tryin so hard not to show how it really feels like.

Hejsvejs folket !Har haft ganska fullt upp den senaste tiden med både det ena och det andra, och jag orkar inte rabbla upp hela världshistorien, men kan ju kort och gott säga att jag har ju mått bättre och imorn ska vi ta reda på om vi kan göra nått åt saken.
 
Förutom det så tänkte jag köra en sån här kul frågegrej, bara för och kanske kunna lyckas chocka nån och bah, jädrar det där visste jag inte om Lollo. Haha, hur som helst, here we go.
 
1. Cigg / Snus? Cigg, alla gånger.
 
2. Katt/ Hund? Katt är ett självfallet val, men hundar älskar jag precis lika mkt.
 
3. Hemmakväll/ Utekväll? Mitt liv är lite annorlunda now a days,  uppskattar båda lika mycket men hemma och härja är också något som känns mer "värt" än och vara ute och slänga på stan, känns det som vissa gånger. Och då menar jag enbart vissa gånger. Dock är mysiga hemmakvällar the shit också, haha.
 
4. Singel/ Förhållande? Singel. Det är enklare och okomplicerat, även om man blivit för inkörd och bekväm i det spåret,för skrämmande och göra nått annat känns det som. Men förhållande är ju det vinnande valet egentligen, liksom come on vem vill inte somna i någons famn varje natt och få pussar varje dag?
 
5. Öl/Sprit? Öl, ingen snack om saken. Klarar inte av sprit då jag blir cp skadad, och då menar jag allvar, slutar oftast med att jag är tokförbannad och skriker på allt och alla,kan inte bete mig för fem öre. Ingen vacker syn tro mig.
 
6. Film hemma/ Bio? Film hemma garanterat. Bio gillar jag, men finns inget som och kunna gosa ner sig i sängen och kolla på en ruggigt bra film.
 
7. Favoritfilm? Oj oj, har ju sett en del och därav många favvisar, men rakt av kan jag säga Mulan, Sune Sommar, Tarzan, The last song, Stolthet & Fördom, Safe Haven, She's the man.
 
8. Vad är viktigaste utseende mässigt hos en kille? Ögonen helt klart. Finns inget som är viktigare, och jag har en enorm svaghet för fina ögon det kan jag lova er. Glasklara, med en viss glimt i ögat och ett djup i blicken som bara gör att man fastnar är något av det bästa jag vet. Bruna ögon är något av en svaghet men färg spelar ingen roll, är lika lost på det ändå.
 
9.  Tattoos-hot or not? HOT. Så jäkla dum fråga då jag har några på kroppen själv, men det är för jävla sexigt med tattoos.
 
10. Bada/ Duscha? Båda två. Älskar och bada, älskar och duscha. LOVE IT.
 
11. Favoritfärg? Militärgrön / Vinröd.
 
12. Hur många förhållanden har du haft? Fyra. Ett långt och 3 korta.
 
13. Två sanningar om dig själv? Jag är löjligt mörkrädd och sover med en lampa tänd på nätterna(STANDARD),sover jag dock med någon äre chillerill, kunde inte bry mig mindre liksom haha. Sjukt jag vet?
 
Och jag älskar och skratta. Finns inget bättre, hela känslan och humöret som bara blir är toppen verkligen. Dock har jag extremt låg humor och skrattar åt allt känns det som, men jag gillar det. Beroendeframkallande skulle jag kunna säga.
 
14. Instagram/ Facebook? En bild säger mer än tusen ord så måste säga Instagram. Använder det flitigt och Snapchat ska vi inte ens prata om, helt beroende haha.
 
15. Favoritdrink? Som cocktail är Grasshopper ultimata favvisen men ute på krogen är det Rosa Pantern eller Piggelin som gäller.
 
 
 
 
 
 

Are you ready for a perfect storm?

Hej på er. 
Det är en något bitter tjej som skriver kan jag säga..
Det räckte ju inte med att gårdagen skulle vara en dålig dag fullt med massa jobb och kvällen avslutades med och få skit kastat i ansiktet och gå och lägga sig arg och sova som en kratta och sen upp tidigt för och vara på samma dåliga humör. Kul? Inte direkt. 
Jag blir bara så sjukt förbannad bara på hur folk kan bete sig fortfarande.Jag var på väg hem trött,stressad och hungrig som ett as igår och får snacka med en som jag faktiskt bryr mig om, men istället för och mötas av nån som lyssnar på det man faktiskt säger,har lite förståelse och kan försöka muntra upp får man istället ironi och kunde inte bry mig mindre attityd. Så jaa som ett slag i ansiktet var känslan där kan man säga.
Så jaa lite humöret avslutades inte på topp igår och idag är man i samma bad mode..
Men men nu har jag fått ut mig det jag legat och surat över hela natten.
Hoppas ni andra har en bra dag ialf,och jag ska försöka vända denna dag med 9h jobb till något positivt ändå. 
För sån e jag. 

Hörs då! 



5 Januari 2014.

Hej hallå!
Sjukt jävla länge sen man skrev några rader här, dålig stil kan man tycka, speciellt när jag vet att personer i min närhet slår ett öga hittåt nästintill varje dag, och kan förstå besvikelsen faktiskt när det dag efter dag inte händer ett smack haha. Men kan nästan försöka lova mig till att bli bättre och uppdatera mer,ok?
 
Har inte direkt nått nytt och spännande och berätta om livet just nu, så tänker faktiskt vara ur tråkig och inte dela med mig av det senaste.
Men något som dock är jävligt spännande är att ikväll äre Paradise Hotel final! Missa inte säger jag bara!
 
Tänkte annars bara dela med mig av 4 låtar som jag totalt spelar sönder på min spotify just nu, jag älskar dom.
Så lyssna och njut av mina favoriter.
 
 
  
 

RSS 2.0