love it or leave it.

Tjäääna.
Är sinnessjukt trött men är väl ingen nyhet direkt,känns som jag jämt skriver att jag är trött haha.
Lördagar är ju mest busy här då det är lektioner på morgonen,hästar ska ridas på förmiddagen och sen kommer UEP kidsen mitt i alltihopa så det är mycket grejer på gång helt enkelt, dock var små tjejerna här idag och hjälpte till vilket var kul som vanligt, har skrattat mycket tack vare dom idag haha.
Red 2 hästar och det gick hyfsat bra faktiskt.
Har dock varit lite less på allt idag, finns personer som går en på nerverna helt enkelt, för liksom hur samarbetar med någon som knappt vet vad ordet teamwork betyder? Förklara det för mig ni.
Hur som helst, vi slutade tidigt idag och det var rätt skönt. Jag krigade med min data i evigheter då den sega sig och så, men jag lyckades ialf se avsnitt 4 av Vampire Diaries säsong 5, och vad ska man säga liksom? Någon som sett avsnittet än och grät lika mycket som jag under Bonnies minnestund? Asså jag vet inte om jag har så mkt annat stuff i huvudet som jag behövde få ur mig men tårarna sprutade i princip. Aja skönt och lätta på trycket ialf.
 
Ikväll så hade vi en skön hemmakväll och käkade pizza och åt god efterrätt som Ana gjort, matkoma deluxe säger jag bara. Puh!
Jag lyckades packa lite lätt idag också,så är halvvägs kan man säga haha. Ska imorn kväll ta fram den stora väskan och bearbeta resten.
Finns inte ord verkligen för hur skönt det ska bli och komma hem. Alltså till familjen och vännerna och allt som bara är "hemma". Allt är så annorlunda här och jag har liksom fått nog nu, vill hem till det bättre livet hemma. Haha.
Livet som stall tjej på amerikanska landsbygden tar på krafterna kan jag säga.
 
Dock är jag glad över och få ha träffat vissa personer som verkligen är hur trevliga som helst, jag tycker det är så underbart och träffa personer som har sån härlig personlighet och alla verkligen alla gillar den personen och får folk på bättre humör på något sätt, jag vet inte hur man kan förklara det, om man ens kan, men jag kan nämna ett fåtal personer som verkligen kan få folk och lätta upp på något sätt. Dom är så öppna och tillmötesgående på något vis. Hur som helst, jag diggar verkligen den sortens människor och det får ju en och fundera på hur man själv egentligen är och hur man uppfattas som.
 
Vet knappt vad jag snackar om längre, och jag ska sova nununu då jag sov som piss dåligt natten som var. Förmodligen för att jag drack latte med vit choklad efter maten igår, hmm hyper var bara förnamnet.
Detta känns som ett aptråkigt inlägg men who gives a f***? Inte jag ialf, för jag sova,hahaha.
Natti natt mina vänner // flumm fia.
 
 
 
 
 
 

3 days left..

Hey! 
Ligger uppkurad i sängen i skrivande stund,är läggdags för länge sen då jag både är trött och frusen..
Men idag har varit en bra dag pga flera olika anledningar: 
1. Det är fredag(bara det får en på lite bättre humör) 
2. Hade en riktigt bra hopplektion imorse (helt rätt var ord som användes och allt bara föll på plats idag helt enkelt)
3. Vi slutade kl 16 idag(vilket är tidigt och jävligt uppskattat och vi åt bbq till middag vilket var underbaaaart)
4. Jag har en arbetsintervju som väntar när jag kmr hem(vilket får en och bara vilja hoppa i luften i princip)

Så jaa jag ska inte klaga inte..
Hoppas ni på hemmaplan har det bra och snart ses vi! 
Hörs då. 
Gillar hur som stavade mitt namn på kaféet idag haha..(;

 

Don't let go.

Hej och hå!
Tiden bara försvinner,kan nån fatta att det bara är en liten ynka vecka kvar innan jag åker hem? Vid den här tiden nästa tisdag är jag på flyget hem,helt sjukt! men tanken gör en så jävla glad.

