhuvudtaget. Bara chips och dipp som jag ska trycka i mig framför Idol snart. Och ikväll väntas det nattjobb mellan 00.30- 04.30. Jag är faktiskt grymt taggad haha! Har inte jobbat natt på typ 2 veckor och det är så mycket roligare eftersom man träffar stupfulla människor, alla störtsköna och babblar på om ingenting! Så jaadå, det här ska nog bli kul ändå!

Och även om jag kommer vara världens slitnaste tjej imorn så får jag ialf ha lite party för min grymma girlfriend Jojjo! Joodå imorn smäller det, det kommer bli en grym dag!

I allafall, jag ska ta en snabbis dusch innan Idol nu.
OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ!
OLLE HEDBERG!


Gnite fellas.


the way I miss you.

- Jag är så jobbigt sjuk och min hosta dödar mig. Typ.
- Blir galen på schemat på jobbet, viiill iiiinte jobba på lördag natt , C'MON PEOPLE.
- jag är så sjukt trött på människor som inte förstår. Alltså verkligen förstår att det inte är okej längre. Ganska sorgligt om man frågar mig..
- Jag vill dricka alkuuhuuul med mina homies, NU.
- Min säng är för stor för bara lilla mig,alltså det är ganska kallt om nätterna när man vill sova.
- Och juste..ANDAS.



the last song.

Såg världens finaste film idag.




för jag behöver endast dom som har bränst fast i hjärtat,ni känns i varje hjärtklapp.

Det är mina känslor, mitt liv. Ni kan snacka hur mycket ni vill men ni gräver er egen grav tyvärr.
Jag bryr mig egentligen inte för jag kan vända er ryggen när som helst, fuckers.

Fan jag orkar inte längre. Allt känns så himla jobbigt,vad fan händer egentligen?



drunk from my hate, high of my love.

Shulululu!

Finns inte mycket och berätta förutom att jag idag sov aslänge och segade hemma sjuk som jag är! Helt värelöst och jag tackade nej till ett 8 timmars pass imorn vid Max, vid fyra mackarna, skulle fan aldrig orka det!
Fixade ialf stallet innan jag fixade till mig och drog till staden med Nina. Vi käkade kinamat och det var hur gott som helst! Dessutom i min lyckokaka stod det good things come to those who wait.

Vi fixade lite godis och dricka och drog på bio. Vi såg Due Date och den var fan as rolig hihi!:D
Jag lyckades också tappa ut allt godis på golvet och träffade dessutom Åsa som jag inte sett sen studenten!
Och jag och Nina körde dalmåls snack hela vägen hem och snackade om skotrar(?) haha och juste, hur mycket snack om killar som helst blev det! Eller jaa, Nina var såklart överglad över sin nya kärlek Oskis medan jag är alldeles knasig i huvudet av allt.
Fast blev ialf gladare idag och det var bara för en liten stunds snack på FB,helt sjukt egentligen.
Men helt seriöst jag blir fan galen på allt haha,allt bara snurrar i skallen.
Jag är bara så trött på att vara ensam..

Hur som helst, nu ska jag sova med min bebiskisse!
Natti.

so come on skinny love, what happened here.

Åh jag dör,så jäkla tråkig dag det varit!
Var as sliten imorse när jag åkte till jobbet och jag var as seg med allt, men ändå var det kul och jobba! Bra människor bakom en helt enkelt! Dessutom släppte Patte iväg mig 2 timmar tidigar, så var verkligen as skönt och lämna stället redan vid halv tre! :)
Fick ju lön idag också så shoppade lite innan jag åkte hem! Köpte min måste ha klänning för 600 kr och damn vad fin den är. LOVE IT!
Hoppas kunna få använda den på lördag, men åh kan inte bara nån snäll jäkel byta pass med mig!! Får panik, har bara 4 dagar på mig att styra upp det här!

Ialf så är det as mkt skit jag måste betala så min lilla lön kommer vara putsväck på knappt en vecka:(
Men men det är ju värdefulla saker man payar för, det bästa som väntas nu är nästa vecka! Mmm, spännande:)

Och en sak ingen kan förstå är hur vilsen jag känner mig. Känner mig bara allmänt tom. Som att allt är så jävla betydelselöst. Kan liksom inte förklara för ingen förstår, men jag hoppas bara att någon kan få bort mina sura sura min någon gång. För jag pallar verkligen inte mer..

Anyway, nog om detta!
Kollar på pensionärsjävlar med la familia och fy fan vad kul det är!
Men nu väntas te också, för jag är en sjukling med världens drygaste hosta i sällskapet!

PUSS & HEJ.

BAKIS.SE

Hej alla barn!

