trying to keep it cool,but I can't keep cool about it.

Hej hej! 
Tänkte rycka in lite snabbt och dela med mig av lite roliga grejer.
Jag kan ju säga att jag hade en fantastisk alla hjärtans dag i lördags, jag och Nina och Michaela käkade middag på Plock vilket alltid är lika fantastiskt,kollade på Fifty Shades of Grey och jag har såklart läst triologin innan och jag älskar den, lite väl mycket hype om första filmen osv men jag gillar filmen/boken vilket som. Första boken är ju betydligt mycket mer intensiv och rå eller vad man ska säga än vad filmen är,som egentligen är en mildare version av boken vilket är förståeligt annars kan man ju klassa det som porrfilm annars liksom, men boken är som sagt mycket mer. Och låt oss komma ihåg att detta är en berättelse uppdelad i 3 böcker,första boken är en sak men dom andra är två så mycket mer än bara rough sex och kärleksdrama, i resterande böcker är det mycket mer drama och spänning.
Men jag älskar första filmen, och MUSIKEN framförallt är helt underbar och dom har fångat dom vassaste ögonblicken och gjort dom riktigt bra i filmen också. Så puh, yes det är min åsikt om det hela haha.
Och helt klart årets chickflick! 
Lördagskvällen avslutades med alldeles för mycket vin i Ninas lägenhet,massa skratt och heta samtalsämnen innan vi tog oss ut i staden och dansade järnet på BJ, innan det rundades av med en skön reunion med mina goa grabbar som varit i Thailand i några veckors tid. Var en askul kväll, och jag var så glad när jag kom hem dyngrauk haha, att ändå ha spenderat hela kvällen med mina vänner som jag gillar extremt mycket. All kärlek till er!
Jag har sedan dess jobbat i måndags och mått lite halvdåligt, har varit småsjuk och hängig men har ändå hunnit med en tur till Ikea med Sara,varit hos hästen,"shoppat loss" på Thuns med Nina och fixat inför festligheter i helgen m.m.
Skypat med sjuklingen Tovis har också hunnits med, och det är alltid lika härligt! :) Älskar våra långa samtal, och hur galet det är egentligen att en person kan vara så långt borta men ändå så nära :)
 
Förutom det så är livet ganska stillastående i dagsläget, vet liksom inte riktigt vad jag ska göra längre. Känns som jag tappat fokus, lite som att man sprungit snabbt längs en ganska så solklar väg och nu helt plötsligt snubblat. Och det som återstår nu är och resa sig upp igen och fortsätta framåt och hitta ett ny väg. 
Ni skulle bara veta hur mycket jag går och har funderingar och tankar om vad som ska hända härnäst. Men den som lever får se, jag försöker bara ta djupa andetag och ta det lilla lugna under tiden. 
Skulle kunna sitta och svamla vidare i evigheter, men avslutar detta här.
Nu ska jag återgå till och kolla tv och mysa med katterna.
Hörs hej!
 
Och juste, glöm för sjuttsingen inte bort och lyssna på Alessos nya låt, den går på repeat hos mig ialf,
happy holiday!
 

say something.

Say something, I'm giving up on you
I'm sorry that I couldn't get to you
Anywhere I would've followed you
Say something, I'm giving up on you

 
 
Så mycket ord och så mycket mer jag vill säga, men den här vackra låten som alla nog hört mer än en gång, summerar upp allt i ett. Jag kan inte ha människor i mitt liv som höjer mig till skyarna för att sen sänka mig ännu lägre än jordens yta, gång på gång,på gång på gång..Upp i taket och ner i kaklet,det funkar inte. Jag klarar inte av det längre. Det slog mig sist vi sågs, sist du fick mig och känna mig alldeles varm och betydelsefull en hel kväll för att sen göra mig besviken nästa morgon, att det här är sista gången. Sista gången jag nånsin kommer bry mig om dig,se igenom din skakiga fasad för den du egentligen är,svara på dina samtal när du är som mest kaosartad,bekräfta det du redan vet,att jag tycker om dig.Det finns en gräns, iallafall jag har en gräns av hur mycket besvikelse och tomma ord man kan ta.Im giving up on you.

the weeknd.

Har helt snöat in mig på the weeknd, den killen har börjat briljera mer och mer med sin musik. Här är mina 3 favvo låtar som det inte går en dag utan att jag lyssnar på, och då menar jag verkligen att jag nån gång  under en dag lyssnar på nån av dessa låtar MINST, nytt beroende! 
 
 
 
Often, är så himla grym låt som bara ger en en skön rusning i kroppen,och jag lyssnar som sagt minst sagt på den låten varje dag haha,älskar den.
Erned it, är en ganska ny låt och från fifty shades of grey filmen och den är extremt jävla bra bara.
High for this, är en sån tung låt,får rysningar för kan varje ord, och visst att hela låten handlar om droger vilket jag hatar men den ger en sån skön feeling, vill man bara stänga ute världen helt och hållet så ska man slita igång denna låt.

RSS 2.0