Har varit lite off de senaste dagarna och tänkt mycket,kanske lite för mycket till och med,på hemma. Allt och alla. 
Till allt som väntar för den delen med,jisses.
Det har inte varit alltför dåligt här borta men livet har så mycket mer och ge fortfarande,så vet inte om jag vill ägna all tid som finns och jobba med hästar när jag kommer hem..jag vet inte helt ärligt. 
Det enda jag vet är att hästar är en del av mig,jag älskar det och kommer aldrig kunna släppa passionen för det (:
På tal om något helt annat,i lördags så ramlade jag av! Så jävla bittert,jag red fram Christians häst Desi åt honom och han ville att jag skulle hoppa några hinder och öva på mitt beslut gällande spår och tempo så kämpade mycket med det och såklart gick det åt helvete en gång och jag flög av..suck! Dock är Desi inte den enklaste hästen och rida vilket Christian sagt flera ggr och jag har sett honom rida henne flera ggr och han kämpar också ibland. Christian är dock expert på och pusha en och även om hon är svår riden så får det en och bara vilja bli bättre. En utmaning är vad det är :) 
Hur som helst,igår gjorde vi ordning pumpor för halloween, McKrell och Martin och småpojkarna pysslade med det under kvällen och det var så kul! Och middagen blev typ gryta inbakat i pumpa också, sjukt gott! 
Det har också blivit kyligare här iallafall så är nätterna och mornarna kalla men dagarna är varma som en vår dag i princip. Iallafall så betyder det täcken på, och igår gjorde jag kvälls checken av stallet alldeles själv(!) vilket innebar att jag satte på 19 täcken..haha tog en jädra tid kan jag säga då 4 hästar var jag tvungen och leta upp i hagarna i kolsvart mörker! Usch mörkrädd som man är fick man ju hjärtstopp var och varann sekund haha :) 
Men men, det gick bra trots allt! 
Och just nu är jag trött men mätt och belåten efter en underbar middag på mexikanska restaurangen ikväll,nam nam! 
Är läggdags för länge sen känns det som även om kl bara är 22 haha :)
PUZZ. 






nobody knows, we are a secret.

Tjabba tjena hallå.
 
Var ju ett jäkla tag sen jag skrev några rader här men jag har haft noll energi de senaste dagarna, jag har bara jobbat och fokuserat på vad som händer här och inte tänkt så mycket på "hemma" och tiden har liksom inte funnits till heller och sitta vid datan liksom. Det är ju som sagt inte lång tid kvar som återstår här borta heller, bara 12 dagar kvar och jag har 1 ledig dag kvar och 2 måndagar kvar då vi inte rider, så alltså är det bara 9 rid dagar kvar!! Helt sjukt när man tänker efter, men jag längtar så jävla mycket,känns som man äntligen ser ljuset i tunneln,typ den känslan har jag.
Inte för att det varit skit dåligt här borta,jag vill bara hem. Hem till allt och alla.
 
Farbror Martin och Milton är ju här vilket jag nämnt förut men det gör så mycket och dom livar upp en hel del vilket är kul. Mina två senaste lediga dagar har jag spenderat med Martin då vi hängt och åkt bil och shoppat lite här och var.
Vi har varit ute och ätit mexikansk mat igen,vilket är så jävla gott ursäkta, och sedan ätit kina mat vilket är underbart gott det också, vi har ätit 2 ggr på en restaurang som heter Stix där maten lagas på ett stekbord framför en medans kocken spexar och underhåller medans han lagar maten,så jäkla kul!
Vi var förra helgen på en helt sjukt stor lekplats eller vad man ska säga, typ som Leos Lekland, där det fanns hur mycket mat som helst och hur mycket spel som helst, helt sjukt var det men kul såklart för både Milton och Johannes.
Jag hoppas verkligen inte att ordspråket "man blir som man umgås" stämmer för isåfall kommer jag komma hem galen som en 3 åring eller sofistikerad som en 40 åring, jag vet inte vilket om är bäst? haha.
 
