trying to tell you no but my body keeps on telling you yes..

Haha jaa här har ni mig igen!
Sa ju att jag skulle höra av mig efter min ledighet men sen började jag jobba och sen så bara flöt dagarna förbi.
Men jag skulle kunna skriva en bok om hur bra jag hade det på mina nio semesterdagar,men det kommer ju som sagt inte hända,men kan iallfall säga att jag hade världens skönaste fyra dagars festande uppe i Malung på dansbandsveckan,jag och Nina levde loppan varje kväll och tyvärr kaosade jag totalt,alltså verkligen floppade på fyllan och det var ju lite synd för träffade på världens snyggaste Emil man kunde hitta från Arboga..men men så är livet ibland,det blir inte alltid som man tänkt sig!
Men samtidigt slår det inte Mats,underbaraste killen från södra Sverige,alltså han och jag på dansgolvet..ooouffh,han var så jävla duktig på och dansa och jag njöööt varje minut när vi körde slowdanser..
Jag och Nina avgudade denna man alla kvällar och vi bara : MATS! MATS,hihihihihii. Alltså i våra ögon så var han liksom John Travolta/Patrick Swayze i Dirty Dancing haha.
 
Hahah,skrattar när jag läser vad jag skrivit,låter ju som jag bara haffat massa killar där uppe haha, men det var inte alls så,träffade bara så sjukt härliga personer och det är så jäkla kul,träffa nya människor under såna festliga tillfällen och bara ha kul tillsammans...åh älskar sånt verkligen!
Helgen som jag var ledig sen,var jag på after ski party ute i skogen som spårade som fan, blev verkligen skogstokig(haha) på vissa som var där,fy fan vad jag dampade haha..
Ni som inte sett mig förbannad..haha asså ni missar jag inget för är jag arg/irriterad och trött och full samtidigt så är jag INTE NÅDIG! Det är liksom den personens begravning här och nu..haha.
Men iallfall,sen så festade jag vidare dagen efter med skönaste grabbgänget i Öre och det var askul!
Körde öl kubb för första gången,och det var nice som fan!
 
Jag började sedan jobba och nu har jag jobbat i två veckor och första veckan jag var tillbaka ville jag bara skjuta mig själv,då jag var tokförkyld också och jaa allt var bara hemskt.
 
Men saker och ting förändras,jämt och ständigt och igår så hade vi avskedsfest för Tovis & Janie,och det var askul!
Vi var rätt många som festade hemma hos Patrik och hade det trevligt :))
Dessutom så fick jag och Leyla reda på en sak igår som är så sjuuuukt kul! Vi kommer få en ny chef..igen haha! (behövs det tilläggas att det är 4:e gången det här året vi byter haha?)
Men iallafall så jävla dunder kommer det bli,vi kommer bli ett så jävla bra team så det är sinnes..
Annars då? Jag flyttar om en månad och jag har inte ens börjat packa..så jävla galet allting är just nu i mitt liv,är ju ett under om man ens kan få nån ordning...
Men orkar inte babbla mer om dagarna som varit,ser framemot dagarna som kommer!
PUSS OCH HEJ.
 
Haha,ni anar hur sköna dessa människor är!
 
 
Standard på semestern..VIN!
 

they say we're to young too love but maybe they're too old to remember.

Shululuu!
 
Äntligen går man in för sista nattpasset denna vecka,äntligen väntar semestern!
Är lagom trött i skallen,och är lagom äckligt jävla less på och jobba.
I onsdags natt kaosade det då en idiot krossade vårat fönster och glassplitter hamnade i halva serveringen..som tur var blev ingen gäst skadad eller något..Och igår så var det bara allmänt dryga folk som aldrig kan ge sig..
Alltså känner bara att mitt tålamod är något on the edge, men som sagt..10 timmars passet kvar,sen börjar 9 dagars ledighet!
Det jobbiga är ju att jag slutar 06.00 och vid 7 när jag kommer hem så åker vi upp till Dalarna. Ingen sömn här inte!
La familia och bästis Nina, i 5 dagar, i vishan Malung. Det är ju en så kallad,dansbandsvecka där och mina päron har åkt upp dit 4 somrar i rad och förra året så bestämde jag och Nina oss för att vi måste åka med och se här,imorn drar vi!
Kommer bli as nice, dricka varje kväll och ha det kul, ful dansa,försöka bugga litegranna,träffa nya männsikor m.m.!
Inte ha en tanke på vad som försigår här hemma också, helt underbart kommer det bli!
 