Igår fyllde jag år. Och då blev det party! Dock lite väl mycket party..
Hade en ganska värdelös dag tråkigt nog men när väl kvällen kom så var jag taggad på ferre!
Åkte till älsklings Maddis och där var det massa roliga folk och party för fulla muggar!
Nina lyckades fastna i snön på uppfarten men tur att grabbarna grus kunde hjälpa till!:)
Jag hade ialf mina sällskapsdamer Tove och Sara med mig, och det var askul! :)
Bra fest ialf, men efter en runda beer pong med Putte så var jag psykos i huvudet och gick ut och spydde.
Var så sjukt jäkla dum och la mig ner i snön(?) och låg där och frös tills Putte kom och hjälpte mig in! TACK!
Tillbringade sedan min tid på toan, as förbannad för typ ingenting och helt förlamad i kroppen. Det var verkligen as läskig känsla, allt kontakt mellan hjärna och kropp verkade som bortblåst! Förstår inte hur borta man kan bli, hade verkligen ingen realistisk uppfattning alls! Usch ucsh usch!

I allafall så har jag idag haft en sjuk sjuk dag! Jag har aldrig varit så bakis i hela mitt liv! Jag har aldrig spytt dagen efter, men gissa vad jag har gjort till 14.00 idag? asså, det har verkligen varit en jobbig dag..har ont i hela kroppen:(
Vid halv fyra kom jag till liv igen då jag och Tove smällde i oss en fet pizza med massa beasås på och liter av coca cola!

Tove åkte hem och jag och mami fixade stallet och efter det har jag druckit massa läsk och kollat på tv och nördat framför datan! Säger bara chatter med Gammelsmurfen blir bara galnare och galnare! Fast kul som fan är det! :D

Imorgon väntas jobb mellan 11-16 och efter det blir det häng på stan med Tovelove! Får dessutom lön imorn så såklart innebär det shopping och lite annat smått och gott! En beställning från Hööks ska också ske, det blir att skämma bort hästfisen denna månad det kan jag lova! :)

Godnatt iallfall!
PUSS!

du fattar verkligen inte, jag viiiiill precis lika mycket som dig men du är för feg för att göra nått!
kom igen kocken!

b-day girl.


hos dig är jag underbar.

Hallååå.

Nu är klockan efter tolv så nu fyller jag år!
Har fått några grattis kommentarer på FB redan, så himla kul!

Idag är det min dag, och den kommer äga! Är så grymt taggad på vad den här dagen har och erbjuda!
Det blir först stallet tdigt imorgon bitti och sedan blir det staden med fina flickor och kinamat, och éfter det blir det rööj all night long hos en barndomskompis som är bäst!

Hur som helst, denna fredagkväll har iallafall spenderats med Nina den fina och det var väldigt spontant! Trodde jag skulle spendera hela kvällen själv men nej då,visade sig att det fanns två vilsna själar i behov av sällskap. Och fyfan vad vi har spårat ikväll! Vi åkte till Gimo och köpte gottigott och hälsade på Ninas b-oy och sedan blev det Idol som alltid!
Blev en sockerkick och strax därefter låg vi och sjöng ikapp till Back street boys och Avril Lavinge låtar! Spårade grejer på FB om våra statusar och det är väl bara och erkänna liksom, jag är singel! Så himla tråkigt!

Ialf, vi gjorde det mest impulsiva vi kunde göra, och vi bokade biljetter till Idol finalen i Globen! Så sjukt jäkla kul det ska bli! det är verkligen något man kan stryka ifrån listan ( att göra innan man dör), idolfinal i Globen - CHECK!
OLLE<3

Men nu ska jag försöka lugna ner mig lite och sova! Vill vara pigg imorn, för då kör vi all in!
Hörs efter helgen!
PUSS.

just what I need.

Well, vad kan man säga?

Gårdagen var as bra. Jag åkte in till staden och käkade med Sara Tove och Jennifer en stund på donken, träffade dessutom Victor en snabbis där! Sedan blev det jobb mellan 16-20.15 och det gick väl sådär. Inte en superbra insats men men,did my job and then got the hell out of there!
Gick sedan med Hanno till Red Room och festade till det rejält. Alltså shit vad mkt dricka det blev! Var så jäkla kul! Precis vad jag behövde liksom, alkoholkväll med vänner!
4 grabbar gjorde oss sällskap också och vi diskuterade piercingar och tattueringar och spelade på maskinerna och hade limbo tävling och dansade på bardisken!
Vi drack massa goda drinkar made by Ali och breezer och shottade alldeles för mycket så när vi gick därifrån sen var vi ju långt ifrån nyktra hihi!
Jag mitt smart ass missade bussen så inatt sov jag i Nyby med Hanno och Mogge!

