Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig

Hej hej! Vaknade för en liten stund sen och har fått i mig lite frukost på det.Fanns typ inget hemma så det blev te och lite frukt.(märks att mamma inte är hemma haha:P)

Ialf så hade jag en rolig kväll med vännerna igår. Vi åkte som sagt och käka pizza och bowlade. Det var vissa personer som betedde sig jäkligt dåligt och skapade dålig stämning, jag säger bara det never again!

Efter det fick jag och Nina en kick och bestämde oss att ta oss in till stan med knappt något i fickorna och jaa natten slutade med att komma hem halv fyra lika frusen som en fiskpinne- som ninis skrev på bdb;)

Natten i sammanfattning:

dunka dunka i bil
pizza
dryga människor
bowling med de underbara
dunka dunka i bil hem
byta om och dra till buss
trycka i sig öl
killar som "skäller" som hundar
köpa lite mer öl på statoil
dansa på trottoar
sliskig gubbe
kolla efter ställen
inte mkt pengar
missar bussen hem
2,5 timme kvar tills nattbuss går
fast i stan
gå runt på stan och frysa
hälla i sig vin
kolla efter skjuts hem
gå runt på stan och frysa
dampa på killar som är ego
sätta sig på max
kolla efter skjuts hem
käka nattkäk
gå runt på stan och frysa
ta nattbuss hem
frysa lite mer
hemma 03.30

Mm. Vilken kväll,även om den inte var så jäkla lyckad så hade vi ändå kul!:)
Nu ska jag lyssna på lite musik och läsa bloggar och hoppas att ninis kan logga in på msn så kan jag få bilder av henne. De får ni se så fort jag fått dem!
Puss och hej!


Kommentarer
Postat av: svensken

ofta vilka va de som var dryga/jobbiga?? :S

hoppas de inte va jag iaf

2009-10-11 @ 21:09:36
Postat av: lollo

Ordet dryg var kanske inte det rätta ordet,men det var ganska dåligt gjort av er att gå ifrån pizzerian utan att vänta på oss andra och sen börja bowla utan oss.Om ni inte vill umgås med oss längre,säg det bara i så fall så slipper det bli såhär i fortsättningen.

Och vad jag inte förstår är att ni beter er dåligt mot oss och sedan inte ens ber om ursäkt för det,utan försöker låtsas som om allt är som det ska?

Det är jäkligt dålig stil...

2009-10-11 @ 21:55:06
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag trodde att ni skulle komma direkt efter att du hade kommit ut från toan och om ni nu inte gick direkt efter det så får ni faktiskt skylla er lite själva för ni visste att vi redan hade gått. Och vi bowlade på olika banor så varför skulle vi vänta på er med att börja bowla på "våran" bana? Och som ni sa efteråt, att ni hade bowlat typ en kvart mindre än oss, så lång tid var det inte. Och om du nu blev så sur på oss varför åker du då in till Uppsala med Nina precis efter? Du borde vara lika sur på henne som du är mot oss andra.

2009-10-12 @ 20:37:51
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: Lollo

vad jag inte förstår är varför ni säger at vi ska gå en tid och så går ni en kvart tidigare,varför hade ni så bråttom til bowlinghallen överhuvudtaget?

Och det är ju som du säger nu,"varför skulle vi vänta på er med att börja bowla" det visar ju klart och tydligt att ni skiter fullständigt i oss.

Och att ni inte ens ber om ursäkt för det efteråt visar ju också på att ni inte bryr er överhuvudtaget!

Och som jag skrev innan,om ni inte vill umgås med oss säg det i så fall!!

Nina är inte den jag är sur på,hon hade ingenting med det att göra sa hon senare och eftersom vi har blivit riktigt bra vänner så tror jag henne:)

vad jag inte tror på är det skitsnack ni säger, ni vet exakt hur ni har betett er men är för fega för att stå för det och försöker låtsas som ni inte gjort något fel,när ni egentligen har det.

