'cause this is radio hardcore,ready to dance.

Tjääääna.

Har ju inte bloggat på ett tag för har ju haft en hel del annat och göra!
Som sagt så åkte ju jag och några tjejer och killar på 100 % Party kryssning torsdag till lördag, och ja vad ska man säga? Jag tror jag aldrig haft så roligt i hela mitt liv, så jävla spårat och så jävla kul. Det är bara 40 timmars konstant party typ!
Det går liksom inte och beskriva allting som hände för det hände så jävla mycket hela tiden, men på torsdagen så gick vi ialf på båten vid 5 och redan då var folk packade. Käkade buffe och sedan drog vi till taxfreen och köpte alkohol. Tillbaka till hytten och så började vi dricka, kom massa folk till våran hytt med rullande vagn med dunka dunka musik på och vi gick till folks hyttar och vi skaka loss på dansgolvet och jag invigde sängen if you
know what I mean(; och så var det party öveeeerallt och jag gick och la mig 5 på morgonen ialf.

På fredagen så vaknade jag och Tove kl 10 och tjattrade en stund och var astaggad för ingenting, sen vid 1 tog vi oss ut i Riga och käkade på donken och kollade runt lite. Köpte TUPLA som var choklad och sen tog vi lite bilder innan det blev båten igen. Återigen möts av folk som dricker som fan överallt i korridorerna och då var kl 15.00.
Sen käkade vi tjejor middag och så var det dags igen för partyyyy. Spårat överallt och killarna går med kalsongerna utanför byxorna och en kille gick runt på två stegar som styltor i korridoren och folk hoppar upp i fönstren och jaa alltså det är så sjukt svårt och beskriva men hela skiiiiten handlar bara om dricka dricka dricka,spontant häng med nya människor, fukka ur på dansgolvet till grymma uppträdanden och sex.
ALLA FÅR LIGGA!

Me x 2..OH YEAH ;)

Ialf, denna kryssning var det roligaste jag nånsin gjort och det var helt underbart! Jag och tjejerna funderar på en favorit i repris i april..AWESOOOOOOME! :D

När jag kom hem på lördagen så sov jag 2 timmar och sen blev det att fara iväg till Jojjo och baka tårta med tjejerna! Vi överraskade sedan Linda som fyllde 20 år(grattis igen finaste!) hemma hos henne med snyggaste tårtorna och massa presenter. ASKUL! Blev lite alkohol och sen åkte de andra till Bowlan och jag åkte till staden för att jobba 00.45-04.45. Gick sedan till Årsta(asjobbigt haha) och så sov jag hos Marina. På söndagen blev det lite häng hos henne och så vid 16.00 åkte jag hem och fixade stallet:)
Sen iiiiidag, så jobbade jag 8.30-17.00 och det var asjobbigt och gå upp tidigt men det var skoj och jobba ändå! Min chef är världens största mupp haha! Ialf så fick jag två biobiljetter för att jag vann försäljningstävlingen i lördagsnatt! Asnice!
Sen så skrek typ min chef för han vart så glad för att det hade tydligen gjort så att vi låg 2a på bästa försäljningslistan i Uppsala och vi har typ aldrig varit ovanför något annat ställe så han blev skitglad över att kicka some nån annan resturangschefs ass haha! Tydligen så var jag värd 100 biobiljetter minst bara för det, inte mig emot haha ;)

Och jaa jag är helt död nu och så ska bli underbart att få sova ut imorgon!
Men nu vet ni ialf vad jag gjort de senaste dagarna!
Bilder och sånt shiiiit kommer upp imorn!

Later!

Lettland here we come!

Sitter och väntar på att Nina och Tove ska ta sina söta rumpor hem till mig, Ninis ska hämta lite grejor och Tove kommer med hela bagaget och ska sova här tills imorn.

Och för er som missat det så drar jag Sara Tove och Jennifer + ett gäng killar till Riga imorn!
100 % Party kryssning och Italobrothers live på båten.
Kan inte bli mer än  A W E S O M E.
(kan ju tala om att detta kommer bli första ggn jag sätter mina fötter på utländsk mark. Första visiten utomlands, och det blir Lettland av alla länder hahaha. Men jag är så fucking taggad!)

BRB. Ses på lördag,fniss!


someone that makes you smile.

Jobbat idag 11-18.30.(Var i stallet 08.00 och fixade där, nej ingen sovmorgon här inte..)
Sjukt jobbigt och jobba men roligt var det ändå hihi:)
Har en ny favorit också, kycklingmål classic, fy satan vad god den burgaren är alltså..yum.

Har efter jobbet varit väldigt upptagen med att hämta ut paketet från Hööks(så jävla nice grejer btw,ridbyxorna jag klicka hem satt perfekt!) och sedan skyndat hem och klickat i jobb pass(har lite dåligt med extra pass v 6 så vår chef publicerade idag några pass och så fick vi extra arbetare slåss om dom haha. Först i kvarn vettu! Kirrade ialf två nattpass, så himla nice, pengarna rullar in ska ni se.
Sedan blev det telefonis med Tove om lite dubbeltrubbel när det gäller bussresor till/från sthlm men det är fixat nu hoppas vi! Skönt att allt löste sig på en gång!

