the best thing about music is,when it hits you,you feel no pain.

Hellu!
Long time som vanligt men vad gör det? Haha :)
Tänkte för det första meddela att ni som inte redan vet det så är jag helt insnöad på reagge musik och en av mina absoluta favoriter är ju legenden Bob Marley!
Hans musik är så skön och hans budskap är dom bästa,helt klart! Rubriken till detta inlägg är ett av hans bästa som jag vet, underbart! " The best thing about music is when it hits you,you feel no pain"
 
Annars så idag så har jag haft en helt okej dag,jag jobbade med bra människor och allt funkade asbra och det var liksom inte jobbigt och jobba utan kul och den känslan är så jäkla skön och ha ibland! Sedan så fick jag sluta tidigare med 2 h vilket var lovely för då hann jag med ett skönt gympass där jag pumpade skiten ur mina ben rent ut sagt,så kommer va halta lotta imorn och förmodligen hela helgen, men benen måste ju pushas dom med..
Sedan så hann jag med en träff med min fina vän Marina och vi hängde bara och snackade massa om livet som vanligt! Så jäkla bäst och träffa henne ibland och bara snacka,finare vän får man leta efter! :)
 
Imorgon så väntas jobb 12-21 typ och sen efter det en galen utgång där jag ska ha en skitsnygg topp-just saying-och på lördag väntas den längsta sovmorgonen ever och sedan på kvällen drar jag och Nina upp till Gävle med papi och buggar lite på ett dans maraton som kommer bli askul och sedan övernattning i Alunda och kattmys en stund och seeeeen på söndag kväll får jag träffa mitt hjärta! Efterlängtat som sjutton ska ni bara veta..Det är min lediga helg det ialf!
 
Hur som helst så tänkte jag bara kika in här en stund och uppdatera lite kort.
En bild säger mer än tusen ord och instagram tycker jag är helt underbart, så följ mig annars där för jag uppdaterar ju mycket mer där än här tråkigt nog haha! @ Louisesss
 
Kram på er!
 
 
Saknade vännen Tove och jag, 18 år and young and wild and free..haha!
 

hur dom än försöker trycka ner en på jorden,ska jag göra det fast ingen verkar tro mig.

Hallu bloggis!
Kul att man äntligen uppdaterar eller hur?
Jag är ialf hemma på landet nu och myser lite hos föräldrarna, är sjuk också för den delen så skönt äre och bara vara hemma och landa lite.
Jag känner att livet just nu är väldigt oplanerat och känns som att vad som helst kan hända,och jag tar i princip varje dag som den kommer. Men det är helt okej faktiskt!
Och jag har träffat en underbar kille som gör att hela jag brinner inombords och jag är så lycklig så det finns inte.
Vet att mina girls kommer bli nyfikna som satan, men ta det bara lugnt. Mer info kommer så småningom,haha.
Låter som jag har värsta press samtalet,men ialf..
Mina jobb intervjuer är ju ialf avklarade så just nu ligger mitt sommar öde i några bar manegers händer,så bara hoppas och hålla tummarna med spänning.
Annars då?
Personal möte imorgon,ska ta mig dit jag och min feber och sen så väntas det jobb 3 dagar och sedan i helgen blir det konsert och se världens kung Petter m.fl live med lillebror,mys och gos ska det bli också och på lördag bjuds det på knaskalas i Ninas nya lya samt melodifestival,och jag håller så hårt på antingen Robin Stjernberg eller Anton Ewald!
Kort och gott, bra vecka väntas alltså!
Dampar seriöst ur på datan här hemma för den är hel seg precis som jag är just nu,så ger upp för kvällen!
Ciao ciao.
 
Jag och min pingla förr förra helgen!
 

RSS 2.0