2009-10-12 @ 21:06:24
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vi hade väl inte ens bestämt en exakt tid när vi skulle gå? Den enda tiden jag hade hört var att vi senast skulle vara vid bowlinghallen kvart i. Men vi bowlade på olika banor, därför tycker inte jag att vi behövde vänta på er. Och om vi inte ville umgås med er så skulle vi inte ha följt med och bowla överhuvudtaget, och ni satt ju bara vid eran halva av bordet och pratade med varandra och så är det typ jämt. Så kom inte och säg att vi inte vill umgås med er för ni gör samma sak själva. Nina gjorde exakt samma sak som vi andra på den banan så ska du vara sur på oss borde du vara sur på henne med. Jag kan be om ursäkt men ärligt talat så tycker jag inte att vi gjorde något fel.

2009-10-12 @ 22:04:00
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: Lollo

Näe men när svensk sa att vi kunde gå senast kvart i så fattade vi det som att vi skulle gå kvart i.Vi hade bokat tid mellan åtta och nio,så varför skulle vi rusa dit til halv åtta för då?

Och som du säger nu " vi bowlade på olika banor så varför vänta på er" Ehm,ja inte vet jag, kanske för att vi är vänner och vi åkte dit tillsammans och vill ha kul TILLSAMMANS?!

Och när vi var i pizzerian så var det lite begränsat med platser och vadå vi pratade bara med varandra?jag pratade med både Nina och Svensk men mer med linda och hanna för att de träffas jag så sällan. Och att ni andra satt i det där båset,vad ska vi göra då, skrika med en megafon och fråga hur ni har det? Ni gjorde inte direkt någon ansats för att prata med oss heller så..

Ni betedde er dåligt och ifall ni mår lika dåligt som oss över det som hände så borde ni be om ursäkt,det är upp till er hur ni vill ha det.

2009-10-13 @ 19:34:19
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det var ju inte direkt som att vi "satt oss vid ett eget bord" när vi kom, eftersom vi satt oss så nära er som vi kunde, alla hade ju så bråttom med att sätta sig ner.

Om ingen kan inse att de gjorde fel, är vi inte alls på samma sida, vad är det då för mening med att vi umgås? Jag vet inte längre vad folk har för moral, men jag finner mig inte i att bli behandlad så, och jag tror inte någon annan gör det heller..

Hursomhelst gör man inte så. Jag håller fullständigt med Lollo. Och ni, svensk och matilda till exempel har något ni vill säga, finns jag i skolan.

Känns som att det är bättre att prata face-to-face. Men om folk redan bestämt sig så är det ju ingen idé. =/

Det var ju tråkigt, men inte något man kan göra något åt..

2009-10-13 @ 20:45:57
Postat av: svensken

ok men vi menna ju inte att vara elaka. vi trodde ju att ni skulle komma direkt efter. Och jag vill fortfarande ha er som polare, för allvarligt det var max 10 min bowling ni missa...ni kan ju inte menna att ni hatar oss så mkt som gick tidigt? Och nina gick samtidigt som oss så då ska ni tycka att hon är lika jobbig. Så jag håller med matilda.

2009-10-13 @ 21:28:08
Postat av: Matilda

Lollo: Alla var ju klara så varför inte gå lite tidigare? Eller var inte ni klara? Om ni inte var det så har det blivit ett missförstånd för jag trodde att du bara skulle bli klar på toan.

Men vi kan väl ha kul utan att bowla exakt samtidigt? Skulle vi hålla varandra i handen när vi bowlade också eller?

Jag menade inte bara i lördags, alltid när vi träffas så pratar ni mest med varandra. Jag förstår att ni har varit vänner länge och att ni inte träffas så ofta nu för tiden. Men jag hoppas att ni förstår att ni gör det jävligt svårt för mig som "nykomling" att ta sig in i erat gäng när ni bara pratar med varandra.