Hur som helst, lyckades skypa idag också vilket var ett tag sen. Först blev det 1 timme med gullefjunet själv Nina, och sen 1 timme med hela familjen crazy där hemma. Det får en och må så bra och få skratta lite med godingarna.
Dock så finns det saker som får en och grubbla på vad som egentligen händer där hemma,har dom senaste dagarna haft huvudet på snurr om saker och ting..Är totalt förvirrad kan jag säga.
Men som sagt, det ska bli skönt och komma hem,vad som än väntar!
 
Och det är verkligen dags för mig och bestämma mig för vad man ska vara på halloween, det närmar sig med stormsteg jue! Ska bli så kul.
Så då var sagan slut för den här gången, ska försöka uppdatera snart igen!
Peace out.
 
 
 
 
 

if this love only exist in my dreams, don't wake me up.

Hey hey.
Har idag haft en riktigt bra dag, för det första så var både Diana och Kali här idag och hjälpte till och bara det gjorde min dag i princip, jobbet blir så mycket roligare!
Plus att idag hade vi gymkhana och det var så himla kul!
Jag red på speed ponnyn Girlfriend och hon var så härlig för hon var all up for it och taggad haha!
Vi red först barrel racing där man galopperar så fort man kan runt tunnor och det gick hyfsat bra, dock höll jag igen GF lite då jag fega ur i början innan jag kommit in i det hela men det var lika kul för det! =D
Och sedan körde vi en bana där man skulle rida fort man kunde med olika hinder längst vägen, och en sak var och rida slalom mellan koner i trav med en hand för den andra handen håller ett glas med vatten! Och jag vann den delen ialf för jag hade mest vatten kvar haha =)
Och jag öppnade "grinden" på mest smidiga sätt och jag vann grenen då vi skulle rida barbacka och sedan ha 2 dollarsedlar på vaderna som vi skulle försöka hålla kvar medans vi gjorde olika ridvägar i trav och galopp!
Sjukt kul var det ialf, och jag var helt slut efteråt för vi höll på i nästan 2 h men var såklart tvungen och rida 2 hästar till,så det var bara och kriga på.
Ana kirrade lunch ifrån Sonic och det var underbart gott, dom har godaste milkshakesen ever!
 
Vi blev klara tidigit idag också, och familjen kommer ju hem ikväll så Ana tog en powernap vid 5 och jag joinade henne för det var tänkt att vi skulle iväg senare och käka middag ute vid 8-9 men deras flyg blev senare än vad de trott så nu kommer dom inte hem förrän sent i alla fall.
Så jaa jag har haft en powernap och sedan suttit och skrivit i min loggbok om bom arbete på volt, och lyssnat på musik medan såklart.
Jag och Ana krigade sedan med min data och laddade över videofilmerna på vårat ståhej idag så ska försöka ladda upp dom på fejjan ialf.
Har en huvudvärk som varit mig hack i häl hela dagen och även om jag tagit värktablett och haft en powernap så hänger fortfarande huvudet..
Ska försöka komma i säng så snabbt som möjligt så jag inte vaknar upp med skiten också!
Imorn är det som tur måndag vilket innebär ledig dag för hästarna och massa fix och trix i stallet, vilket inte gör mycket alls, ser framemot och få vila mina ben lite ifrån ridningen..haha =)
Ciao ciao.
 

det finns alltid nått äkta att hålla fast vid,som en tick tickande bomb inuti, håll det hårt och släpp det aldrig.