Nu är jag ialf hemma och seg som en råtta. Ska nu bara sóva en stund och kolla på film, sånt himla tråkväder idag ju!
Vet inte vad som händer ikväll men är sugen på bio..
Anyway, hör av er om något kul händer!

PUSS & KRAM.


jag var inte gjord för dessa dar,och dessa dar var inte gjorda för mig.

Halluuuuu.

Alltså jag är så sjukt oinspirerad på livet nu så det är ju helt sjukt! Jag brukar alltid vara överlycklig när det gäller min födelsedag men just nu men i år är det mer såhär..Jaha, OCH?
Och jag vet, jag är så jävla bra på att bara le och spela glad och låta allt annat skit tryckas ner till tårna. Mitt sätt att leva på sen jag var 10 år typ.

Ialf idag sov jag till 12 och sedan kollade jag på (500) days of summer med en sovande katt på magen och sen så vid halv fem fick jag mitt hål i tanden fixad hos tandläkaren. Han visade mig en assmart grej jag kan använda mellan mina tänder i överkäken. Har ju en metall tråd bakom mina tänder där och då kan man ju inte använda tandtråd när den sitter där, fast med den där lilla grejen han visade mig så går det asbra! Blev typ jätteglad av det hihi.
Stressade sedan in och handlade lite och sen vidare mot stallet och ta in hästar,springa iväg till Granngården 15 min innan de stängde och köpa broddar,sen stå och skruva i skiten (tog tog jag bara 2 i varje sko nu, så sätter jag i resten imorn eller nått).

Btw jag hade världens äckligaste känsla efter tandläkaren, jag var bedövad i näsan! Han krydda på med bedövningen så det satte sig ända upp i näsan, så sjukt konstigt det var! Kändes helt cp haha(:

Ialf resten av kvällen så ska jag bara vila under fleecefiltar och kolla på film. Ska ha Sex and the city movie maraton(1 & 2) med mig själv och en massa gottigott.

Later people!

för exakt en vecka sen,var en av bästa kvällarna på länge.
Nu idag...fan vad ensamt.


ride or die,remember?

Först och främst, det suger att snön kom redan idag. Det är bara 4 dagar kvar till min födelsedag,hade hoppats slippa snö då! Usch.
Jag har idag haft en långlånglång dag. Stressade som ett as imorse och åkt 4 långa bussturer och 2 korta taxiresor och jobbat i 4 timmar. Åkte hemifrån 13.00 och kom hem 23.00. Inte nice och vara ute i detta oväder idag och speciellt inte i Enköping där man är helt lost när det gäller allt.
Men men, det gick ialf bra och jobba och de jag jobbade med var jättesnälla:) Patrizio var en kille som jobbade där från Sthlm, så himla fint namn han hade tycker jag(:
Ialf även om det var as trevligt och vara där så är det mycket mysigare på mitt lilla Max på Stora Torget med de grymma människorna som finns där :)

Har iallafall inte lyckats lugna ner nerverna än efter denna hektiska dag men men kollar på How I met you mother nu, och det är ju så jäkla bra så jag dör haha!
Imorgon så blir det en ganska lugn dag här hemma i alunda, inget direkt roligt händer(:

Anyway, nattinatt!



river en vacker dröm.

Har inte gjort mycket idag förutom att ta igen lite sömn och tagit hand om hästen. Tänkte rida men det var så himla hårt i marken och vart så mörkt snabbt så jag orkade inte.

Har fan inge vettigt och berätta för mitt liv är inte så jävla top notch just nu. Eller jo fan det är det, för jag fyller år om 5 dagar och imorgon ska jag jobba. Fast inte i uppsala som vanligt utan i Enköping!
Ska fara iväg dit på eftermiddagen och jobba på Max som finns där!
De har personalmöte där imorgon och behövde personal och jag som vill komma iväg till lite nya marker tacka ja till att jobba där imorn mellan 16-20!
Är lite smått nervös men ändå supertaggad för jag tänker göra ett sånt sjujäkla bra jobb så de där borta blir glada och min lille chef också blir glad och stolt!
Är bara att tagga till förfan,jag är redo för vad än Enköping har att erbjuda! :)
Fick precis reda på att Nina den fina är min driver for the evening så nu blev jag jätteglad:D Ska bjuda henne på
käk sen efteråt för vet en som kommer vara as hungrig!(a) hihi.

Iallafall sitter och leker med min nya data, den är så underbar! Har precis laddat ner Fast and Furios som jag och lillebror ska se och käka kladdkaka samtidigt!

Har inget mer kul och skriva mer så, later dudes!


Jag försöker att inte tänka på dig men det gör jag i allafall.

du är ful,jag har kul, du är fackad, jag är packad.

Hemmafest hos Sara @ nånstans mellan Vänge och Järlåsa!


The host for the evening! Snyggingen själv!