Och jag är astrött och helt slut i kroppen, vill bara sova haha!
Så ni vet vad som väntar. GODNATT!

(vet inte riktigt vad mina tankar tar vägen,allt känns så suddigt,så otydligt. känns som att jag bara känner men inte känner efter hur det egentligen känns och jag lägger bara allt åt sidan så länge..det är enklast så!
vill slippa tänka,vill slippa känna, vill slippa allt. så därför fokuserar jag bara på det roliga just nu,för att gå och fundera en massa brukar aldrig vara bra. så hejdå ångesten, ses på söndag igen!)

I stay alive because I wanna know how the story ends.

Halluuuu.

Måste ju nästan säga att den här veckan kommer bli en av de bästa på hela året..Har massa planer och det kan inte bli mer än bra alltså!
Idag så var jag hur trött som helst men jag tog mig ialf in till staden, åkte samma buss som lillebror så himla roligt och bara flumma kl 10 på morgonen haha.
Åkte tillbaka till the hood Bolandsskolan och hämtade min kavaj som jag glömde och ta med mig hem förra gången haha. Sedan åkte jag vidare till polishuset och hämtade mitt pass, så nu har vi det fixat ialf! ;)
Chillade hemma ett tag och käkade lunch sen blev det stallet. Försökte rida lite barbacka på volten men den är såklart fortfarande isgata så var omöjligt..Red ut en liten liten bit men såklart ska Bollan bli övertaggad och nästan gå omkull..Jaja, myspys med tottofisen blev det ialf!

Sedan på kvällen kom Ninis hit! Fick en jättefin egyptisk present av henne hihi och sedan satt vi bara och snackade massa om allt mellan himmel och jord. Så sjukt underbart och bara ligga i min säng och flumma som vanligt! :)

Men nu så får det bli sängen och ett avsnitt eller två av how i met your mother innan det blir sleeping time.
Pussssen.


jag och frugan på BJ i höstas! <3

SARA 20 ÅR!

Bjuder på några foton från gårdagen! Haha, galet!


the birthday girl! :)


Emma hade gjort världen godaste kakor, MUMSFILIBABBA!


Blev skapligt dragen haha!







GILLA!


Jag & Lasse W. Inte Lars Winnerbäck direkt, men kunde ha vart! (;


Jag och Tove med Juhani haha!


Den oslagbara party trion.
I LOVE US!

tired of not knowing.

Tjaa dudes!

Har haft en riktigt bra helg ska ni veta.
Fixade frissan i fredags och sen jobbade jag 14-19.30 och jag blev ganska missnöjd över håret men men..och jag har inget tålamod för fem öre när det gäller hår och färgning, vill bara ha en ASFIN blond färg i hela håret men vad har jag? Massa bruna slingor som förstör allt..Men whatevaaah.
Igår saturday så jobbade jag 11.15- 18.00 och det var roligt men ganska segt. Typ alla som jobbade var trötta och det var jättemycket folk heeeela tiiin och jaa allas humör var lite off, men vi hade våra roliga stunder med. Tex när två personer kommer och beställer 90 små hamburgare till ett bröllop! Haha så jävla kul!
Och till liksom ett BRÖLLOP?! Haha anyway det blev mass produktion och jag fick klara mig alldeles själv i kassan en stund medan de andra andra fem stod och slet i köket..
Är ialf kul att det alltid kommer upp nya utmaningar, inget pass är det sig andra likt, händer alltid något nytt när man jobbar, vilket är askul! :)

Efter some hard work work kte jag till Morgongåva till fina Sara och där blev det 20årsfest för fulla muggar!
Vi tre var extremt otaggade i början av kvällen men efter vi börjat pimpla lite vin så blev det ändring på det! Blev party all night sen och tiden bara flög förbi. Födelsedagsbarnet däckade i sin säng och jag och Tove fick iväg de sista partygästerna runt 04.30..haha!
Jag och Tove delade på en madrass och så sov vi bort nästan halva dagen och efter att ha tagit oss in till staden blev det donken för bakiskäk. så jävla underbart!

Har resten av kvällen bara segat hemma och druckit massa cola och käkat godis och kollat på as roliga program på TVn,as skönt och bara chiiiiiillla.

Ska nu sova för imorgon väntas en bra dag! :D
Night fellas.

- blir galen av alla känslor som bara åker omkring i kroppen. vet inte hur jag ska bete mig, så sjukt jobbigt. Så nära men ändå så långt borta-

somebody.

Är skittrött men är för trött för att gå och lägga mig. Make sense?