Börjar bli bättre på och uppdatera nu,right?
Hur som, jag ligger just nu i sängen och är sådär lagom trött.
Dagen har varit den bästa hittills på hela veckan, då jag och Ana fick hjälp av både Diana och Kally i stallet idag så allt har gått smidigt och snabbt, och vi blev idag klara med stallet kl 15.45. Helt ofattbart men sköööönt!
Jag gjorde iordning middag(kycklingsallad) och gjorde extra så vi har till lunch imorn också, och städade upp lite.
Så nu förtjänar jag någon timmes chill innan läggdags tycker jag!
Jag red Traum idag och det gick sådär, jag var ganska trött och han med tror jag haha, så blev en 30 minuters ridning bara,simpelt och enkelt bara. Sen red jag Dessie och skrittade ute på fältet vilket gick helt okej också.
Sedan så hade vi idag ett helt gäng girlscouts i ca 7 års åldern och dom var ca 15 st som skulle komma och rida, och Ana hade en klockren genomgång med dom,men med ridningen och allt tog det 2 h, och det var kul men ganska påfrestande också för dom babblade i princip sönder oss haha.
 
Imorn så ska jag rida 3 hästar vilket jag nästan ser framemot, mina benmuskler börjar svika mig nu haha. Men kl 10 imorn ska jag Diana och Kally ha gymkhana med Ana i kommando. Och för er som inte vet vad gymkhana är så är det lekar på häst,typ som 5 kamp i princip. Jag har ingen aning om lekarna för det är såklart helt annorlunda här om man jämnför med hemma. Och jag trodde jag skulle få nöjet och få kort på hela kalaset och jobba på sidan om,men 2 av tjejerna som egentligen skulle varit med åkte iväg på semester så då blev det att jag fick vara med istället. Jäkla skit säger jag bara,haha!
Men kommer bli kul tror jag ändå, det är bara göra sitt bästa och bjuda på sig själv :)
 
Ikväll blir det och lägga sig tidigt, då jag gått och lagt mig sent 2 dagar i rad nu plus att inatt vaknade jag 3 ggr, och det värsta var sista gången vilket var vid typ 4-5 tiden, då jag hörde en råtta/mus mot väggen som prasslade runt(!!) alltså förstår ni att man inte somnar om så lätt då? fyyfan.
 
En annan sak jag vill ta upp är hur kul det är och kolla fejjan varje lördag efter man slutat jobbet i stallet. Då kl är 17.00  här men ca 01.00 hemma vilket innebär att alla festar i princip. Får mig att längta lite hem till dimman!
Och det är samma sak när det gäller..allt! Den ena statusuppdateringen efter den andra radas upp om det är exempelvis : fredag,söndag,dåligt väder,idol,en speciell dag(typ kanelbullens dag) eller gym.
Haha, asså är jag den enda som känner att fejjan spårar ur mer och mer? Det är som att står det inte på facebook har det aldrig hänt. Herregud säger jag bara,om det nu finns nån sån, vad gör man liksom?
Dock är jag besatt av instagram istället,där en bild säger mer än tusen ord.
 
Men ska inte bli alltför djup här nu och babbla sönder, jag ska istället fortsätta gosa med taxen som har joinat mig och ligger sked i skrivande stund. Haha, lördagskvällen levererar åtminstone.
Natti natt hörni.
 
 
 

nått annat,nån annanstans.

Hejsvejs.
 
Klockan är läggdags egentligen men jag ville skriva några rader ialf.
Nu är det bara 2 dagar kvar innan familjen kommer hem, och det känns rätt bra faktiskt, nog för att det varit rätt lugnt och skönt här vill man ändå ha tillbaka hela styrkan.
Igår red jag 2 hästar och promenerade med 1 och idag blev det rida 3 hästar och promenera 1, så har haft rätt fullt upp. Min lediga dag kommer vara nästa torsdag och då har jag jobbat i 14 dagar i rad, och jag är rätt förvånad att jag och min skeva kropp inte dött än, man är starkare än vad man tror. Men 8-9 h sömn varje natt och ordentliga måltider gör susen tror jag. Plus att jag älskar det jag gör, jag älskar och rida och ta hand om hästarna. Så det gör det mindre jobbigt också, i love it helt enkelt.
Idag så blev jag eld och lågor också för Ana visade mig nästa nivå i hur man jobbar med bom på marken och det var kul och testa något nytt,och jag känner mig så glad att min ridning blir mer avancerad för varje vecka som går :)
Idag så fick vi hjälp av Diana också och det var underbart och få lite extra arbetskraft,hon är guld värd!
 
