Love the life you live. Live the life you love.

2010's.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja en massa bra och dåliga saker!
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jaa det gjorde jag verkligen.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej, verkligen inte!
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej thank God!
5. Vilka länder besökte du? - Sverige.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Jag vill ha mer pengar, mer ork och mer tid att göra saker. Men framför allt vill jag ha mer värme!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - Hm. Har några bra datum den senaste månaden och hela året har bjudit på en massa bra datum, men 10 december är top 5 helt klart. Och mitten av maj, typ 13- 15:e. Nii vet BIRDIE 20!!! Och såklart 4 Juni - studenten, världens lyckligaste.
8. Vad var din största framgång 2010? - Att jag lämnade allt skit bakom mig och gick vidare, att jag insett hur mycket vännerna betyder och att man älskar en person trots dens braaaa och dååååliga sidor.
9. Största misstaget? - att jag ständigt söker efter något som förmodligen inte finns?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Jadå det har jag.
11. Bästa köpet? - Idol biljetten. Bästa fredagen på hela 2010, mums på Olle och Jay alltså.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder tror jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - jaa mina vänner är guld värda och har detta år funnits där i vått och torrt. Och det gör mig till världens lyckligaste !
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - David Guetta - Sexy bitch, Riverside mtf (vem har gjort den ens?), Like A Prayer - (Jay Smiths version), Olle Hedberg- Use somebody, Från och med du - Oskar  Linnros, Maskinen - kärlek från sista ögonkastet, Seether - broken, Rihanna - Only Girl. Amazing Horse och Narwalls- Birde hits ni vet.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag var gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - pluggat körkort.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Varit ledsen och ödslat tid på skitsaker!
18. Hur tillbringar du julen? - Jag tillbringade julen med min familj på morgonen och dagen och på kvällen med Nina och hennes familj.
19. Blev du kär i år? - Ja det blev jag.
20. Favoritprogram på TV? - Greys Anatomy, Gossip Girl, Desperate Housewives, South Park, Family Guy, How I met your mother, 2½ men, Cougar Town, Ugly Betty, Top Model.
21. Bästa boken du läste i år? - the lucky one - Nicholas Sparks
22. Största musikaliska upptäckten? - Jay Smith, Oskar Linnros, Monty.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jag kommer inte ihåg vad jag önskade mig, hah.
25. Något du önskade dig men inte fick? - en resa haha?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - hade en ganska tråkig dag men käkade massa gott och på kvällen festade jag järnet hos Maddis och spydde som ett as. En riktig jävla snefylla med andra ord.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Jaa om jag haft mer motivation och orkat skolan och gjort klart den i tid och lagt av med stressen och ångesten försvunnit så...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - Jävligt snygg!
29. Vad fick dig att må bra? - Min familj, min hästfis, mina katter, mina fina fina vänner framförallt.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Channing Tatum! Han är ju olagligt snygg asså.
31. Vem saknade du? - någon.
32. Den bästa nya personen du träffade? - Ludwig(inte den bästa personen kanske men vi hade en fin sommar tillsammans) massa människor som man träffat genom vänner som blivit ens egna vänner (Liiiisa tex,så jävla glad att jag träffat henne, betyder så mkt!!) och en snygg jävla kille(no names hörni) och sist men inte minst alla jävla sjuuuuuka och roliga människor på jobbet.
Det är så många men ni vet godingarna
Micke,Johanna,Matilda,Patte,Max,Helena,Elin,Ema,Emil,Ludde,Daaaaaaniel,Teddy,Leyla,David. haha.


shake it.

Jag är as trött efter en heldag i staden men är ändå så himla glad.
Träffade en fin tjej idag och det uppskattades verkligen efter att ha varit osocial hela veckan haha.
Åkte in till tolv och då låg sötnöten fortfarande och sov så gick hem till lägenheten som ligger precis vid stationen, och sen en timme senare drog vi ner på stan. Shoppade lite grejor då, bla annat mina partyskor jag gått och längtat efter nu i flera veckor! Både jag och Hanna köpte oss ett par, så jädra fina vi kommer vara på fötterna alltså!
Gick sedan till H&M och där köpte jag en mysig tröja från herr avdelningen(gosigaste tyget inuti - Hanna köpte också en btw haha!) och sen blev det en ring och nya solglasögon haha. As weird att köpa det nu kanske men de var fett fina och med brunt glas typ och det har jag inte haft innan så det var nice! Kommer bli skitfint i sommar haha! och eftersom mina wannabe rayban glasögon från Gina är sönder så har jag ialf dessa i vår när solen tittar fram hihi.