Idag väcktes jag kl 9 av min chiiief som ringde och ville att jag skulle jobba, så jäkla jobbigt att jag redan bokat upp hela dagen och att man måste säga nej..Ogilla verkligen! ;/
I alla fall så tog jag mig in senare till the city för att träffa Tove, vi kirrade present till snyggingen tills på lördag och sedan hittade jag en ny bikini. Låter lite konstigt kanske att köpa bikini nu men på kryssningen finns det bubbelpool så..därmed ska den nya rooooosa bikinin invigas! ;)
Och på tal om kryssningen..det är bara 7 DAGAR kvar! Förstår ni att vid typ den här tidpunkten om en vecka kommer jag och 3 snygga tjejer röja sönder på en båt med ca 3200 andra personer ute på Östersjön?!
Det är ju fan underbart alltså..underbart.

Hur som helst, hade insläpp av hästarna idag så fixade stallet på eftermiddagen. Dock så var en annan tjej i stallet med om en liten olycka ute på volten, var typ blod överallt..Väldigt läskigt var det! Usch usch usch.
Hjälpte iallafall henne och hon mår hyfsat bra nu, men man är forfarande lite orolig..

Men har hela kvällen bara halv sovit framför How I met your Mother, och ska fortsätta med det ett tag till.
Jag har fått liksom huvudvärk kvällen till ära..

Men men vad gör det,imorn blir det att bli snygg i håret hos frissan 10.30, sen hämta pass(!) och sedan kirra stallet och seeeeeen på kvällen får vi se vad som händer hihi...;)

Natti.


please don't go.

Jag brukar få komplimanger för
Jag tycker det är obehagligt att
Jag har samlat på
Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på är
Jag har en förmåga att
Jag ångrar att jag
Jag glömmer aldrig när
Jag tror på att
I smyg brukar jag ibland
På offentliga toaletter brukar jag
I min jackficka har jag alltid
Någon/några brukar kalla mig för
Det här året kommer jag
Jag hoppas att jag en dag
Jag stör mig på människor som
Något av det sötaste jag vet är
I telefonen svarar jag
En låt som gör mig glad är
En låt som kan få mig att gråta är
Om jag är ensam hemma brukar jag
På McDonalds beställer jag oftast
Jag tycker jag är ganska duktig på att
Ibland undrar jag varför
Jag fick en "aha-upplevelse" när
Jag tycker inte om min
Det dyraste jag har köpt är
Ett köp jag ångrar är
Jag tycker om människor som
Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag
Jag ser upp till
Jag saknar
Jag tycker det är obehagligt att: gå ensam när det är mörkt ute. Mörker överhuvudtaget är obehagligt.
Jag har samlat på: allt som har med hästar och göra haha?
Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på är: hm..svår fråga.
Jag har en förmåga att: prata otydligt eller tyst när jag är nervös eller stressad.
Jag ångrar att jag: inte tog vissa chanser när de gavs.
Jag glömmer aldrig när: mitt liv förändrades och jag hade den värsta sommaren i mitt liv haha.
Jag tror på att: saker och ting händer för en anledning. You know, Ödet.
I smyg brukar jag ibland:
På offentliga toaletter brukar jag: tycka att det är lite småäckligt.
I min jackficka har jag alltid: lypsyl.
Någon/några brukar kalla mig för: you all know it.. L to the O to he L to the L to the O!
Det här året kommer jag: att må sjukt bra och få uppleva helt otroligt roliga händelser.
Jag hoppas att jag en dag: har nått mina mål, upplevt mina drömmar och har gjort något, alltså bidragit/satt spår/gjort något vettigt i världen.
Jag stör mig på människor som: inte har någon respekt för andra människor, och som tror att de är bättre än alla andra och bara bryr sig om sig själv. Ni vet,egoister,självgoda människor.
Något av det sötaste jag vet är: mina katter och min häst.
I telefonen svarar jag: aa jag vet inte riktigt men jag låter ialf helt cp haha.
En låt som gör mig glad är: David Guetta - Sexy bitch, Dj Mangoo- Im back, John Mayer - Your body is a wonderland, Mikael Rickfors - Vingar.
Om jag är ensam hemma brukar jag: ha på TVn och datan och lyssna på hög musik och bara gå runt och latcha.
På McDonalds beställer jag oftast: cheeseburgare, its yummie yummie.
Jag tycker jag är ganska duktig på att: rida. Alltså inte sååååå, ni förstår vad jag menar! rida min fina häst i naturen, längs en skogstig och bara INTE tänka på allt som pågår runt omkring en. underbart!
Ibland undrar jag varför: varför folk dömer andra innan de ens lärt känna dom. Alltså verkligen, det suger. Ge dom en chans förfan.
Jag fick en "aha-upplevelse" när: har fått för många sådana, svårt och minnas tyvärr!
Jag tycker inte om min: mage och lår! känner att det behövs tränas, men var/när/hur?
Det dyraste jag har köpt är: min lilla data?
Ett köp jag ångrar är: hm..kmr inte på något just nu.
Jag tycker om människor som: faktiskt inte blundar för verkligheten och inser att de är svaga precis som alla andra, och som gör något åt saker istället för att gå runt och buttra om det i evigheter.
Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag: ta upp den och lägga den i fickan och fortsätta gå som om ingenting hade hänt.hihi!
Jag ser upp till: folk som bara lever livet. Det behövs inte mkt mer än så,bara man är nöjd med det man har.
Jag saknar: vänner, dom som jag inte träffat på ett tag. Saknar folk som får mig att skratta och må bra.

awesome.

