the heart wants what the heart wants.

Hej hej!
 
Har varit så äckligt seg idag, och har verkligen inte gjort något vettigt. Så jäkla skönt!
Bara varit ledig och njutit av lugnet.
Fick ett ryck och ville bara hitta på nånting vadsomhelst,hursomhelst men sen så kände jag bara..fan heller!
Haha,kände verkligen att kroppen behövde vila.
Så har nu bara tagit det lugnt och ätit massa gott hela kvällen och kollat på tv,helt själv i lägenheten.
Har faktiskt varit underbart,bara varit ensam och bara varit. Jag tror man behöver sån tid också,ensam tid och bara samla tankarna,landa lite och ta det lugnt,inga måsten utan bara göra det man vill för stunden.
Så atte jaa,det har varit min fredag det!
 
Men måste ju säga att det aldrig blir som man tänkt sig..never!
Det är sällan det blir så för mig iallafall,och just nu så befinner jag mig i en situaution jag aldrig trodde jag skulle varit i för en vecka sen..helt galet! Känslor som flyger fram och tillbaka tills man knappt vet nånting.
Det gäller ju det här med och stanna upp och verkligen känna efter vad man vill,vad man tror kan vara bäst för en m.m.
.Annars då..imorgon är det ett kort jobb pass som gäller och sen blir det vidare till Tove och fira hennes 25 års dag!
Kommer bli dunder,har en rå fin outfit och drickan är mer än väl!
 
Men nu så ska jag fortsätta sitta här uppkurad i soffan med mina filosofier och musiken i bakgrunden.
För övrigt så är musik min drog,mitt allt,min terapi. Läker alla sår,alla motgångar,alla dåliga dagar,alla jobbiga känslor och framför allt höjer en till himmelen när man mår bra!
Kan rekommendera att lyssna på Medinas låtar som jag gör just nu : Där palmerna bor,sann romans,kemi och flyger fritt är underbara en fredagkväll som denna.
PUSS.
 
Jag och min pussgurka förra fredagen hihi.
 
 

because we made it all this way.

Hejhejhej!
Länge sen sist,men konstigt nog så har det liksom inte blivit något bloggande på sista tiden. För upptagen I guess? Haha.
Iallafall så har jag tagit mig hit och det har ju såklart hänt en del sen sist fast ändå inte.
Livet känns så jävla inramat nu för tiden, jobb var och varannan dag,häng med kompisar,fest,resor hem,lata dagar m.m.
Men har haft ett par trevliga dagar bakom mig,har faktiskt lyckats träffa Marina,Hanna och Michan de senaste veckorna vilket är väldigt lyckat eftersom dom har varit efterlängtade!
I fredags så blev det iallafall en kul kväll med tjejorna på BJ som sen slutade väldigt oväntat.
Jag har inte kunnat slutat le än,så ni kan ju tänka er.
 
Jag orkar inte beskriva om vad exakt jag har gjort sen sist varje dag,för just nu så har jag bara ett känslohav inom mig,så det är det jag fokuserar på och dumpa här och nu. Så orkar ni läsa så varsågod.
För det första är jag förvirrad,rädd och alldeles fylld med värme på samma gång.
Jag vet inte vad som har hänt,men vill bara ta reda på mer.
Och det är så sjukt att det man trodde liksom hade "lagt på hyllan",begravt i en säker påse inom sig,helt plötsligt bara kan vakna till liv och bränna och kännas precis lika mycket som förut,om inte mer nu.
Vet inte vad jag ska tro,vill bara tro på det bästa möjliga,men det är det där med och våga också.
Skrämmande men fan asså,det känns så bra.
En annan sak som bara tar upp hela mitt huvud är ju livet,alla tusen miljarder tankar,drömmar och mål man har i livet som man bara vill göra. Alltså jag skulle kunna skriva en 200 meter lista med saker jag vill göra här i livet.
Seriöst.
Men nu är det faktiskt bara 2 månader kvar innan jag befinner mig i en annan världsdel och uppfyller en av mina drömmar.
Hoppas att sen när jag väl kommer tillbaka,så kommer allt att förbättras och nya möjligheter kommer uppenbaras!
Jag har dessutom kollat på gamla pics och det enda jag kan tänka på är hur bra det kan kännas och minnas dom bra stunderna man haft,men ändå så skulle man inte vilja återvända till den tiden. Alltså jag känner just nu,att jag bara vill leva i nuet. Jag saknar ingenting av allt som varit,för att just nu,idag,denna tid man lever i är så bra på något sätt ändå,jag vill bara vara här och leva. JUST NU.
Helt galet vad jag har babblat på nu,men så är det kära vänner.
Ska förmodligen försöka sova lite nu.
Är ju hemma hos mina föräldrar och myser med katterna och bara mår,helt okej måste jag säga!
Godnatt :)
 

don't you worry child,heaven has a plan for you.

Hello!
 
Här sitter man mitt i natten och försöker vända på dygnet.Jobbar tre nätter nu så bäst och försöka göra sitt bästa för och vara någorlunda pigg imorgon natt så man inte tröttar ihop redan vid tolv haha..
 
