Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan.

Min dag har spenderats såhär: 
Trip to Öregrund med lillebrorsan, lunchade och tog en glass vid klipporna och strosade runt lite.
Hem och vända, för att sen dra till Uppsala och shoppa,äta middag och gå på bio och se "för eller senare exploderar jag" med Nina, väldigt trevligt även om hela biosalongen hade gråtfest till filmen, otroligt fin!  
Har haft en trötthetskänsla i kroppen sen i tisdags så är tröttmössan deluxe som skriver nu,imorn blir det och sova ut som aldrig förr. 
Nattjobb väntas också..helvete! 
Hur som helst,har verkligen fångat dagen idag och spenderat den väl med fina människor i fina vädret.
Klart slut!





Och svar ja, jag älskar Öregrund, det är sommarstället nummer ett, alla små söta hus och gator och omgivningen i allmänhet och båtarna och havet som bara får en och må bra helt enkelt..




när änglarna går hem.

Häj häj häj.
 
Har hänt mycket sen sist kan man väl säga, har haft en hejdundrande midsommarhelg och jobbat mitt första pass sen semestern och jaa det finns så mycket och säga egentligen om det men egentligen inte. Snefylla,2 dagars, skönt bakishäng, och fina kompisar är väl det som summerar upp det hela haha. Knaskalas!
 
Har hängt med min barndomsvän Anna som varit på besök nu i lilla Alunda i 2 dagar och det är som alltid underbart kul, hon är en person som jag värdesätter väldigt högt. Det kan gå år och ändå när vi ses känns det som igår, och vi skrattar alltid så vi får ont i magen när vi snackar minnen och grejjer. Fantastiskt är det och ha en sån person i sitt liv kan jag lova, mucho love till AnnaBanana helt klart!
 
Idag har jag också hunnit med en långpromenad med min bästa killkompis Bolle och snackat massa, och när jag kom hem så lirade jag och lillebror lite fotboll på gräsmattan innan det blev soffhäng med hallon och vaniljglass haha. Sjukt gott!
 
Förutom att jag insett nu att jag åker om 1,5 vecka, så går min tid nu bara ut på att försöka göra saker som gör en glad och njuta lite av hemma och jag väljer och inte lägga energi på negativa saker. Det är inte värt det in the long run så att säga och jag försöker fokusera på och ha det bra bara, för before you know it är jag bortrest.
Ska bli sjukt kul och jag längtar verkligen efter värmen och äventyr!
God natt och dröm sött hörrni.
 

En bok om kärlek.

Hej hallå. 
Känner mig väldigt inspo till att blogga i nuläget, har en slags iver till att hålla detta igång nu inför resan och det är faktiskt kul och dela med sig av det man tycker och tänker. Att skriva är något som alltid hjälper oavsett vilket humör man är på, att bara kunna sätta punkt på den där känslan man har,det är fantastiskt faktiskt. Och som sagt i nuläget känns det riktigt bra och babbla här var och varannan dag. 
För er som är nyfikna på vad min dag bjudit på så var det en lång sovmorgon,stor frukost med te,juice,mackor,frukt,youghurt..you name it,ett sista återbesök hos farbror doktorn med mina sömnproblem och ångest, en litet stopp hos bästa killkompisen och snacka om det senaste, en sen middag med familjen och en helkväll i sängen, har kollat film med lillebror och nu läser jag böcker. 
Hämtade ut ett paket med fyra böcker idag: Michaela Fornis böcker om kärlek, Petters 16 rader och en annan bok från min favvo författare Katarina von Bredow. Så den senaste timmen har jag spenderat med en bok i handen och Tommy Nilsson klassiska låtar spelandes i bakgrunden, helt okej faktiskt. Med tanke på att vila är mitt mellan namn just nu i hopp om att bli frisk tills fredag. 
Hahah, nog om mig nu. 
Godnatt.



I'll be your soldier.