Snart blir det krypa ner under täcket och kolla på how i met your mother.
Så jävla bäääääääääääst, hahah.


because I'm back.

Jobbat idag 10-16. Var typ frisco och orginal mania idag, typ alla beställde bara det. Helt galet!
Fast jag tröck i mig orginalis målet själv sen, muuuuuums.

Juste,inatt sov lillmisse i min säng, mysigt med sällskap liksom. Visserligen sover han just nu också brevid mig men ändå..
Och vad det gäller step up 3 som jag såg igår kväll..asså fan vad fejkat allt kändes,typ as dryga huvudpersoner också haha..Fast Moose är ju gryyyyym, fan om man kunde dansa som han alltså. Cool kille säger jag bara och joo 1 & 2an är såå mkt bättre..

Idag köpte jag ialf mina efterlängtade uggisar, så jäkla mysiga och bara toffla runt i när det är kallt ute.
Och när jag kom hem så handlade jag med mami och sedan blev det middag, pannkisar! så jädra gott.
Och nu ska jag göra min naglar fina, sen blir det sega i sängen hela kvällen. Går just nu bara och skrotar runt i mina hello kitty mjukisar,raggsockor och min sköna mjukiströja från bikbok hihi.

Förstår inte riktigt varför jag bloggar idag, har ju inget jävla kul och berätta..
Men imorn får jag träffa en fin tjej, giiiiiillla knappen.

ciao på er!


glömde ju nästan bort och nämna att idag fyller min fina vän Jimmie 18 barre! :)
Blir stor pojke nu vettni! Hoppas bara att alla andra barn leker snällt med honom på krogen sen hihi, annars kommer big mama och visar vart skåpet ska stå! Eller inte..haha.
Tur att Jimmiboi är biff så det räcker och blir över så han kan fixa det själv hihi ;)

Har förjäkla roliga bilder på oss så måste bara lägga upp en till ifrån Jojjos fest förra våren haha..


SMILE!


today's.

- fetto.
- skit på fina Jojjo & Bolle och Nina som är i Egypten. Nej jag är inte alls avis,no no. och jag saknar dom inte alls heller..(liar liar)
- tänker just idag på fina Jessi som opererar bort halsmandlarna. Kramisar till dig gumsigums!
- jag måste verkligen städa mitt rum för det är ju en enda röra här,halva garderoben ligger på golvet...
Och efter det ska jag ääääääntligen se Step Up 3D, lite efter med att se den men hoppas verkligen att den är lika bra som de andra två filmerna är.
- har lite smått panik inför alla kläder som ska fixas inför kryssningen, sen att passet ska bli klart,eftersom mobilen varit cp de senaste dagarna vet jag ju inte om dom skickat sms till mig lr inte..
Men 9 dagar kvar människor, 9 dagar!!!!!
- sen går jag bara och väntar på att min Hööksbeställning ska komma vilken dag som helst, ska punga ut med 950 spänn när den kommer..not so funny men välbehövda grejer till hästen är på G! ;D
- Sen behöver jag verkligen en färgning och klippning av håret, det skaaaaa kirras så snart som möjligt!
- Och juste, min mobiltelefon funkar som den ska igen! Så det är bara att terra mig igen,som vanligt. C'mon.
- Min chef smsade mig nyss och det bestämdes att jag jobbar imorn 10-16. Awesome!

Well, det var lite vardags information ifrån mig.
Later!


.

tänkte bara nattblogga lite!

har haft en ganska värdelös dag,bara ätit sovit och segat i soffan.
Visserligen behövs det några slappis dagar ibland också, men ändå man blir ju lätt uttråkad om man säger så.
Har varit ganska lat av mig och inte orkat tagit tag i saker och ting men tisdagar brukar alltid vara brytpunkten för mig så imorn då jäklar ska det hända grejer.


Dagens citat, tagit ifrån Förhäxad:

-har du nånsin fått ditt hjärta krossat?
-Nej.
-Då vet du inte vad kärlek är.


fantastiskt!

5 Januari - Dj Mangoo @ Kalas.

(checka in the gay couple i början, Bolle och Tobbe, och sen mig och min blonda sötnows 0:46,haha sjukt kul kväll!)
och juste en sak till : MANGOO ÄR FÖR JÄVLA SNYYYYYYYYYGG.


I hate when I wake up in the morning and don't feel like P Diddy.