Vi gick ialf sen och käkade på Unico och jag slog på stort och tog nacho tallriken, så jädra gott mums!
Att vi båda sen fick rusa till våra jobb sen är en annan sak hihi. Jobbade 16-20 och gick bara bra hehe!
Max på mitt jobb är den knasigaste killen jag vet haha, men så grym, han får en aaaaaaaaalltid att skratta!
Gick efter jobbet till Red Room där Hanno var och gjorde det fint i baren och umgicks lite till med henne, och hon rädda min dag! Sover i stan imorgon,så jädra sköööööönt!
Tack älskling för allt!

Kom hem till tio ikväll ialf och nu så ska jag sova för imorgon är det nyår!
Kan inte fatta det...2011 redan??
Har fullspäckat schema hela jävla dagen och natten men jag gillar't!
Kommer bli den bästa sista dagen på detta år!

PEACE.




ska glänsa på mitt finger imorn,yeeee.


re- tard bild här men men, whaaaaatääävaaaah.


jag ger dig min dag. jag ger dig allt jag har kvar.

What up?

Jobbat idag mellan 12- 20. Fett trött, fick jobba över en timme, men har varit en okej dag ändå. Jobbat och slitit på bara..fett underbart med rast också så man kan andas liiiiite. Och så jävla kul haha..undrar vad fan det var med Ludde idag alltså. Gick och sjöng och muppade sig. Jag har aldrig sett han så tidigare...
så då kan man ju undra, vad gjorde han igår egentligen? ;) hahahaha.
Neejdå ska inte vara så diiiirty nu...
Och juste för att intresseklubben antecknar : testade Sweet 'n' Hot dippen idag. Den var god men fy fan vad starkt omg..ni som gillar starkt som faaen ska ju helt klart ta denna eller Hot Creole till erat käk. shiiit pommes frites alltså!

Ialf så tror jag att morgondagen bjuder på sovmorgon, staden med Hanno för shopping och lunch, och sen blir det jobba..igen! 16-20.
(de frågade mig idag, men jag tänkte att jag kunde vara lite snäll liksom så tog det passet, och dessutom..som om jag har nått bättre för mig liksom? hahaha.)
Anyway kommer sammanlagt ha jobbat 6 dagar denna vecka, vilket är fett nice, pressa in mer pengar såhär i slutet av månaden. Säger ju då bara att januari-lönen kommer bli fet, fetare än tomten!

Men nu ska jag städa rummet(om jag orkar) och sen duscha och sooova.
Later duuudes!



trying to put the pieces together.

Jag fattar egentligen inte varför jag bloggar, är så sjukt trött och känns inte direkt som att jag har nått kul att skriva haha?..
Men i allafall, jobbat idag och det var lika slitsamt som vanligt! Sovit så jävla sämst inatt och det märktes att jag inte var på topp idag, min chef frågade varför jag inte var glad haha..
Ialf, ny kille på jobbet idag, helt lost verkar han men det var vi ju alla i början. Jag och Ema gjorde sällskap till station och snackade om våra nyårspass. Allt handlar bara om jobbjobbjobb just nu haha. Riktigt trööökigt, men ändå inte.
Men men, imorn då jobbar jag 7 timmar så då ska jag goffa mig som fan på raaasten som jag får!
Helt slut i kroppen, så ska väl sega framför en film innan jag däckar.
Och jag är stort behov av coca cola. hjääääääälp!

See ya, don't wanna be ya.