Hej igen!
Härom natten så satt jag och ugglade och kunde inte sova, och på tvn så visades Dear John vilket är en jättefin film baserat på en av NIcholas Sparks böcker! Den handlar om en soldat som träffar en flicka och blir kär och sen måste dra tillbaka ut i krig och under tiden så skriver dom brev till varandra men såklart kompliceras saker och ting. En as fin film, och dagen efter så ser jag en länk på fejjan om en soldat som överraskar sin flickvän på collage, så kunde inte låa bli och dela med mig av detta, kolla in klippet och bli lite varm i hjärtat precis som jag,haha :))
 
 

jag tror mitt hjärta blöder.

Hej hallå!
Ingen bra dag idag av så många olika anledningar, är förkyld och febrig, det regnar och förlorat en vän som stått vid ens sida sen år 0 typ. Så hela dagen i sig är oerhört trist och tråkig, och jag vet liksom inte vad jag ska göra. Låsa in sig på rummet känns som den bästa iden just nu.
 
Rent allmänt så är jag ju mitt i min sista semestervecka här hemma i Sverige,och midsommar är ju bara runt hörnet  också, vilket jag är supertaggad inför! Har en uber fin klänning och bästa sällskapet för dagen så det kommer bli något att minnas helt klart!
Sedan är det bara 2 veckor kvar och bara 5 jobb pass som står i vägen innan jag hoppar på planet!
Kändes lite overkligt att jag häromdagen pratade med en vän och insåg att det bara var 3 veckor kvar då, hjärnan bara : 3 VECKOR?? Blev lite snurrigt där kan jag lova, men egentligen så är det bara packningen som återstår.
Har lite sperationsångest redan också känns det som,haha!
I lördags så var jag ute, och det var den bästa utekvällen på väldigt länge haha! Jag hade det sjukt roligt, och det var så många vänner som var ute som jag dansade med hela kvällen och jag kommer ihåg att jag tänkte att, shit vad glad jag borde vara som har så många som bryr sig om mig, för just nu är det som att man vill ta vara på varje tillfälle man får med dom fina människor man faktiskt har omkring sig och det kändes som en gemensam känsla i lördags, att vi alla kände att vi kommer inte ha såhär kul ihop på väldigt lång tid så bästa är bara och njuta av det! Nej asså det var en grym kväll helt klart.
Dock så har jag några utekvällar som väntar innan jag drar, så lugn bara lugn, finns tid för fler episka kvällar.
 
På tal om något helt annat så måste jag bara lyfta fram svenska stjärnor som Veronica Maggio och Håkan Hellström, deras musik är obeskrivlig, och beskriver vilken känsla som helt och deras texterna är magiska.Har lyssnat sönder på båda hela morgonen, och det är bara för härligt asså. Haha :)
 
Och jag har tusen saker snurrandes i huvudet, men vill bara skriva detta som är så sant på något sätt: actions speak louder than words.
 
Over n Out.
 

Always and forever.

Hallå där! 
Tröttmössan här.
Är mitt i nattveckan med jobb och jaa det är ju sådär asså. Igår skulle jag jobba 19-04 men blev världens knaskväll med massa folk så stämplade ut 06.30..jaa vad ska man säga liksom? 
Dock så har jag bara 2 riktigt köttiga pass 20-06 kvar innan det är seeeemester!! På söndag då smäller det. Kommer kännas som jag lever i en dröm då jag kan göra vad jag vill när jag vill och framför allt vila också! Välbehövligt jo tack.