Ja vad fan ska man säga? haft en grym grym helg med vännerna! Döööör för er, seriöst.

Igår så var det en ganska stressig dag, jobbade 10-16 ( testade våran nya kampanjgrej - hejdå hallonpajen och hej lyxmoussen- och den var asgod! YUMMIE.)
I allafall så blev det middag hos min fru Nina, asgott var det! Hade det mys med henne (hon drar ju till Eypten en vecka den jäkeln så var ju tvungen och träffas innan hon drog iväg liksom) och ja sedan stack jag hem i typ en halvtimme innan jag åkte iväg till staden igen. Åkte hem till Jessi i Luthagen och började grogga lite där med tjejooorna och hade det askul! Drack lite skumpa och annat skoj drack vi också..haha!
Kom ialf iväg till krogen och röjde sönder lagom där till Byz som uppträdde.
Var bra drag igår alltså fyfan, var asmånga fina människor ute! Gilla Gilla Gilla.
Och dessutom, fy vilka jävlar hunkar det var också, jag och Tove var helt galna, gick och spanade hela tiden..typ.

Dock så ska jag aldrig mer låta Ludde övertala mig att hoppa av bussen typ 5-6 hållplatser innan Alunda. Hamnade i snön och drygade hur länge som helst och jaa,shit säger jag bara.
Killarna behöver hjälp! ;)

Men men, annars så var det en riktigt bra jävla kväll. Hade verkligen asroligt!

Och idag har jag bara tagit in/ut hästar och träffat på Hille en snabbis och på kvällen bara goffat i mig godsaker och massa Coca Cola. Och Solsidan är ju fan bäst haha. Så sjukt roligt program!

Har inget mer kul och berätta så bjuder bara på en massa snygga bilder från igår!
Enjoy people.



rfiest @ Jessikas plaza.


Haha fyfan. vem ser fullast ut?
Catjiiiiiiing.


inget stoppar oss nu.

Jaaa, vad fan ska jag börja egentligen?
Har hänt så himla roliga saker sen sist så..Men ska försöka summera ihop allt!

I torsdags(igår haha) lyckades jag skriva ut mig från skolan och jag träffade på Sara en snabbis, och på bussen ner till staden träffade jag på min partner in crime,vapendragare,älskare aa ni vet Linnea Limpan Wester! Ha r inte sett henne på jättejättejätte länge så blev riktigt jäkla glad och se henne! Sötnooos hon är.
Väl nere på stan mötte jag upp Marina, och hon hade sällskap av Katri som man heller inte sett på länge så vi tre träffade på Tove en snabbis innan vi gick och shoppade kläder åt Marina. Askul att bara hänga med tjejerna!
Väl hemma så blev det stress till stallet och sedan fix inför Knutmassot!
Åkte dit med Linda och klunkade cider haha, och vi gick runt där i kylan med alla andra folk. Jojjo och Bolle och de andra var asfina! De var spöööööken hihihi.
Vi drog sen ialf som vanligt hem till Jojjos mormor in i värmen och fikade och jag och Jojjo började grogga på vodkan. Vi drog sedan iväg till ladan och dansade lite där och träffade lite folk och Jojjo och gänget kom på 5e plats! Så jäkla grymt! :D
Ialf jag och Josh var en aning på hugget och när vi skulle gå hem sen tillbaka till Jojjos mormor skulle vi två ta en "genväg" på en liten smal stig. Haha sån jävla fail det blev! Jojjo ramlade och hade sönder kjolen men vi fick ialf hjälp av " Batman" som gick bakom oss! Haha, det var ialf grymt roligt och jag skrattade så jag fick ont i magen.
Aaaaja, full som ett hus kom jag hem ialf, glad för en rolig kväll med vännerna! :)

Och idag sov jag lite väl länge, fixade stallet och stressade sedan in till staden för att jobba 16-19. Var askul, typ alla flummade runt, mest chefen då men han är ju som han är haha!
Och jag fick lära mig hur man gör Green burgaren, catjing!
Gick sedan till Red Room för trodde Hannabanana jobbade men inte då, hade helt glömt bort att hon dragit till Italien över helgen! Men snickelisnackade med hennes chef Ali en stund ialf, askul! :)
Och nu ikväll har jag käkat fetaste nachotallriken med överflöd av salsasås och gräddfil, yuumie.
Plus att jag käkat massa godis också, haha.
Det är ialf skönt med en hemmakväll, har blivit för några sånna på sista tiden om ni förstår vad jag menar(;

Men imorn så blir det jobb 10-16 och sedan middag med min fru och sedan på kvällen blire utgång med ett helt gäng! Kommer bli grymt alltså.

Nattinatt ialf(:


Jojjo Bolle och Jag igår,på Ladan!


baby you are firework.

Well well, bra dag har jag haft i alla fall!