Jag och Ana bestämde rätt snabbt att vi skulle käka pizza ikväll,då båda var helt orkeslösa efter dagen så det blev pizza och en öl till middag, sjukt jävla nice måste jag säga! Även om ölen forsa runt i kroppen som aldrig förr och gjorde mig helt påverkad på 10 min, men det var nice ändå. Fredagkväll som sagt.
Efter det har jag bara chillat i sängen och kollat på första avsnittet av femte säsongen av Vampire Diaries! Är så jävla kär i den serien, och det är så spännande just nu,dööör!
Förutom det så har jag tagit det lilla lugna framför datan med min drog, musiken! Har lyssnat sönder mig på Thomas Stenström och hans goa album "nått annat,nån annanstans", och för er hopplösa Oskar Linnros och Daniel Adams Ray fans som mig,måste ni lyssna på deras låtar "Från Balkongen" och "Precis som jag".
 
Och när jag ändå är inne på och tjöötar om musik, är inte Avicii en gud? Det finns ingen som inte gillar honom vad jag vet, och hans musik är så bra. Förstår inte hur han gör det men han gör det bra. Hans nya album True bjuder ju på en hel del sköna röster och grym musik gjord av honom såklart. Sjukt begåvad snubbe var det jag ville komma fram till och låten "Hey Brother" är värd och lyssna på kan jag säga.
Den får mig såklart och tänka på min lillebror som jag skulle göra allt och lite till för, till och med dö för. Han är mitt lejonhjärta helt enkelt.
 
Och på tal om något helt annat, idag gjorde jag det jag alltid gör, går åt ett håll och tittar åt en annat, vilket restulterade i att jag slog i min tå,och det var inte lite heller! Jag svor så inåt, och tårarna var inte långt ifrån och jag har haft ont i tån sen dess och oftast brukar smärtan gå över efter ett tag right? Men inte idag inte, så var tvungen och ta en titt då jag haft strumpor på mig hela kvällen, och det är ett faktum..hela jävla tån är svart/blå och svullen som jag vet inte vad! Jag vet inte vad som hände där men min tå mår inte bra i alla fall.
Så inte nog med att min axel cpar sig och mitt knä låser sig, nu ska jag ha en funktionslös tå också?
Jaa ni,vad säger man.
Trots skador så krigar man på ialf, thats what I do! Fall seven times,stand up eight är ett bra motto tycker jag.
Och det är faktiskt bara 25 dagar kvar här borta nu.
 
Och med det säger jag god natt!
PUSS.
 
 
 
 

säg att du behöver mig.

Hej och hej.
Lingonveckan har anlänt idag som ett slag i magen i princip, och jag ligger trött och sliten i sängen efter och ha handskas med det hela dagen, kommer inte bli kul och rida imorn heller..
Har huvudsakligen tryckt i mig choklad ikväll,så humöret ska väl vara på en bra nivå i alla fall.
Såå,den fysiska hälsan har ni fått veta nu, och jaa den psykiska är helt okej tror jag.
Vi är ju inne på dag 3 nu av 7 som familjen är borta och hittills har det gått bra, red 3 hästar idag och det känns ju rätt bra i kroppen. Jag fick rida Rio för första ggn för Ana hann inte då hon var tvungen och hålla lektion så hon bah, du kan väl skritta honom ute på fältet? och hon blev såklart chockad när hon fattade att jag inte ridit honom förut haha, men det gick bra ändå. Vi skrittade runt lite och så, och han är en av dom keligaste hästarna i stallet så han har varit en favorit ifrån start så jag blev rätt glad av och få sitta på sötnosen en stund ialf haha:)
 
Vi åkte och handlade ikväll också,så vi bunkrade upp oss med massa mat och godsaker så vi klarar oss haha, är så konstigt att det bara är jag och Ana och hundarna hemma..Igår när Ana var iväg på träning så var jag själv hemma och det kändes sååå ensamt, och jag kände precis som när jag är hemma i villan på Solvarvet när jag är själv där,så jag gjorde som jag alltid gör, tog på musik så det inte skulle bli alltför tyst och låste ytterdörren och tände en lampa i varje rum,haha. Kaos in the house, men jag hade tur att jag hade 6 hundar hemma med mig också.
 