Och på tal om något helt annat, hästar och ridning är min stora passion här i livet och det är liksom något som definierar mig känns det som,något som gör mig hel på något sätt, och hela min kropp har sånt hästbehov just! Det är extremt verkligen, när det går en längre tid så skriker min kropp efter slitna ridbyxor,hästskit och dammiga hästar hahah..
Och på senare tid så har jag också drömt om min förra häst Bollan vilket är sjukt jobbigt! Jag hade henne i 10 år nästan innan hon var tvungen och avlivas och det finns ingen som har betytt så mycket som den vackra varelsen kan jag säga. Bara av och skriva det här ger mig en klump i magen, men Bollan är och förblir min största kärlek. Att utan några ord ändå kunna ge så mycket värme är helt otroligt tycker jag. Hon var någon som alltid kom när jag ropade hennes namn, mötte mig så fort hon såg mig komma gåendes,och som alltid fanns där för en en dålig dag. Stallet är en fristad för mig och jag saknar det sjukt mycket och äga en häst ändå trots allt ansvar varje dag. 
Men som sagt, mina drömmar har alltså dom senaste kvällarna inkluderat Bollan och jag drömmer att hon på något magiskt sätt kommer tillbaka till mig, att hon kommer intravandes på stallplanen med svansen och huvudet i vädret och liksom bara flyger in som en ängel.
Helt sjukt låter det här säkert, men så får det vara hahah, saknar min Bolliboll är ett som är säkert ialf. 




sen en tid tillbaka..

Nu så hörrni, nu blir det åka av!
Nej men det är ju pinsamt hur lång tid det har gått sen man skrev några rader på denna sida, men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat, dock ska ni bara veta hur många gånger jag tänkt låta fingrarna flöda över tangentbordet vissa kvällar men helt enkelt inte orkat..och det var i princip samma känsla ikväll men jag kände att jag måste, även fast jag är lite halvtrött och sugen på och kolla på film i mörkret.
Jag går nämligen in på min nattvecka och måste försöka vända dygnet nu då rå, så sitter och ugglar som vanligt haha.
Anledningen till att jag äntligen uppdaterar denna sida är för att jag småläst lite andra bloggar på senare tid och någon skrev faktiskt om hur mycket känslor och tankar som flödar i kroppen hela tiden och att ibland så kan det bli för mycket och deala med och hon tyckte att skriva alltid hjälper, att bara få ut allt och få ett perspektiv på det hela, OCH jag måste ju bara tillägga att jag håller med fullständigt. Jag älskar och skriva egentligen och att skriva både för hand eller såhär tryckandes på tangenter så finns det inget bättre än att bara få ut allt man bara vill få ut.
Så här är vi äntligen och släpper lite på trycket helt enkelt.
 
Jag kommer dessutom att fly landet i början av Juli då jag och min kära vän Patrik åker till Malta för sola,bada och pina colada! Haha nej men planen är och semestra lite först och sen jobba resten av tiden. 4 månader har jag tänkt stanna i alla fall, sen vet man ju aldrig vad som händer. Och som jag skrev innan så känns det nästan som att man flyr landet, för egentligen det är ju ingen nyhet att jag är less på mitt Max jobb och jag kände verkligen att, aldrig i hela mitt liv att jag tänker stå i den där restaurangen när sommaren kommer, det är för jävla varmt och jobba och man gör glass dag ut och dag in och vissa dagar är bara så seeeega för alla är ute och badar istället för och hänger på staden, så nejnejnej jag gjorde det behövde göra för och komma bort och när Patrik som är en skön och alldeles underbar gay kille som jag jobbat ihop med väldigt länge erbjöd mig och haka på till Malta och skita i jobbet(han är lika less) så var det liksom ingen tvekan. Och jag kommer sluta för gott nu, i och med denna resa så tänker jag inte ta tjänstledigt eller så,utan sluta bara för lets face it det där jobbet förgör mig snart och jag behöver något annat,nått nytt och givande helt enkelt.
 
Så jag tänkte ialf att damma av min kära gamla blogg och skriva om våran tid där nere bara är ett måste,så nu vet ni lite i alla fall.
Tänkte runda av nu men för er som undrar vad jag gjort en dag som denna så har jag först, blivit terroriserad av en indisk datasnubbe i telefon, segat halva dagen framför tvn, spelat kubb med lillebror och hans kompis på kvällen, gått en 45 min promenix och sen avnjutit grillad mat och kladdkaka till efterrätt med familjen!
Helt okej måste jag säga :))
// Peace out finisar!
 

RSS 2.0