Jag tycker inte att vi har gjort något fel.

Johanna: Vadå att alla hade så bråttom att sätta sig ner? Vi beställde och sen så satte vi oss.

Okej Johanna, vi kan prata "face-to-face" men det är inte så lätt när du inte ens kan säga hej i skolan (y)

Svensken: Du har rätt, ingen menade att vara elak. Nina gjorde precis samma sak som vi. Och Johanna verkar ju inte vara så sur på Matte i skolan och han gjorde ju också samma sak...

2009-10-13 @ 22:18:45
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: Matilda

Och vad är det ni vill att vi ska be om ursäkt för? Att ni fick bowla tio minuter mindre eller att vi gick tidigare än er från pizzerian?

2009-10-13 @ 22:22:18
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: Lollo

Tack svensk för det! Det visar ialf att någon ångrar sig. Och jag vill fortfarande vara kompis med dig,jag önskar att ni bara kunde förstå att det inte var shysst gjort.

2009-10-13 @ 22:23:56
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: Lollo

Eh alla var inte klara,jojjo och lilli satt fortfarande och åt! så jaa där blev det ett missförstånd ja. Ja men om vi inte behöver bowla exakt samtidigt så varför skulle vi åka dit alla tillsammans då för? Vi åkte väl alla tillsamamns för att umgås? Och jag förstår att det inte är lätt för dig att lära känna oss andra när vi känner varandra sedan way back,jag eller alla andra för den delen har också har varit i en sån siuation,men du gör det inte så lätt för oss heller. Som t.ex lagen blev ju väldigt typsikt uppdelade. Om ni bara hade väntat så skulle det inte blivit så,då hade ju lagen blandats helt tror jag. Vi är ju alla vänner och då hade det inte spelat någon roll om på vilken bana man hamnat. Så på ett sätt skärmar du av oss andra,det vet du nog själv. och om du inte förstår varför jojjo har svårt att heja så hänger du verkligen inte med i svängarna.men det är förstås något mellan dig och jojjo.

2009-10-13 @ 22:59:59
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: Matilda

Okej, det såg inte jag och jag antar att ingen av oss som gick gjorde det.

Men vi hade väl kunnat umgås även fast vi inte bowlade precis samtidigt?

Skärmar jag av er för att jag inte bowlade på samma bana som er? Det var inte ens jag som bestämde det.

Jag menade bara att det är lite svårt att prata med Johanna när hon ignorerar mig.

2009-10-14 @ 15:18:27
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: svensken

tyvär inte ånger för allvarligt det var max 10 min ni missa och ni kan ju inte hata oss för det, och som det sagts förut så ska ni vilja ha en ursäkt från matte och nina lika mycket, för dom gick sammtidigt som oss. å jag såg inte heller att jojjo fortfarande käka. Och det var jag som sa namnen till banorna,

Och jag trodde det inte spela så stor roll...jag sa bara namnen på dom som var där och ni som inte var där till andra.

2009-10-14 @ 17:00:20
Postat av: Johanna

Jag är bara inte längre motiverad att behandla andra bra, när man inte blir lika behandlad tillbaka.



Sssick and tired..



Jag och adde är inte glad på mattias heller, ni kan fråga honom om det, han vet nog bäst.



Lagom bra med praktik snart då, alltså? (:

2009-10-14 @ 17:55:08
Postat av: Linda

Jag tycker det också var väldigt dålig stil, Josha satt som sagt och åt, man kan ju fråga om alla är klara... Och jag sa till flera stycken att ni kan inte börja spela utan oss. Vet att jag sa det till Mattias flera gånger, för vi kanske inte skulle få komma in visste ej hur det var med det.. För mig spelar det egentligen ingen roll att vi fick spela 10 min kortare. Bara det att ni gick och att det kändes som att ni inte brydde er om vad vi gjorde! Att ni inte brydde er om att vi var där. Det blev liksom två gäng, istället för det det brukar vara.