I THINK OF YOU.

not knowing what to say, to make you stay.

mooonday mooorning...
Nu är jag ialf hemma från en sjuuukt stressig dag på jobbet, folk på mellandagsrean alltså, fyfan. 200 pers som typ går och äter på samma ställe = kaos. Dessutom bestämde sig läskmaskinen i serveringen för att sluta funka idag, så vi har alla fått sprungit fram och tillbaka till våran läskmaskin bakom disken..fattar seriöst inte hur Donken klarar av det alltså ( fast de kanske inte är lika poppis som vi är? ;))... Aja, ny dag med nya utmaningar och det funkade ju bra ändå! Är ialf helt sluut nu...
Blev helt yr när jag kom hem, allting snurrade bara runt runt..skitläskigt! Blir ialf lugna puckar hela kvällen med katten som sällskap - lillen sover bakom min rumpa nu haha.
Imorn är det ialf samma visa igen..jobb 11-16!

Juste, fick reda på något i helgen som gjorde mig helt..alltså jag finner inga ord för det .
n o l l  r e s p e k t  k v a r  f ö r  e r.
men men, det är deras problem, sucks to be you säger jag bara haha.

Har dessutom idag lyckats fuckat upp nån beställning bara för att jag tänkt på annat. Någon fin sådär,ni vet liksom...
I alla fall.

Nighty fellas.


all I want for christmas is you.

Asså shiiit vilken bra julhelg det har varit!
I fredags på självaste julafton var det julmys hemma här med hela familjen, käkade massa mat och blev tokmätt som man alltid blir haha, kollade på Kalle som alltid, fick riktigt bra julklappar och sen när kvällen kom stack jag hem till min tvillingsjäl Ninis och drack massa julmust och mös i soffan och kollade på Hälsoresan.
joodå, julafton var sjukt mysig detta år.

Igår på juldagen blev det massa julmat igen och på kvällen kom de galnaste vännerna jag vet hit, eftersom jag styrt upp förkrök hos mig och sjukt många blev vi, tror det var nästan 17 pers här hihi. Bästa överraskningen var när Jojjo kom, har inte sett den sötnosen på hur länge som helst! Fan vad glad jag blev!
Iallafall så lyckades vi ta hela sällskapet till bussen i tiiiiiid, och det bärde av mot staden för en grym utgång!
Var så sjukt många ute vilket var hur kul som helst, helt galet! Hade det riktigt roligt med vännerna och drack den goda driiiinken Fröken Göööken som alltid med Olle haha, sjukt roligt!
Tråkigaste var ju att Jojjo & Bolle, bråkstakarna haha, försvann så tidigt och Sara lämnade oss tidigt, och att snyggingen Lisa också försvann sen!
Men men, bästa var ju att träffa snyggingen i blå skjorta igår......så jävla fin så man dör!

Nina och jag somnade ialf på bussen hem och gick i världens drygaste snöstorm hemåt, så jävla kallt men hem kom vi ialf!
Och idag har jag bara seeeegat som ett as här hemma och sovit en massa. Såå himla skööönt!
Har haft världens pain i huvudet idag men det är en annan femma..
Imorgon väntar jobb 11-16, får se om man pallar trycket!

peace out.




GOD JUL.

Heloooo.

Har varit lite osocial när det gäller bloggandet men har inte haft ork. Och jag blir aldrig frisk, det suger!
I onsdags så blev det ialf en heldag i staden med lillebror och sedan Tove för att kirra de sista julklapparna.
Jag och Tove fikade på Årummet, asmysigt! Bytte julklappar gjorde vi också!
Fick en lotion som luktar underbart(feel free att sniffa mig liksom haha ;) ) och sedan ett glitter puder, asfint!
Kom ialf hem runt 7 nån gång och var helt slut i kroppen då. Däckade vid 8 och sov till 10 men eftersom jag frös så mkt om fötterna var jag uppe en stund och sedan kunde jag äntligen sova!
Idag så har jag tagit en lång sovmorgon( första på hela veckan) och sen kom Nina hit och vi bytte julklappar också och snackade om puckon till killar haha..
Det jag fick av Nina var bästa grejen; fia med hutt spel, sanning & konka kortlek och en chokladkaka med roligaste pappret runt om haha!
Anyway.
Kul och få öppna lite julklappar innan själva julafton liksom hihi ;D´
Och det är sviiiiinkallt i vårat hus,dööööör lite av alla kläder man har på sig men som inte hjälper mot kylan. VÄRME TACK!