Gick upp vid 8 och fixade stallet,sen blev det stressigt och fixa sig för att sen stå och vänta på en försenad buss i 20 minuter. Usch vad drygt det var, och i detta jävla snö oväder också..dö snö döööö!
Åkte ialf till skolan och tänkte skriva ut mig från skolan så att jag inte är elev där länge men lyckades precis komma i lunchtiden, så typiskt!
Men men, träffade massa fina människor; Sara, Charlie, Victor, Tomas och Pecca! Plus att jag fick höra en cool kille spela gitarr och sjunga med en as grym röst i cafeterian. Han satt där helt spontant och sjöng, kunde knappt koncentrera mig när jag snackade med Sara, gick rysningar över hela kroppen hela tiden! Aja, skit grym var han.

Åkte ner på stan och sprang runt som en idiot överallt och bytte tröjor åt lillebror på H&M och gick förbi stadsbiblioteket en snabbis och sedan lämnade jag CV på Holmlunds. Hoppas hoppas hoppas att det kan bli jobb där hihi! :)
Åkte också till Polishuset och fixade pass, haha virrpannan själv men aja nu är det fixat! Råtaggad till max till kryssningen! 15 dagar kvar!
Mötte sedan upp Tovelove för att käka på Cupido,as gott som vanligt! Satt och snackade en massa i typ 3 timmar innan vi kikade lite i affärerna och sedan tog bussen hem. Mysmys!
Jag skulle kunnat jobba på eftermiddagen också, min chef ringde mig men jag var ju busy med att snacka med Tove så hörde inte och såg att han ringt 2 timmar senare haha. Bra där! Ialf blev en liten snackis med honom då, och han kallad mig sin favorit Lollo, så gulligt liksom! Ajaa har sagt det förr men säger det igen, min chef är awesome!

Jag är i allafall jättetrött nu och ska kolla på en rolig film innan det blir sovdags!
Imorn väntas en tur till skolan igen för att fixa utskrivningen med Michis (i think) och sedan shopping på stan med Marina och sedaaaaan, aa ni vet ju vad kvällen kommer bjuda på! Alkoholintag och röj i Gimo på Knutmasso med fina vännerna!

Det var allt jag hade att bjuda på nu.
PUSS.


Det skulle vara mysigt med lite loooove i livet men ändå, jag gråter inte för det!
Har ett grymt jobb med de sjukaste personerna från Uppsala kommun och har underbara vänner som får mig att må så bra! Kärlek till er.
Aaa, mitt liv är ju inte dåligt direkt. I Looove It!

dreams.


Jag har haft en galen natt!
Jag kollade klart på 500 days of summer och försökte sedan sova men det gick inte för fem öre! Låg och vred och vände mig i flera timmar, så sjukt drygt. Sedan drömde jag om hur konstiga saker som helst, tex att jag satt och kollade på hopptävling med Miss J Alexander och Jay från Top Model och att jag sedan var med i ett hockeylag och vann en stor match och blev tillsammans med målvakten sen. Haha, jaa min hjärna är lite koko som får mig att drömma så sjuka saker!

Hade tänkt göra något vettigt av denna dag men så blev det inte, försov mig men gick upp och duschade och sedan gick jag och la mig igen och sov till halv 3. Efter det blev det mat och stallet en stund.
Och nu så sitter jag och tittar på Navy CIS, as spännande!
Ska sedan kolla på Unstoppable och försöka sova, för imorgon är det mycket som ska hinnas med och göra,stressigt men kul! :)

Helt ovärt inlägg egentligen känner jag men men..
Later!


myser i skönaste tröjan ever!

damn girl.

Tjenis!

Har precis kollat på första avsnittet av Top Model 15, har redan några favoriter!
(btw jag vill också vara med i Vouge)

I alla fall så har jag idag sovit länge länge och sen träffat Ninis en liten stund. Så jävla kul haha, dog av garv några ggr, fy fan!

Igår jobbade jag 16.00-02.00, alltid lika härligt! haha nej fy fan vad segt det var!
Men fick stå i köket en stund och göra några hammisar så det var kul! ( Liten utmaning bara att sköta kassan + köket! Fast det är kul, fan vad man gillar det!
Och jag känner mig så jäkla bra när jag käkat på Max hela helgen! I fredags blev det middag där med lillebror och på lördagsnatten fyllekäka jag och Jennifer där en stund, och igår så käkade jag ju maxmat på min rast.
Nyttig tjej, ojaaa!

Det är ju ialf en ny vecka och jag är så grymt taggad på livet i övrigt!
Har så mycket jag vill göra, som jag vill ska hända detta år så jaa det är bara att börja köööra!
De datum som kommer bli total rööj nu i Januari är nu på torsdag den 13:e, KNUTMASSO för i helsikke!
Kommer bli grymt jävla kul (och jag måste ta ett snack med Linda, försöka fixa ihop nått ruuuligt med henne hihi!)
Och den 22a blir det förmodligen ett sexigt party för snyggingen som fyller 20 åååår!
Och den 27e väntar en 40 timmars kryssning till Riga med ett par grymma tjejer!