Och juste idag är det löningsdag för alla maxare och denna månad fick jag en riktigt nice lön! Den högsta lönen jag nånsin fått hittills till och med!
well well, det lönar sig som man säger!! ;)
 
Men jag ville ju bara säga att jag lever,och jag behöver verkligen komma bort härifrån,för nu är jag riktigt less på allt, och jag hör väl av mig om 10 dagar igen haha, för jag kommer shore as hell inte sitta vid en data och blogga dessa dagar.
PEACE OUT.
 
Jag & Nina förra sommaren på beachen i Rhodos, älskade vän!

in the dark.

Alltså jag spyr snart på blogg.se,kan inte lägga upp youtube-klippen..sjukt irriterande, känner nästan för att flytta bloggen till en annan plattform,men bara nästan..kanske skulle vara nice med en förändring av bloggen också?
We'll see.
 
Anyhow,jag sitter här i mörkret,det regnar utanför,chill musik är på och det är bara jag och mina tankar..all night.
Alltså vet inte varför jag har så rubbad sömn,men kan bara inte slappna av.
Känns som kroppen är på hel spänn jämt och ständigt.
 
Hoppas verkligen att allt kan bli lite bättre snart.
Alltså allt,allt som känns så fel nu,bara kan få kännas bra.
 
 
 
 
 

it can rain everyday,but it can't rain forever.

Hej!
 
Är det inte lite typiskt att det regnar dagen jag är ledig?
Sjukt irriterande att jag skrev en lång text här också och sen försvinner hela skiten,inte funkar bilduppladdaren heller..just my luck alltså!
 
Anyway, klagar inte direkt på vädret. Är typ precis det jag behöver och bara vara hemma och tagga ner, har bara trotsat vädret en gång denna dag,när jag skulle åka iväg och kirra lite jordgubbar och glass,bara där så gick allt snett för väl nere i centrum så insåg jag att bankkortet låg hemma,som sagt..just my luck!
Har annars idag bara strosat omkring i pyjamas,och kollat på step up 2.
Blir i princip film maraton by myself idag, inatt kom jag hem vid 3 och duschade och käkade och sen var hjärnan på högvarv så låg och kollade på Whats Your Number till halv 6 på morgonen innan jag somnade..
Ska nog senare pysa ner mig under täcket och slå på en film till,roligare än så blir det inte idag!
 
För övrigt så har jga lite grejor och fixa idag, måste packa och tvätta inför helgen,då vi drar iväg. Kuligt värre liksom.
Måste också rensar min jäkla garderob på överflödiga kläder/skor/väskor innan vi flyttar..Ett av målen denna sommar!
Och jag måste dessutom göra av mig med alla hästgrejor. Har gått 4 månader och jag har fortfarande hela förrådet fullt med saker, täcken,shabrak,träns,grimmor,grimskaft,borstar,3 sadlar(!!) och göra mig av med..
Dock så måste jag spara en grimma,och ett fleecetäcke,dom sakerna som bara var Bollans saker när jag fick henne, kan verkligen inte göra mig av med allt. Det går inte.
Och jag känner verkligen att jag måste tillbringa mer tid i stallet,jag känner det verkligen i kroppen. Jag har häst i blodet,jag kan inte vara utan det,allt känns bara tomt inuti annars.
Så det är också ett mål,tillbringa mer tid hos Jojjo och ponnysarna, jag måste få känna mig mer som mig själv.
Och under semestern så ska jag läsa. Förut så läste jag hela tiden, kunde låna fyra böcker på biblioteket och en vecka senare så var alla utlästa. Har nästan glömt bort en del av mig själv känns det som.
 
Men vi får väl se hur det går, det är knappt en månad kvar innan flytten!
Och btw, jag och Lisa har hittat en inneboende!!
En 23årig student från Gööööteborg,Mikael!
Han verkar hur trvlig som helst,och lika galen som mig och Lisa. Go' och glad,haha!
Allt är inte klappat och klart än,men förmodligen kommer han bli vår man in the house!
 
Allt känns så snurrigt,för allt kommer förändras från och med nu.
Men det är bara och enjoy the ride!
 
@ Lördagsfest.
 
Lördagens galenskaper!
 
Så jävla söt katt man har!
 

dansa,kaosa!