Har iald segat hela kvällen och kollat på film men nu snart blir det sova!
Imorgon är det julafton! :D
Och på juldagen blir det en grymt förkrök med härliga människor och sen utgång och kanske lite jobb på det med!
Ialf...

PUSS PÅ ER SÖTNOSAR!


Bjuuuder lite på mig själv dåårå med denna bild, GOD JUL :)

I want something real.

Heeeeej.
Är fortfarande tokförkyld som vanligt! Blir aldrig frisk...
Träffade Michan och Daniel på bussen in till staden imorse,jobbade idag mellan 10.30 och 15.00!
Gick bra och var skojsigt! Min chef mobbade mig för att jag är sjuk och nöp mig i armen hela tiin, riktigt störd gubbe det där alltså! BUT I LIKE IT!
Kom hem helt slut och så fixade jag stallet en snabbis medan mamma var och handlade massa gott gott!
Bakade dessutom pepparkakor med lillebror och det gick ju.. jävligt bra! Brände två plåtar hahaha! Så jävla sämst man kan vara, men men är det nån som gillar brända pepparkakor, hör av er!
hahaha.

Pratat lite med fina Lisa idag ialf och sedan kollat på Top Model, och nu pensionärsjävlar!
Ska typ däcka i sängen snart,astrött är man!
Och imorn väntar ännu mer jobb,taggad som alltid!

see ya.



Fjällnora med klassen hösten -09! (galeeeeet var det och så jädra kul!)

it's gonna be a bumpy ride.

trött tjej.se har ni här, fy fan alltså kommer sova snart det kan jag lova er!
Ialf så har jag haft en ganska bra helg!

I fredags så jobbade jag 16-20.15 och hade efter det en date med Nina där det var tänkt att vi skulle flumma runt hela kvällen meeeeeen, så bad chefisarna mig att jobba på natten så istället blev det en spontan bio med Nina(vi såg Harry Potter och den var asbra, längtar tills juni då del 2 kommer!), sen åt vi på hamburgareee på jobbet och sen sprang jag ner i omklädningsrummet och så jobbade jag 00-05! Var aaaas jobbigt med min hals men kämpade igenom det ialf!

Och igår sov jag halva dagen och sen på kvällen blev det förkrök hos Tobbe med tjejorna Lisa och Sara och de andra grabbarna. Blev en utgång, och det var kul men fyfan vad trött jag var! Trodde jag skulle döö där ett tag, men men kul var det! Bästa var bussresan hem! Så jädra kul!
Höll på att garva sönder mig när Johan berättade om hur det var när hans klängiga ragg stack ner tungan i halsen på honom! (som tur var räddade jag honom!) Sen fick han låna min paljettmössa också, gulligt liksom!
Och roligaste var när jag och Lisa letade efter telefonen och så låg den i hennes skor haha!
Ialf, kuligt värre och åka buss mitt i natten med the boys and the girl!

Sov bara några timmar och sen var det bara att åka och jobba 11.30-15.30. Hade det så himla roligt! Daniel och Patte stod och sjöng " i min rosa helikopter" i köket och sen gjorde han så att vi alla fick en asdryg låt på hjärnan ( vet inte vad låten heter) och vi hade ballonger till barnen idag och dog av garv när Amani smällde en i köket och Daniel bah: "va fan händer?" hahaha! :)

Ialf har bara segat i sängen nu på kvällen för är hur seg som helst.Och imorn vad väntar då.. JOBB!
haha.

bjuder på två vimmelbilder från igår, OMG!





HAHA! Var ju verkligen inte min kväll när det gäller vimmelbilder ialf, ser ju helt störd ut på båda!
Hur som helst.
Puss & Hej.


livet är för viktigt för att tas på allvar.

Ja idag så har jag tagit mitt sjuka arlse till skolan och umgåtts med stans skönaste tjejer, Sara och Hanno. Askul, hängde med de i skolan och jag gjorde min presentation för sv B, så nu har man kirrat godkänt betyg i det!
Eeeenda som fattas nu är ett samtal med min seeeeega engelska lärare, sen är jag friiii från Boland! haha, vilken lycka alltså!
Vi tre små tjejooor åkte ialf ner på stan och sprang runt hit och dit och vi hamnade på Darkwell där jag bytte min läkarstav mot en kortare med en discopärla på längst upp.
Och Sara ska pimpa fittan och det är ju helt förstårligt!

