feel the heat upon my skin.

Denna låt är på ständig repeat på min spellista.
Den är ifrån Hobbit 2 och jag kan ju bara säga att jag rent allmänt älskar sagan om ringen och the hobbit historierna som fan! Och denna låt är underbar. end of story!
 

So Im moving on, letting go, holding on to tomorrow,Ive always got the memories while Im founding out who Im gonna be.

Halloj!
 
Har ju hänt en hel del den senaste tiden, för det första så är det nytt år, med nya möjligheter såklart.
Om man ska blicka tillbaka på år 2013 så var det inte ett höjdar år för mig, inte alls faktiskt.
Jag kämpade mycket med privata stuff under våren och krigade på med mitt jobb jag inte ville vara på, och sommaren ledde till massa onödigt tjafs och sedan åkte jag iväg på min häst resa och spenderade 3 månader som mer eller mindre gick åt och ha hemlängtan och sedan dom 2 senaste månaderna av året har jag spenderat med och festat och gjort många misstag och bara slöat i princip, känns det som ialf. Det enda som var årets höjdpunkt var sommaren, midsommar,summerburst, Gotland och veckorna med Junior på besök ifrån Brasilien. Det är det enda glada minnena jag har ifrån året, annars så har faktiskt 2013 varit ett riktigt förjäkligt år. Jag har verkligen kämpat för och komma dit jag vill och må bra men det har liksom inte bara funkat. Inget alls har gått som jag velat, och jag kan bara säga att året som varit var ett lärorikt och tufft år som jag är så redo och bara släppa taget om och glömma i princip.
Jag behöver ett nytt kapitel och ett nytt år är precis vad det innebär, där man kan göra om och göra rätt helt enkelt haha.
Jag har kommit på att jag måste göra en del förändringar i mitt liv och leva för den senaste tiden har jag betett mig ganska dåligt när det gäller allt om man ska uttrycka sig så och det har inneburit alldeles för mycket ångest för min del.
En sak jag ska ta tag i är och planera saker och ting mer ordentligt, sträva efter ett mål och just nu ser det ut som att spara pengar som ett as och ta mig ut och resa mot hösten. Juste hösten, för det som gäller nu är vår och sommar som väntar runt hörnet och jag vill verkligen vara på hemmaplan då, i alla fall i sommar, för svensk sommar är något utöver det vanliga ändå och min brori tar studenten vilket man verkligen inte kan missa.
Och sedan byta jobb är något jag bara måste göra innan jag förstörs helt som människa, jag vet inte vad det är för egentligen så har jag alltid gett 100% i mitt arbete förut och nu..jag bryr mig inte det minsta, och det om något tyder ju på att det måste ske en förändring, NU.
Sedan så ska min träning bli mycket bättre, jag funderar på och komma igång med yoga och simning ordentligt. Känns som att yoga skulle hjälpa min stressnivå och sjunka lite. Och ridningen ska såklart hålla i sig, ingen snack om saken.
Men jaa ni, nu vet ni vad mina nyårslöften är haha...Dock känns det som att min planer kan ändras, man vet aldrig hur saker och ting ska sluta egentligen haha, men den som lever får se, vad för äventyr som väntar.
Dock ska jag ha ett jävlaranamma i  mig hela året och se till att saker och ting faktiskt sker,för förra året blev det ganska mycket let it be moments.
Bästa skulle vara om man kunde vinna en drös med pengar och göra exakt vad man vill haha..Men medans dagarna som miljonär inte väntar runt hörnet direkt så äre bara kriga på, jag kan inte annat än säga ingenting är omöjligt, here we go 2014.
 
Kan inte annat än och skratta över hur aslångt det här inlägget blev, ville bara skriva litegrann om förra året och mina planer men nu är det ju en hel novell man skrivit snart haha. Jag tänkte skriva om hur nyår varit men låt oss bara säga såhär, jag var med vänner som betyder allt för mig och jag fick nyårskyssen av en kille som alltid kan lysa upp en tråkig dag. En riktig vän helt enkelt. Men det hela slutade med att jag fick somna med armarna om någon jag verkligen bryr mig om och som är förbannat fin på ren svenska. Så jag ska inte klaga egentligen!
 
Hur som helst, en höjdpunkt är ju också att Tovelove varit hemma ifrån Borås och jag och Sara har flitigt umgåtts med henne under veckorna hon varit här, och vad ska man säga, det har varit lovely! Livet är som bäst när trion är samlad helt enkelt.
 
Juste en grej jag måste styra upp mig själv med också är ju och ha en bra dygnsrytm,för nu sitter jag ju här halv 3 på natten och lyssnar på Disney låtar på Spotify haha..Ingen ordning som sagt!
 
GODNATT.
 
Juste, mitt liv som blond kommer nog göra sig en comeback..Tror jag!
Eller om man ska köra brunett håret igen.. Beslutsångest deluxe, som vanligt.

RSS 2.0