Haha,asså gud,vilken sinnes helg jag haft!
I fredags så slutade jag halv 9,stack hem till Toves mamma där pantertanterna var i riktigt håll i gång,blev dricka lite gott en stund innan vi cyklade ner till Flustret!
Jag var as nervig att jag inte skulle komma in men går man in med 10 st 40-årga damer och en 25 åring så har man väl rätt stor chans och komma in haha, men ialf, var första gången jag satte min fot där!
Stället var ju riktigt nice må jag säga,jäkligt stort om inte annat! Men jag gillar't!
jag och Tove cyklade sedan hem efter en liten stund, Tove skulle ju åka upp till Ljusdal med tåget som gick 8.10 så det var ju ingen sovmorgon för oss inte. Sov 4 h sen åkte jag hem, sov 3 h kanske och sen så chillade jag hemma en stund!
Åkte senare på kvällen till Oskar med Lisa och hängde med grabbarna och Hanna som var där, gick väl ut kanske liiite för hårt, så min kväll slutae ju inte på krogen som planerat utan vid 12 var jag hemma igen.
Kaosade rejält,men tänkte sedan efter..jag har jobbat rätt hårt i 3 dagar,sen festat kvällen före,och sovit dåligt,sen dessutom bara ätit två små måltider på dagen, så egentligen hade ju inte världens bästa grund för en hel kvälls festande,men men så går det ibland.
Mådde som jag förtjänade igår haha,hela jäkla dagen var chill och jag segade fram, men mot kvällen så åkte jag och Lisa hem mot Oskar igen och hängde med boysen,kollade skräckis,drack ramlösa och åt naturgodis,lirade lite pingis. Jäkligt chill om jag får säga det själv!
 
Annars då,så går jag på semester om 5 dagar! Har bara en helvetes nattvecka framför mig..natt mån,ons,tors,fre..
Jobbar med härligaste människorna på onsdag natt,och fredagen kommer vara skoj,men så paain, slutar 06.00, och kl 10.00 så ska vi fara iväg mot Dalarna..eh, vart tar min sömn vägen där liksom?
Annars så försöker jag tagga inför nattens jobb 16-02. Ser verkligen framemot det för kl tolv så kommer min chef och Elin och då ska han lära oss hur man kokar ur fritöserna! Wihooo.
Låter väl kanske inte så jävla kul,och det är säkert inte det heller,men ska bli kul och lära sig något nytt ialf! :)
Utveckla sina kunskaper är aldrig fel!
 
Men bäst för mig och dra nu,hörs snyggingar!

jag saknar dig fastän du står mitt framför mig.

Shit,vet knappt vad jag ska skriva haha.
Men kan ju säga så mycket som att jag hittills jobbat,igår och idag. Helt annorlunda om man jämnför med hur arbetet gått..igår totalt kaos,idag smidigt och snabbt ! Så sjukt hur det kan vara..
Men det är det som är lite det fina i mitt jobb,man vet aldrig vad som väntar en!
Samma gäller imorn iallafall,jobb 11.30-21! Skulle egentligen ha jobbat 8-16.30 men pallade inte sluta 21 idag och börja 8 imorn,så jag bytte med min fina jobbarkompis Elin!
Jäkligt nice må jag säga! Är ju min lediga helg som väntar men den är så sjukt oplanerad så det finns inte,eller asså jag vet snarare inte vad jag ska göra.
Imorgon kväll är det iallafall spikat, kröka alkohol med jobbarkompisarna hos Tovis! Längtar som faen till det!
Första cidern/ölen/vinklunken..mmm,kommer bli skönt med en chill kväll! Försöker spendera så mycket tid som möjligt med Tovis också,hon lämnar fan staden snart!!!! Dör lite granna.
Vill inte ens tänka på det så därför gör jag det inte heller. Fokuserar bara på att vi ska ha så sjukt kul imorn när vi jobbar middagen tillsammans,och ännu roligare på kvällen!
Lördagen får väl bli som den blir,haha..
 
Förövrigt så är jag sjukt trött! Alltså jag orkar knappt sitta vid datan,så ska verkligen gå och lägga mig nu.snart.
Jävligt ovärt inlägg men vad gör det om hundra år liksom, nu vet ni att jag lever iallafall!
 
PUSS!
 
 
- Försökte lägga upp en sjukt bra låt,men självklart funkar det inte.
Om ni har tråkigt så lyssna på Coldplay ft Rihanna- Princess of China.
Förövrigt lyssna mer på Coldplay om ni inte redan gör det,älskar dom! Älskar sångarens röst om inte annat!
Skulle dö av lycka om jag fick se dom live..

satan i gatan.