Kom hem och då väntades det 35 minuters strömavbrott, askuuuul! Nej men var mysigt och äta middag med tända ljus(: Och pappsen berättade om hur riktigt tå flörtning går till, haha! xD  
Och nu är jag helt slut i kroppen och min hals gör så himla ont, så kollar på EM i handboll på 4an(måste ju säga att tjejerna är grymma, bara matar på haha..) medans jag väntar på att paradise ska börja halv 8, sen kommer väl jag däcka!

pussi.


Sliten tjej med nytt bliiing bliiing i munnen!


som ett hjärta som vägrar slå.

Eh vad hände egentligen?
Har typ sovit hela dagen,fixat stallet en snabbis,
snickelisnackat med Tove och Sara om kryssningen i januari,
och typ umgåtts med lillebrorsan.
Vaknade upp med feber,alldeles underbart ju? naaat.
I allafall,
ska kolla på film nu och däcka i sängen brevid min kissemiss som redan sover..
och detta är ett helt värdelöst inlägg jag vet!

Men imorgon väntas en kul dag med Marina, och en jädra massa plugg på kvällen!

GODNATT!


vill så mycket. vill så mycket mer.


geisha choklad..mums hihi!


@ Kalaskväll.


bästa bilden eller..? hahah ;D


bästa tjejgänget!




Hanna & Jag hihi.


piiimpen igår haha!

KALASIGT.

Alltså jag dööööör. Fy fan vilken galet rolig kväll det var igår!
Helt sjuuuukt!

Jag skulle egentligen jobbat 00.30-05.00 och jag ville gå ut innan nyktert o bara dansa med små vänner men ingen var ju sugen, så jag satt hemma till 8 tills jag får mess av Elin; kom in till stan och gör mig sällskap på Red Room!
Så det var bara att stressa in och möta upp partypinglan, och PRECIS när brorsan lämnat av mig nere på stan då ringer Tove från jobbet och frågar om jag vill vara ledig. Seriööööst, vem fan säger nej till att vara ledig en lördagkväll?!  PARTYYYY.
Blev ialf drink och massa tjejsnack med Elin på Red Room och mysa lite med Hanna också bakom baren och sen drog vi vidare mot Kalas där grabbarna grus var!
Röjde sönder med handbollsgänget hela kvällen, så roliiigt!
Niiiiiiiiiina och Haaaaaana var ju också där!
nej fy fan, bra kväll alltså..bra kväll!

Vid två drog jag och Johan iväg till bussen och på väg dit så springer Anton förbi oss medan vi går och luffar, och på bussen fanns ju Jimmiiiiiiiiie gospojken, så satt i han och Antons knä och malde på om ingenting på väg hem! Askul haha!
Sedan blev det promenix från bussen med Nina, flummigt!

Aja..det jag vill komma fram till var ju att vännerna är bäst och det var en sjukt rolig kväll!

PUSS.


IDOL 2010!

alltså shiiiiiiiiit!
Den här kvällen har varit underbar!
Har fått spendera den i Globen med en fin vän och IDOL som underhållning. så jävla grymt!
Dööör bara jag tänker på det!
Vi käkade ialf först en romantiskt middag på donken i Upplands Väsby och var grymma i sthlms trafiken! "andas in,andas in, andas in..och andas ut..puuuuuuh" haha!
Väl framme vid glooooben hittade vi våra platser och vi hamnade ganska nära scenen och framför allt nära backstage!
Loovar, Olle stod typ 30 m i från oss heeeela tiiiin! Dessutom så låg hans gitarr väldigt nääära,mums och sno den liksom! ;)
Ialf, grym underhållning i pauserna: rap attack, laila och bagge dansar vals, de andra idolerna sjunger fina låtar, jihde som spårar ur och jaa lite smått och gott liksom.
Jag och Nina hamnade dessutom brevid fyra 30åriga tjejer(?) och de var lika galna i Olle som oss! Haha så jävla kul, alla vi satt och skrek efter Olle en gång! Härligt gäng haha!
Och Jay är bäst! Höll på att gråta när han sjöng Like a prayer( ALLA I HELA JÄDRA GLOBEN STOD UPP EFTER LÅTEN),får gåshud bara av att tänka på det. Magiskt ögonblick och helt fucking underbart att han vann!

