..or die tryin.

Hej hej!
Är verkligen på sämst humör,har noll energi och är allmänt trött på livet idag.
Känns som jag lever mitt i ett kaos,och får liksom ingen ordning på nånting.
Känns as hemskt,verkligen.
Allt är upp och ner,känslor försvinner hit och dit,och man vet i allmänhet inte ett jävla skit.
Asså jag känner verkligen så..just nu!
Har haft en helg blandat med både det ena och det andra och det är därför jag är så jävla less nu,för känns som man lever i nån jäkla drama show,pallar fan inte.
Känns som att det jag skriver låter skit bittert men det är så det är just nu,och jag kommer må piss hela kvällen,men sen imorgon så kommer jag ha lagt allt åt sidan och bara känna,fuck off nu kör vi,och fortsätta med livet,lämna allt bakom sig och bara gå vidare med livet. Men just ikväll så kommer det kännas tufft,men det är för att det ska kunna kännas bra imorgon.
Det låter ju säkert asdumt att jag skriver att det känns jobbigt och sen inte förklarar varför,men jag tycker det känns så fel att skriva ut exakt ALLT i minsta detalj,det enda som räknas för mig är och bara få lätta på trycket i hjärnan på den här bloggen och bara skrika ut vad jag vill och vad jag känner.
Och nu orkar jag inte mala på om hur det kaosar hit och dit,utan kan ju istället berätta mer om mina jobbplaner där det faktiskt går bra just nu.hyfsat iallafall.
Hur som helst,så ska jag i december till januari få åka iväg och jobba på en ny restaurang i Upplands Väsby kallad Infra City,och det är verkligen en sjukt stor grej för mig. Att få åka iväg med den kunskap man har och få lära ut andra,och vara med om en nyöppning av en restaurang har jag velat hur länge som helst.
Så jag är skit taggad,men samtidigt jättenervös eftersom allt är så nytt. Vet knappt vad man har och förvänta sig liksom,men det kommer bli askul ändå!
Så om cirkus en månad så drar jag till Miami en månad, och jag återvänder till Sverige den 17e december och den 19e så kommer jag fara iväg till Sthlms ytterkant och bosätta mig där fram tills 20e januari ungefär.
Kan knappt fatta det att jag inte kommer vara "hemma" på cirka 2 månader. Jag klagar inte direkt för det är precis så jag vill leva,vara med om nya äventyr hela tiden!
Och jag måste bara säga att den här veckan har varit bäst,för den har innehållit massa jobb såklart,personalmöte och bowling med jobbet i tisdags, ladies night i Västerås med världens bästa chef i fredags följt av inflyttningsfest hos Leyla och igår en hel bra kväll med födelsedagsfirande med ca 15 pers från jobbet för och fira Bettis!
Har verkligen varit dunder och få ha omringats av jobbarkompisarna utanför jobbet,för det händer inte alltför ofta att vi samlar ihop oss och bara gör nått kul.
Så det har varit riktigt awesome!
 
Och det här blev precis ett alldeles för långt inlägg känner jag.
Men imorn väntas ny vecka och nya tag,så godnatt med er!
 
Tequila ligan igår haha,säger ju bara såhär..kvällen började ju bra iallafall ;)

RSS 2.0