Eh jaa, denna månad kommer bli as härlig, fullt upp med massa ferre hela tiden! Haha:)

Så livet är ganska härligt ändå.
Puss!

 

we never gonna be as young as we are tonight.

Har precis ätit makaronilåda till middag och sitter nu och smuttar på en cider. Mums!

Igår så åkte jag in till staden med lillebror och shoppade lite. Käkade på mitt jobb gjorde vi också, fick chansen att se chefen och Patte och Martina en snabbis, måste erkänna att jag saknar att jobba! Ska inte behöva jobba nu förrän nästa fredag..helt sjukt haha!

Ialf så drog jag senare hem till Marina igår i Årsta, med massa massa godis, och vi trök i oss det till två filmer medan vi tog igen det senaste som hänt i livet hihi:) Marina sa att jag kunde sova kvar men jag ville hem eftersom jag skulle ha utsläpp av hästarna kl 08.00 idag, men blev lite ändrde planer där! Lyckades missa bussen och eftersom det var svinkallt ute så orkade jag inte ge mig ut senare för att ta nattbussen så jag sov kvar hos henne ialf på soffan haha :)
Gick upp 7 imorse för att ta bussen hem och gick direkt till stallet, svinkallt men det gick bra ialf hihi. Kom hem och käkade frukost och sov sen till 15.00 idag hihi :)

Och nu så ska jag börja lite smått med att fixa mig, ska ikväll dra iväg till staden igen, till Nyby på 20 årsfest!
Hanna & Calle blir stooora, så det måste firas!
Allra bästa är också att jag får träffa mina snyggingar Sara och Tove och Jennifer!

Meeen nu vet ni vad som väntar.
Ses i dimman!


Jag & Marina i våras i skolan! (: <3



Jag Calle och Tove på min 18 årsdag!
Lovar att vi kör lika hårt ikväll, all in!


I was born a champion.

Some people have to learn
some people wait there turn
some people have to fight
some people give it up

some people have to fight
some people give their lives
some people don’t believe

some people but not me
I was born a champion.


smile, it looks good on you.

Tänker lite på kvällen igår, det mesta ligger i dimman vilket är skönt men ändå lite ångest har man.
Lite funderingar..
Fast det bästa är ändå, ja jag säger bara sucks to be you.

Men måste ge lite cred åt den kaxiga jäveln,alltid ärlig och den man kan lita mest på!
No bullshit liksom..


just watch me.

Ehm ja.
Kvällen igår var asrolig! Dansade sönder mina fötter på dansgolvet med vännerna så himla kul haha!
Vi började ialf med att ha en förfest hemma hos mig, vart ju ganska mkt lugnare än den förra haha ;)
Och Patric och Bolle bestämde sig för att facerapa mig och börja chatta med miiiina vänner. Haha sjukt!
Ialf så kom vi iväg till stan tidigt och jag blev as sur för mitt kort bestämde sig för att inte funka!
Dessutom så glömde jag mitt legg hemma, så jävla osmart haha, men en av vakterna Pelle vet ju vem jag är så han bara lät mig gå in i alla fall ;)
Men men kvällen var ändå bra, och DJ Mangoo var grym! Haha, så jävla galet alltså..
(Kanske värt och tilllägga att Paradise Hotel deltagaren Johannes var där..eller?)

Vi tjejer och pojkar röjde ändå sönder på dansgolvet hela kvällen, så sjukt kul haha!
Önska bara att jag tagit mig i kragen och dragit till Etage och träffat finafina Jennifer, hon verkade haft det grymt roligt borta!..

Kom ialf hem till 3 och snälla pappsen hämtade mig från bussen så jag slapp gå hem alldeles själv, satt sen och kollade på hockey med honom till lite efter 4. Så jävla spännande det var! ( Mamma joinade oss sen bara för att vi var så högljudda haha..)

Men men idag är jag sliiiten som satan, känner att jag inte har koll på nånting..Men vad gör det!
Hatar vädret idag, så otroligt tråkigt, så jaa idag blir det bara lugna puckar, ska fixa lite i stallet om några timmar och träffa Hille men annars så..blir det lugnt!

Aja,det var allt för mig nu..Ciao!


Så jävla bra haha!

nu kör vi!



(från juldagen haha)

Sometimes the smallest thing takes up the most room in your heart.

har inget kul att blogga om idag.
Är bara grymt taggad inför morgondagen, vill bara in i dimman och slippa tänka.

Ja roligare än så blir det inte, inte nu.
Förövrigt saknar jag killen i mitten på denna bild, så sjukt länge sen man såg den flummigaste människan på jorden. heeeeej jag saknar dig johannes!
saknar en hel del människor faktiskt,så att det nästan gör ont i hjärtat..
måste styra upp detta,verkligen!

Men nu väntar sängen,later.


känslor.