Blev spårad hemresa med massa sjungande i bilen, haha så sjuka vi är! Blev ett till besök på donken och sen vid halv 3 typ var vi hemma!
Så just nu sitter en väldigt trött och lycklig tjej här, redo för lite sömn!

10 December 2010 - ETT MINNE FÖR LIVET♥


sämst kvalite, men whatever!









..och underbara Olle!♥

Love is on fire.

update:

dagen har sugit, bara varit hemma och plöjt igenom säsong 2 av how I met your mother och wildfire,vilat i hopp om att bli frisk, somnade vid halv åtta så just nu är jag lite piggelin tack vare det! Har en kissemiss som sover på tagentbordet så jag knappt kan skriva och en underhållande kille på MSN och Nina som maler på som fan på FB chatten,spårat som alltid(:
Later!

ps. Jag vill inte byta till den nya FB profilen, verkar ju helt cp? ds.


I want to see my own funeral.

I want to see who will be there,
and who will be crying.
But more than anything,
I just want to see
who really cares.


forever and a day.

Mysig dag idag alltså!
Drog till skolan och där väntade en trevlig överraskning: MICHAN!
Myspys och träffa henne hihi!
Pratade med min svenska lärare om min allra sista uppgift och det gick bra, tror jag har koll på läget?
Detta sa hon precis innan jag skulle gå " Du har varit duktig Louise.."  NÄMEN HAR JAG? :D
Haha.
Ialf drog sedan ner på stan med Sara och vi mötte upp Tove och gick och fikade på Storken. Asmysigt!
Jag och Tove smällde i oss godaste chokladgrejorna med glass, blev tok mätt av det haha! :)
Vi planerade också den kommande kryssningen vi ska på i Januari. Ska bli så grymt roligt! Jag Tove Sara o Sofi i en hytt tillsammans i 3 dagar! SPÅÅÅRAT! :D
Lovar att Januari kommer bli grymt, det väntas 2 sjuuuka 20 års fester och sen 42 timmars kryssning i slutet av månaden, alltså damn vilken start på det nya året liksom? ;)
Hanna kom ialf en stund senare och joinade oss i fiket,sen så gick hon och jag ensamma en stund på stan innan jag tog bussen hem och vem gick inte på bussen? Michan såklart, så blev mycket prat på vägen hem! LIKE IT :)

Och juste jag gick även idag till Darkwell och visade upp min piercing, hade hoppats att få byta den men nej då, en vecka till sen så! LÄNGTAR!
Fixade hästfisen när jag kom hem och nu så chillerillar jag bara! Dock är det svinkallt i huset, vad händer?
Aja..film är det som gäller för mig nu asså, orka göra nått annat!

PUSSEN.


Bild från en av de mest underbara dagarna i mitt liv!
Fina tjejooor i bakgrunden också ;)


My head says "who cares?" but then my heart whispers "you do,stupid.."

Jag vet inte vad som hände med min "pluggdag". Jag har fan inte ens öppnat Microsoft Word idag och skrivit några smarta rader.. Nej då istället har jag sovit till 11, segat hemma i flera timmar och vid halv tre och fyra varit i stallet och ridit min fina häst. Världens piggaste och muppigaste! Har inte ridit på aaaaaslänge så det var kul att äntligen få motionera skruttan. Mycket uppskattad blev det om jag får säga det själv!
Har förutom det hämtat Idol biljetter från Ica! Asså jag hade tänkt mig små pappersbitar men det är fan två A4 papper som är "biljetterna" haha!

När jag kom hem så tittade jag på Skönheten och Odjuret. Älskar den filmen, så himla fin!
Gillar budskapet också..
Och det är fan inte utsidan som räknas, det är insidan! Man ska ju inte döma en person efter utsidan innan man lärt känna insidan, stämmer så himla bra dock är jag sämst på detta om jag ska erkänna't!