Jag läste igenom mina inlägg lite snabbt förut och jag är helt hopplös, jag har nämnt i varje inlägg om hur mycket jag saknar hem, haha hopplös unge man är asså. Men för och strö på det hela lite, idag är det EXAKT 4 veckor kvar innan jag landar på svensk mark.
Jag har ingen anledning och klaga egentligen för nu så funkar det rätt bra här borta, man är ganska van med livstilen, och det känns som att när jag väl är hemma så kommer jag bara minnas det positiva med denna upplevelse.
Förresten så skypade jag med mamma igår i nån timme eller två och det var skönt och bara prata av sig lite, min mamma är inte så tokig hon! <3
Jag sitter i skrivande stund och lyssnar på Melissa Horns nya album Om du vill vara med mig, och hennes musik är som balsam för själen, älskar musiken hon gör. En perfekt kylig höstkväll är te,filt,en bra bok och Melissa Horns musik som värmer en.
Känns precis som hemma nästan.
 
Imorn är det torsdag och det innebär ingenting,det är samma visa igen, stallet hela dagen varje dag. Ridning står på schemat garanterat så dags för mig och få lite beauty sleep så man orkar med morgondagen.
Natti.

don't know where the journey will end,but I know where to start.

God Kväll!
Har precis hällt i mig varm choklad med marshmellows,IGEN. Så jävla standard det börjar bli hehe, men det är såå gott.
Och vi har inte haft tur med vädret dom senaste dagarna, regnade både igår och idag vilket suger. Blir så fruktansvärt tråkigt och blött framför allt, allt blir så jeeevla fuktigt!
Martin och Milton har ju varit här nu i några dagar och det är superkul,dom livar upp stämningen totalt!
Dock kan ni ju tänka er vilket lvi det blir nära två 3 åriga pojkar härjar omkring i huset..puh!
Och på tal om det, känner mig mer som en nanny ibland för på senaste tiden så har jag lekt som om jag inte gjort annat, det har blivit och sitta och läsa böcker och man ska smaka på låtsats tårtan dom har bakat och man ska lyfta upp dom så dom kan klappa på hästarna m.m., haha, det är faktiskt riktigt kul och vara omringad av småttingar hela tiden. Love it!
Idag så drog ialf hela familjen iväg på semester och jag och Ana är helt ensamma på gården. Bara hundarna och vi. Vi ska sköta hela stället i nästan en vecka och det kommer definitivt bli en utmaning haha..
Jag har i pirncip 3 hästar jag ska rida varje dag plus G/G(Groom and Grass) en häst också,så har ansvar för 4 hästar varje dag!!
Tror ribban höjdes lite där asså..
Och såklart så har jag såklart feberattacker hit och dit, huvudvärk om vartannat och så..tajming is fucking everything. Igår gick jag seriöst och la mig 20.30! Tro det eller ej,men nattinatti var det vid den tidpunkten,var helt slut i kroppen.
Och jag måste ju bara nämna att i förrgår så typ låste sig mitt knä när jag red,jag fick riktigt ont i knät och i traven så kunde jag knappt tänka för det blev för mycket, och igår hände samma sak dock inte lika illa men det kändes ialf rejält i knät när jag red. Har ingen aning om vad det är som händer, och min vänstra axel som jag känt av förut gjorde svinont igår på kvällen..Hela min kropp måste besiktas när jag kommer hem sen kan jag lova, för såhär kan man ju inte ha det liksom..
Hur som helst, vi kämpar på här borta och jag saknar hemma alldeles för mycket.
Snart ses vi, hejpa!
 

RSS 2.0