1. Kan inte sluta tänka på denna snygging.
Alltså blir fan galen när man inte vet vad en annan person tycker och tänker, vill men vååågar liksom inte...
Jävla skitgrejer..kärlek.

2. Blir så grymt arg när det gäller en viss sak. Vart fan är samvetet människor?
helt jävla obegripligt.


om du vill ha mig, kom och ta mig!

Heeeeeeeeeeej.

Vecka 1. Första veckan på hela året har börjat,, och jag har haft en dunderbra måndag alltså. Sov ganska länge till typ 12, och sen käka jag frulle bara innan jag drog till stallet. Red en liten bit i det fina vädret på fina hästfisen, riktigt kul! Har ju inte orkat ridit på fleeera veckor, men idag så blev det äntligen av! Asmysigt!
På kvällen blev det promenix med Nina och sedan häng hos mig innan vi spontant som fan drar in till staden för att käka lite hamburgare och glida omkring i bilen och sjunga till braiga låtar.
Tog en lång omväg hem men vad gör det?
Askalas roligt med bästa vännen, både seriöst snack och massa flum några timmar! Haha, vi är för galna..

men men nu ska jag äntligen sova!
Natti.




4 L coca cola- check! hahah...


ruuuuuuuumpa!


hittade en isbana nånstans,typ i Länna? så det blev lite gliiiiiiida, haha!


vaaa?

Well well, söndag idag.
Är hur trött som helst. Känns som att jag skulle kunna sova en hel dag haha!
Har ialf haft en bra helg, igår var jag lika trött och det blev bara chill i Easthammer hos faster med små kusinerna.

Idag var det jobb som gällde, men jobbade bara till 1, sen lät Elin mig gå. Var ju typ inga folk på stan så var hur lugnt som helst. Men att sluta 3 timmar tidigare är ju nice det med haha!
Fick en chans att gå i affärerna en stund. Och blev så himla glad för hittade massa fint!
På Gina blev det ett par asfina jeansleggings och en svart mysig kofta, och från New Yorker blev det ett par snygga leggings med skinngrejs på knäna och från H&M blev det två baslinnen och nagellack och från Holmlunds blev det mööööössa och en snygg klänning jag ska ha på onsdag!
Snackade lite med snubben som stod i kassan på Holmlunds och ska gå förbi där i veckan och lämna CV, samma sak med Gina Tricot som min faster tipsat mig om! Här ska det kirras jobb alltså!;)
Träffade dessutom fina Linda på bussen hem och det var kul, ännu roligare att vi ses snart igen, på onsdag då gänget ska samlas för alkoholintag!:)

Och jag är så grymt taggad på att skaffa körkort! Satt och kollade på bilar igår haha, vill så jävla gärna ha körkort. Satsar på det till sommar'n!

Vet inte riktigt var all energi kommer ifrån men det är kanske för att det blivit ett nytt år som man taggar till?
Men jag satsar allt redan från start, ska försöka göra detta år till ett riktigt jävla bra år.
Och jag ska börja träna också, vill mååå bra i kroppen!
Dessutom är jag världsförälder nu, små pengar för oss betyder mycket för andra!
Ett sätt att bidra lite för att försöka göra världen lite lite bättre.

Men jaa det är mycket på gång nu men det är bra! Hellre det än att allt står stilla.

Ska kolla på film nu och bara vila, kommer förmodligen somna meeeen vad gör det!

Ciao.



1 Januari 2011.

Det är nytt år. Det är ett helt jävla nytt år!
Ska försöka göra det bästa av detta alltså, det ska bli ännu bättre än 2010.

Ialf så hade jag ett sjukt bra nyår!
Jag myste hemma hos Nina på dagen och drack oboy med grädde och snackade och flummade massa, sen drog jag iväg till Jojjo där några boys and girls var och vi kirrade middag och massa gott. Mums!
Drog sedan iväg hem till Tommy där the partypeople var, hann inte stanna så länge men var kul och träffa kompiiiisarna.
Jobbade 23.15- 04.30 och det gick bra. Ramlade bara och slog i handen och svanskotan, gör ganska ont nu haha, men annars var det ganska "lugnt". Hanna kom sen aspackade dit och skrek Lollo, vi ska på efterfest!
Haha, så ja vi tog en taxi och drog hem till Calle på efterferre där också Mogge satt och sov i fotöljen med hela ansiktet fullt med snygga målningar haha.
Vid typ 6 tiden imorse kom vi hem till Mogge i Nyby och det var så jävla kul haha. Mogge går runt i kallingar helt borta och ringer till "Sveriges fullaste Hanna" och Hanna ligger på golvet i hallen och klär av sig haha. Jaa, bästa kompisarna har man ju ialf haha!

Så det var det.
Och idag blir det att åka till Östhammar och umgås med faster och kusinerna, sen får vi se vad vi gör ikväll! Förmodligen blir det lite häng med vänner.

PUSS.


RSS 2.0