Hej och hå!
Kan ju meddela att veckan startade helt galet,gårdagen var kaos. Tappade bort min plånbok på Ikea och hade världens panikdag,tack och lov så fick jag tillbaka plånboken idag för nån snäll själ lämnat in den till polisen.
Begav mig igen till Ikea med pappa och köpte den jäkla fotöljen jag skulle kirra, känner baraq att fan jag orkar inte sätta min fot på Ikea ett tag,får bara panikångest jag tänker på stället,alltså fatta om alla mina pengar och alla kort i plånboken försvunnit,,alltså,helt jävla sjuk dag och jag var helt slut igår.
Färgade lite slingor i hundra timmar på kvällen,håret blev lite ljusare men jaa inte mycket mer liksom.
 
Idag så var jag ju som sagt på Ikea och sen så drog jag och Lisa och Frida till Björklinge badet och försökte steka lite i värmen,gick ju sådär kan jag ju säga. Fick bara såna minnen av stället,alltså min första pojkvän jag haft är därifrån och att vara på den stranden,åka på dom gatorna,se alla hus,se skolgården och allt bara fick en och minnas två fina år av sitt liv. Alltså dom brukar ju säga att man aldrig glömmer sin första kärlek och det är fan sant, dock har jag inte hört någonting om att man saknar det,men usch,saknar det han och jag hade,det han och jag var..
Känns sjukt att det var flera år sen men ändå känns som det var igår.
 
Drog iallfall senare iväg till Österbybruk och satt vid badet där med Nina och käkade vindruvor och bara snackade om helt galna saker,alltså vi är så jävla sjuka..shit,längtar verkligen tills vi ska kaosa runt i dalarna om 2 veckor!
Väl hemma sen så tog jag en kort PW och sen en skön jävla dusch,försöker nu bara ladda om inför imorgon,jobb väntas hela fucking dagen,bästa blir ju och få träffa Tovis på kvällen :)
 
Har förövrigt blandade känslor när det gäller allt,känns bara så tomt på något sätt,konstig känsla som att inget funkar som det ska,eller att inget blir som jag vill,även fast det blir det,och jag har roliga dagar med mina vänner,känns väl bara som att livet står still igen,även fast det inte gör det.
Förhoppningsvis så kommer glädjen spridas lite mer till helgen,hoppas att det kan bli en sjukt soft helg,om inte planerna ändras..
Men men,sleeping time för mig.
SEE YA.
 
 
 
 

tjena tjena tjena!

Sådärja.
Nu är man ledig tills på onsdag.
Känns helt okej faktiskt.
Har ju jobbat fre och lör natten,gick hyfsat brao. Fredag var sjukt stökig med bråk och slagsmål,och lördagen var rätt hyfsad. Gillar skarpt mina pattar jag jobbat med i helgen - Patric & Patrik,haha! Skojjar inte,dessa två grabbs är hur roliga som helst!
Och våra vakter som vi har är så klockrena,just so you know.
 
Annars då, Jojjo åker till Afrika på onsdag i en månad ungefär,så idag samlades vi alla tjejor : Jojjo Linda Hanna Malin Sara,myste lite på Piola och åt världens mega pizza,sjukt gött ialf.
Respekt till mig också som råkade sova för länge, vaknade 15.03 typ och hann med bussen som gick 15.25.
Herrejävlar asså,tur att man har lite go i sig iallafall(;
Vi hamnade sen i biosalongen ialf, Ice Age 4, 3D. Hur kul som helst,och jäkligt gött och sitta i bio mörkret och skratta lite!
Älskar verkligen dessa fina personer,bästa tjejligan!
 
Är för övrigt skapligt trött,så kommer förmodligen somna inom den närmsta timmen,imorgon ska det kirras lite möbler och sen förmodligen köra en pw och sola mot kvällningen,hoppas på fint väder ialf då kanske man kan skippa solariumet åtminstone.
Förvrigt så väntas en rätt soft vecka, jobb 11.30-21-00 ons tors och fre 8-16.30, och sen är det ledig HELG som väntar och då ska vi fira ToveLove som fyllt 21,whoppppa.
Längtar redan tills fredagkväll då vinflarran korkas upp direkt efter jobbet,diiiiirr.
 
Har inte direkt mycket mer och säga förutom att jag försöker njuta av livets goda stunder när dom väl dyker upp, ciao!
 
 
 

RSS 2.0