Iallafall så i måndags så åkte ju hunden till sin nya ägare,lite tråkigt men ändå skönt! Är mer fri som jag var innan.
Jobbade ialf igår och gjorde glassmaskinen alldeles själv,fy fan vad skillad man är alltså!
Åkte sedan hem till landet med Tovis och hälsade på familjen,kvällen spenderades runt köksbordet med hela familjen,fika och skratt och massa prat,dunder mysigt verkligen! Och självklart har jag gosat sönder mina katter,har pussat hur mycket som helst på dom så det är helt sjukt! Underbara djur.
Åkte hem idag på kvällskvisten och det slutade med att jag och Tove och Leyla hängde en stund,jag och Tove ska ju som sagt vända på dygnet tills imorn så vi satsade på och hitta på något så vi var vakna länge haha.
Riktigt nice har det varit ialf och jag känner att jag verkligen har behövt detta,åkt hem och bara tagit det lugnt i tryggheten och bara hängt med kompisarna, alltså det är sånt jag behöver för och orka med jobbstressen och allt annat.
Har verkligen varit dunder!
Och älskar verkligen att jag Tove och Leylis bor så nära varandra nu,så skönt och bara kunna hänga liksom,prata om livet och allt annat. DUNDER,säger jag bara.
 
Men något annat som är speciellt idag är att min lilla NinaBina fyller 21 år!!
Så jäkla fin vän och världens flummigaste,lovelovelove!
 
Men nu ska jag sova och njuta av och få sova i min säng,natti natt folket!
 
Jag och mitt pucko!

när inget går din väg,försök ändå se ljuset i tunneln.

Hellu!
Sämst uppdatering på hur länge som helst jag vet,men ni ska bara veta hur mycket jag har haft och göra ändå.
Har haft mycket tankar snurrandes i huvudet och som sagt varit lite off. Vill försöka förklara hur det känns men det är för mycket Vet inte hur jag ska finna orden för det heller.
 
En sak som har dragit ner mitt humör rejält är iallafall att mitt ex:s farmor dog för lite mer än en vecka sen.
Och det tog på mig rätt hårt av och höra att hon lämnat jorden sådär plötsligt. Kanske låter lite konstigt för det var 3 år sen jag och mitt x gjorde slut och har sedan dess inte sett skymten av någon av hans släktingar.
Men det är just det som är grejen,att det gått så lång tid sen jag sist såg både hans farmor och farfar och jag har velat under alla dessa år velat och åkt och hälsat på,velat hållit kontakten och allt sånt,men tror ni att jag har gjort det?
Absolut inte,och det är det som är en av sakerna som gör så ont. Att jag inte tagit min tid för dessa två människor som faktiskt är dom mest underbaraste personerna i världen. Alltså hans farmor var som min egna farmor, hon var så otroligt omtänksam och snäll till hundra procent och hon trodde alltid det bästa om folk och ville alltid andras bästa före henne själv och hon var en så otroligt rar kvinna.
Och under dom två åren jag och mitt x var tillsammans så betydde hon väldigt mycket, och när jag fick reda på att hon dött,vilket var två timmar innan mitt nattpass så bara brast det för mig.
Alltså tårarna strilade konstant i 2 timmar och jag var helt förstörd, för att jag har alltid haft denna underbara lilla farmor i tankarna och känt att allt här i världen är inte bara smärta och problem,utan det finns godhet och kärlek tack vare henne.
Och att hon försvunnit från moder jord är extremt tragiskt och jag kommer att försöka besöka hennes grav så ofta det går. Hon har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid och ha,vila i frid älskade farmor.
 
En annan sak som har tagit upp min tid är ju Rufus,den lilla söta hundvalpen som jag skaffade.
Han är verkligen en underbar hund och jag tycker så mycket om honom,men efter en vecka med denna lilla varelse så har verkligheten kommit i kapp lite och jag ska nu låta någon annan få ta hand om honom. Och anledningen är ju att mina arbetstider är ju inte och leka med direkt och tiden finns verkligen inte till för och uppfostra en valp.
Det svider verkligen i hjärtat och låta honom gå men jag kan ju fortfarande träffa honom då han fortfarande kommer finnas i Uppsala.
 
Förutom allt detta så har jag jobbat sönder mig,sovit alldeles för lite,fukkade ur totalt på partyt i fredags och däckade innan 11 haha, och jag jobbade kulturnatten även fast jag var ledig.
Högförsäljning på hög nivå och jag hade det så sjukt kul! Jag och Elin och Tove är en hejdundrans trio,det kan jag lova. Ojoj!
 
Har verkligen malat sönder nu känns det som,men ska verkligen försöka uppdatera mer.
Men tills dess,puss och godnatt!
 
Detta är ju en gammal bild,men kan ju vara värt och  veta också att numera är mitt hår mörkbrunt!
Så jäkla härligt och ha ändrat,super skönt verkligen.

RSS 2.0