I alla fall så var jag duktig och rensade mitt klädhav som låg på mitt golv och hittade klänningen från i lördags, luktade som ......., rök och parfym. Så jävla töntig jag är men vad faaaan...saknar't!

Men fortfarande..hur sämst är jag när jag inte pluggat något alls idag! Vet en som kommer sitta uppe långt in på natten ialf..

Peace out.



Idol? Jajemän.


Bara för att jag och turkdamen ska till Stockholm och kolla på IDOL FINAL på fredag!
Hörde jag spåååååra?


lackar ur!

Asså jag är fan helt död i kroppen..Är så jävla trött!
Har idag spenderat heeela dagen på jobbet. från 11- 20.15! Askul ju men fan vad trött man blir, är lack nu på allt och alla!

Och vad som kan hända under ett 9 timmars pass:
- 5 spanjorer kommer och snackar bara spanska med en. que? fattade nada, thank god för penna o papper asså!
- En kille lackar ut totalt över ett jävla orginalmål och friscomål. Vart så jävla förbannad, Leyla med haha!
- Jag goffar i mig Kycklingmål Classic med bearneise dippen till pommes på min rast, för ingen som vet hur det smakar kan ju dela med mig av att det var mumsmums! (yrkes skadad människa också som sitter och tittar vad det är i.. okej, majonäs,bacon,tomat,ost,sallad m.m.... men vill ju lära mig haha, och nu vet jag ju ;)
- Träffade Lisen, Kaisu, Li och Jessi,alltid nice och träffa tjejkompiiiiisar! :)
- Askul att Tove spårade ur med glassmaskinen, sprutade ut liiiiiter av glass överallt! Haha, fy fan vad kul det var!
- Teddy och Max spårade samtal..
"Im like fuckface, girls like it!" - Teddy.
"nej nej du måste vara mer som mig, jag är den som får alla tjejerna!" - Max. haha! :D
- Emil som råkade stänka frityrolja på mig, så min arm har ca 10 blåsor just nu! Om ingen fattar så är den skiten as het och fräter, så ont göööör det! Men ingen big deal ändå, vi gör ju sånt var och varann dag på varandra bara för att förstöra för varann! nejdå..
- eh och jaa, bäst av allt, fick precis sms av min grymma chef, att han fixat bort min pass på fredag. Hur bäst är inte han?! Blev så himla glad! :D

Jag har inget mer och berätta än bara allt galet som händer på jobbet. Ska nu ialf kolla på massa inspelade program och sen soooooooova. Så himla skönt det ska bli!

NATTI.

?

Asså..shieeet. Vilken helg det varit!
I fredags blev det nationellt prov i engelska B, och det gick väl bra eller nått? Var ju astrött för jag gick upp kl 06.00, så det blev bara hem och fixa stallet och sova lite innan det blev fredagsmys med Nina! Vi käkade massa gottigott och kollade på Idol - semifinal!
Jag dog när Olle åkte ut! Så jävla sämst, love that boy!
Men men jag och Nina stylade våra t-shirt och hade sugar rush mitt i natten och flummade som vanligt! ASKUL.

Klev upp 08.00 på lördagsmorgonen för att släppa ut hästar, sen blev det jobb mellan 10-16. (gick väl sådäääär)
Fick vänta en timme i stan på bussen och väl hemma 18.00 så var det bara att fixa sig och dra iväg vid 20.00 igen till staden för feeeeest med tjejerna! Fick vänta 20 min i stan på bussen hem till Jessi, så passade på att hälsa på Hanna och Ali på Red Room! Askul!:)
Och jag gjorde bort mig haha, trängde mig före i dörröppningen framför Cimon från Paradise Hotel! Haha så sjuuukt! (a)

Men i alla fall,väl framme i Luthagen så blev det svepa cider med sköna människor! brummade iväg i bilen med ett gäng strax innan elva, och hamnade på Kalas!
Första vi gör är att träffa på några assköna killar som går bygg på Boland! Haha heeeelt galna!
"nej här är turkbacken, där bor han, och där bor han och däääär bor jag!" haha.
Satt bara och snackade med  massa pojkarna en lång stund och sen blev dansa dansa och bara ha kuuuuul!
Var så sjuukt många härliga människor ute!
Sämsta var ju att Toves telefon försvann...♥
(hände massa andra saker men det vill jag inte dela med mig av här tihihi)!!!!
Galen kväll blev det ialf!

