varför landa när jag flyger fritt, med solen emot ryggen där nere finns bara regn,jag måste snabbt ta mig upp igen.

God kväll!
 
Kan ju bara tillägga direkt att jag satt och skrev ett riktigt långt inlägg och när jag skulle publicera det så bara hade den gamla texten sparats istället så det publicerades ett inlägg med typ 5 rader av annat skit..Assååå de går bra nu kompis.
Hur som helst, här sitter jag och ugglar mitt i natta,sömn känns rätt överskattat i detta läge. Hoppas på och slockna på planet,känns som att jag kommer die tryin av och försöka roa mig på planet annars även om jag har väskan full med roligheter!
Jag har sista dagen hemma spenderat den med och haft huvudet på högvarv och tänkt på allt och ingenting,samt käkat godsaker och sånt som jag kommer sakna..fyfan kommer ha sån cravings där borta,kommer bara ihåg hur det var i Miami när jag saknade lösgodis hur mycket som helst haha.
Jag har förövrigt fått omplanera min packning för en av mina väskor vägde för mycket medans den andra vägde för lite så fick tänka om helt,men det gick och lösa som tur var..
Annars så..känns det as knas och åka iväg. Det är så annorlunda jämfört med Miami för då studsade jag typ i en vecka innan vi drog iväg,men nu så är jag mer sansad och har knappt tagit in det i huvudet att jag ska åka iväg. Dock så är det helt annorlunda också, för till Miami var det bara en månad också och jag reste själv men jag träffade ju 4 personer längs vägen dit så var långt ifrån ensam då,men nu är det liksom 3 månader och jag reser helt själv nu,det är bara en person som kommer vänta i Memphis på flygplatsen,thats it! Kan klart erkänna att jag har haft butterflies i magen för och åka iväg,det är själva resan bara som skrämmer en lite.
 
Jag har också insett att 3 månader är en lång tid ändå,och mycket saker kan hända.Har bara gått och tänkt på alla jag lämnar här hemma,saknar typ alla redan nu! Så känns mest jobbigt och inte se och träffa människor man bryr sig om på ett tag, men samtidigt jag kommer tillbaka i oktober då det är höst och då blir det kramkalas!
 
Kan också meddela att jag kommer komma dit halvt stelopererad,för har efter helgens bravader haft sjukt ont i nedre ryggen,asså det gör oont som fan verkligen,så har tagit piller och haft salvor på och strechat för och försökt styra upp det hela men känns inte okej nånstans,plus att min axel krånglar och gör ont..Så känns asbra att jag ska sitta still på ett plan i nästan 13 h och sen om nån dag eller två ta mig upp på hästryggen..Får se om min kropp pallar trycket haha!
 
Blev ett helt annorlunda inlägg och mycket längre än det första jag skrev men skitsamma,vi hörs när jag är på andra sidan jordklotet!
 
here we go again,LIVING LIFE.

jag tror på duvan som vet vart den ska.

Well well, dags för mig och damma av denna gamla blogg..Rätt uppenbart att man lagt den åt sidan ett tag,men har haft för mycket roligheter för mig för att orka dokumentera det med ord, är roligare med bilder..därför är instagram min nya bff haha.
 
Hur som helst, om 2 dygn är jag inte här längre..då är jag i den amerikanska staten Tennessee och lever loppan!
Inte riktigt så,men är så kul och säga så!
Jag tänkte hur som helst skriva om min resa här och försöka uppdatera med jämna mellanrum för känns som att detta är en resa jag vill ha nerskrivet nånstans,så det här kommer bli mitt klotterplank,vill dela med mig av allt.
När jag var i Miami så var jag ju rätt duktig på och skriva här,blev ju några inlägg här och där så va fäään,det här kommer bli awesome!
 
Tänkte köra en kort förklaring på vad det är exakt jag ska göra, och det är ju så att jag ska till en liten by utanför Memphis(Tennessee) som heter Coillerville med cirkus 44000 invånare,inte den mista byn kanske men på kartan är den liten..Jag ska befinna mig på en hästgård kallat Southern Blues Equestrian Center,där jag ska fördjupa mig i området horsemanship och lära mig och hantera hästar på ett djupare plan än vad jag gjort tidigare. Jag kommer ha lektioner,göra massa stallsysslor och hjälpa till med allt som kan behövas hjälpas till med och hålla på med hästar. VARJE DAG.
Ridning är min stora passion och jag är överlycklig över och få göra denna resa och jag kommer vara borta i 3 månader(sista oktober begär det av hemåt).
 
Dock börjar jag typ få hemlängtan innan jag ens har åkt haha,för 3 månader är en rätt lång tid ändå..Känns lite grann om man säger så och lämna alla man tycker om här hemma. Har liksom insett att man hare rätt bra,men samtidigt står jag och stampar här, så jag måste få komma iväg och leva annorlunda ett tag.
Dock saknar jag alla mina fina vänner redan nu, all kärlek till er!
 
Annars så har jag en annan sak och ta upp,begreppet "Every summer has it's own story".. Och förlåt mig men det är så jävla sant, och jag sa till mig själv inför dessa sommarmånader att jag ska göra allt för och göra denna sommar så bra som möjligt, och så vart det också!
Jag hade semester i 10 dagar i Juni och jag festade sammanlagt 5 dagar av dom dagarna,jag var på summerburst,umgicks med min barndomsvän Anna like back in the days,hade avskedsfest och en galen utgång på det,firade midsommar i Öregrund med vännerna och umgicks med folk. Och i Juli så jobbade jag en kort stund innan jag drog på semester igen och då har jag festat var och varann dag,varit på Gotland,hängt med fina vänner rent allmänt och badat och campat med familjen och eftersom Johannas vän Junior har varit och hälsat  på från Brasilien så har jag umgåtts mycket med dom och gjort sjukt roliga saker. Jag har gjort sjukt mycket och försökt fånga varje dag som den kommit, och jag är glad att denna sommar varit så bra som den varit! :))
 
Jag har babblat sönder mig nu, så ska försöka knyta ihop säcken och avbryta innan detta går för långt.
Och jaa eftersom ni frågar så är jag livrädd för flygresan och bytet i Newark,NY flyger aaaaall by myyyy seeeeeelf,så det här kan gå hur som helst.
PEACE OUT.
 
Juste, jag har gjort mitt hår lite ljusare den senaste veckan för min plan är att mitt hår ska solblekas där borta och få några schyssta slingor, så ni har blivit varnade,vägen tillbaka till blondie/ljushuvud är startad,så den här snygga brunetten kommer ni inte få se på en stund höhöh.

RSS 2.0