DJ Turn it Up är i farten igen;)


Gittan Och Ingrid på partaj!






The VIP Room. haha!





you break me down, my heart it pounds,yeah you got me.You got that sound,yeah you got me.

Hey hey.

Har efter dagar utan internet,sliten hjärna, lite halvt nerbruten själ och ledsen i ögat,slitsamt jobb och party äntligen hittat tillbaka till bloggen. Nice va?
Har dessutom fått min lilla data så sitter på vardagsrumsgolvet nu med kissekatterna i sällskap här. Pysmys!

Igår så jobbade jag cirkus 6 timmar och min chef gjorde mig så jävla glad. Jag fick en "befordran" hihi! Jag är ju bara extra anställd nu och då tar de bara in mig när de behöver personal men nu ska jag istället få en timanställningsgrej och få ett schema att gå efter så det blir mera jobb!
Så jäkla underbart och mín chef är bäst och helt retard, fast det gillar vi ju också! Vi bestämde i torsdags att han ska få vara med i En annan del av Köping, hans rätta ställe liksom? Haha nerrå, men han är grym.
Jag fick dessutom sluta 2 timmar tidigare så då blev man jätteglad för det också. Hann shoppa ett fint linne och  sedan bar det av hem till Saras hem som ligger i närheten av Toves hem. Där blev det party för fulla muggar och det var jätteroligt, ganska nice folk som finns där bortåt..ellerrr? haha :)

Åkte ialf in tillbaka till staden idag och käkade bakismat med Nina på donken och sedan väntades jobb i 3 timmar. Var ganska lugnt idag,men var ju så jäkla kallt ute idag så förstår att folk inte orkar vara ute och ränna en söndag eftermiddag hehe.

Träffade dessutom Lilli på bussen hem och det var jättekul! Miss that baby girl! :)
Vi satt typ bara och prata jobb haha, hej yrkesskadade?

Anyway har bara segat i tvn hela kvällen, greys anatomy och top model och gossip girl har jag glott på!
Och nu är det EMA på MTV. Så sjukt jävla bra!

Nattinatt.

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

3 ynka bilder från när vi var på Red Room förra måndagen och hade party party.







3 ynka bilder från Halloween i lördags när vi var på Bowlan och det var party party.








like I would want anybody else?

Hallååååå.

Har haft en riktigt nice dag idag. Men var astrött när jag vaknade för hade båda katterna i min säng inatt och det var ganska ovant att dela täcken med två hårbollar. Dessutom vaknade jag upp med världens träningsvärk, fy fan säger jag bara!
Ialf så fixade jag stallet snabbt och sen åkte jag med lillebror in till staden och kollade på bio.
Vi såg The Last Airbender 3D, och den var riktigt bra! Fast 3D:n söög, så det var ganska tråkigt..
Vi höll också på att garva ihjäl oss när vi skulle gå över den gröna bron vid ån. Hängde massa fina pappersfiskar som lyste på linor där så vi bah: åh va fint lalala och precis när vi går över så säger en röst : ABORRE.
Haha, man blev förfan asrädd!
När vi gick över efter bion så kommer rösten igen : ÖRING.
Haha, så jävla kul vi höll på att garva sönder oss!

Anyway, kom hem till nio och i lagom tid till Desperate och Cougar så kikade på det och efter det så var jag as duktig och städade mitt rum och bäddade om sängen!
Ska dessutom kolla på bartenderskolan och paradise som jag spelat in!:)

Och jag har klädpanik inför morgondagens utgång. Vad faaen ska man ha på sig?
Aja. Godnatt!

han bara är för jävla fin. shit!♥ 

Och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar.


jag tror på duvan som vet vart den ska.

Det är så sjukt kallt i vårat hus så jag tror jag dör!
Önskade att nån sällskapsjuk person kunde värma mig..

Idag har jag i alla fall varit riktigt duktig och gått ut och gått i en timme med Nina och på eftermiddagen så åkte jag och red min hästfis. Barbacka på volten i 45 minuter! Har sån jäkla pain i mina muskler nu tack vare det eftersom jag inte ridit på två veckor typ!
Fast det var askul och Bollan gick skitfint. Var helt chockad men blev as glad av det hihi!

Och sen blev jag as sugen på att kolla på Göta Kanal 2, så det får det bli alldeles snart sen typ däcka?
Är astrött haha!

Dessutom så ska jag försöka börja med och träna nu och äta mer nyttigt, känner mig som ett jäkla fetto som springer omkring så fan 6 kg ska bort,sen är jag nöjd!
Återkommer när det skett någon större förändring...

För övrigt så vill jag att hela den här veckan ska bli spårad, så hör av er om ni vill hitta på något galet!
Ciao.


RSS 2.0