Var ju tvungen att gå upp 08.00 igen imorse för att släppa ut hästar, lagom seegt! Tog sedan in dem vid 17.00 och mellan där sov jag! Så min dag idag har ju inte varit ansträngande.
Har dessutom glömt bort hur det känns och vara bakis haha! Är verkligen sliiiiiten idag!

Och jaa nu så ska jag soooova, för imorn väntas jobb mellan 11- 20.15!
Helt galet, fast ska bli askul för det är många roliga jobbarkompisar som kmr vara där! :)

GODNATT.




My boy lollipop.

Hallå!

Idag har det varit en kalaskul dag med jobbarkompisar, vänner och skola!
Var typ möte idag på jobbet så var många roliga personer där som jobbade istället för chefisarna och skulle slutat 16.00 men gick därifrån runt 14.30 för att det var för mkt folk där och ja vad kan man säga? Det passade ju mig perfekt för då slapp jag tokstressa och kunde lugnt keka lite sallad på Cupido med Tove och Nina och sedan fixa tröjorna till Idol finalen nästa vecka! (kan inte fatta att det bara är en vecka kvar..OMG!)
Åkte sedan till skolan vid 17.00 och då började hela sminkningen och hårfixet inför modevisningen, som för övrigt gick as bra! Var så himla kul och alla var så himla duktiga! Grymt alltså! :D
Och ena sylärare Karin fixade min frilla a la 60 tal, och det vart as snyggt! Tydligen så hade hon det när hon var 15 år haha! Så himla cooooolt!
Och Svitlana är ju ubersöt och så himla snäll, fick 2 rosor av henne och en gruppkram efteråt! :)

Åkte ialf hem i värsta frillan( hej alla kollade inte knasigt på mig?) med Nina den fina i sällskapet! Så himla kul!:)
Och jaa nu så är jag hemma och ska sova så fort jag duschat bort allt smink och rett ur trasselboet jag här på huvudet!
Ska upp kl 6.00 imorgon och åka till skolan igeeeeen för att skriva nationellt prov! GALET!

Natti.









GRYM FRISYR, no doubt about it!

goda dagars magi.

webb cam i all ära, lyssnar nu på Petter(älskaaaaar hans musik) och myser med katten!






En räddare i nöden.

Ännu en bra dag i mitt liv. Känner att denna vecka är vändpunkten alltså, nu kan det bara bli bättre..typ!
Mina tankar och känslor är kaos och det gör ont i hjärtat för..aa allt. Men jag har mina vänner som får mig att le när det känns svårt, och det älskar jag dom för!

Stack till skolan till 11 för att jobba på mitt svenka arbete men blev istället klädprovning, modell möte och 1,5 timmes träning inför modevisningen imorn! Känns kul att man är uppskattad ialf, vet att S inte skulle veta vad hon skulle göra utan mig som modell just nu haha! :)
Och att jag är den äldsta som är med i modevisningen, är ganska ensamt! Har aldrig saknat ES3D- tjejorna så mkt som idag (det ska ju fan vara vi som äger catwalken!)
Och det var som typ ööööödet slog till, vem dök inte upp i skolan?!
Marina, min gullrumpa! Så sjuuuukt roligt!
Hanno och Sara var också där såklart och det gillades mycketmycket!
Och träffade grabbarna Charlie och Victor också, alltid lika kul!
Så en bra dag på skolan var det! LIKE IT.

Kom hem och handlade med mami och sedan fixade jag stallet och pysslade lite med hästfisen! Har sen dess bara legat i sängen under täcket och frysit!
Väntar på Grey's kl 21.00 och sen efter det ska jag däcka i sängen! LÅÅÅÅÅNG DAG IMORGON!
Men den kommer bli grym, that's 4 shore!

NightyNight.


Världens bästa!


RSS 2.0