Det kanske bara var för att det blev som det blev att vi kände så..

2009-10-14 @ 18:16:09
Postat av: svensken

okej för mig så var det att alla var klara å att ni bara skulle gå på toaletten och komma efter sen...men då var det tydligen fel...och tråkigt att ni blev så arga för att vi gick tidigare men ni kan ju inte vara arga hela tiden.?

Och det som hände hände och det här med att ha behandlat er dåligt fattar jag inte..Men det är ju bara som jag tycker så. Och ärligt jag fattar inte hur vi behandla er dåligt, vi prata ju på som vanligt å skratta så jag trodde allt var okej. Varför sa ni inget efter bowlingen då när vi alla stog ute?

2009-10-14 @ 19:16:47
Postat av: Lollo

men vi pratade mer er efteråt. Jag och Hanna pratade med er precis efter,men den enda som våga prata då var david. du stod ju bakom alla andra och inte sa nånting.Och när vi alla var ute sa ni ingenting heller fast ni säkert märkte att vi var ganska sura,eller ni kanske bara trodde altt var som vanligt då eller?.

2009-10-14 @ 19:52:05
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: svensken

Ofta, jag hörde ju inget om att ni prata om det efteråt.

Jag trodde allt var som vanligt och att vi alla hade haft kul med bowlingen. Jag tyckte inte ni var sura eller verka arga.

2009-10-14 @ 20:00:52
Postat av: Lollo

okeej men vi var ganska upprörda efteråt så nu vet ni det ialf.

2009-10-14 @ 20:29:32
URL: http://bbeelieve.blogg.se/
Postat av: David

Nu är jag fan trött på den här skiten. Ni beter er som jävla barnungar, nu får ni fan ta och ge er. Ni uppför er som om det är ni som inte vill umgås med oss. Och att vi har behandlat er dåligt? Vafan är det för skitsnack? Det är bara någonting som ni har gaddat ihop er och kommit fram till. Vi gick ut en liten stund före, för alla verkade klara och färdiga. Är det verkligen någonting att bli sur och grinig över? Nej, det är bara töntigt. Och att vi fick spela tio minuter mer bowling än ni? Det är väl fan inte hela världen, inget man dör av precis. Seriöst, det här måste vara det mesigaste någonsin att bli upprörd och arg över. Så lägg av med det här tjafset och väx upp för fan. Jag säger bara en sak, jag vill inte ens umgås med om ni håller på så här.

2009-10-14 @ 21:18:00
Postat av: Johanna

Vem har sagt att vi "hatar" någon? Jag vet inte om jag är annat än besviken. Eller, jo, chockad i så fall.



Jag hatar inte någon, men jag är besviken över det som hände. Och jag är ledsen över att ingen förstår, trots att lollo förklarat.



Jag är chockad över att det är omöjligt att ta in att folk blev besvikna, trots att det tydligen var ett missförstånd.



Att ingen kan känna att det inte är värt att be om förlåtelse om, fast än många blev upprörda över det, det är det jag är arg över i så fall.



Så alla har det klart för sig nu, och inte drar alla över samma kam: jag tycker också att nina gjorde fel, och mattias, och svensken och erik och david och matilda.



Vem som helst hade kunnat sagt:



"Wow, är alla med?" "Har alla ätit klart?" "Vill ni att vi ska vänta på er?" "Sa dem inte att de ville att vi skulle vänta på dem innan vi gick in?" "Gick vi inte alla hit för att spela tillsammans?"



Eller vad som helst i den stilen.

2009-10-14 @ 21:25:31
Postat av: Matilda

Men vi trodde att alla var klara, vi trodde att Lollo skulle komma ut från toan och sen skulle ni komma efter. Och vi sprang ju inte precis till bowlingen om ni tror det. Jag märkte inte att ni var sura efteråt och jag hörde inte att ni sa något. Jag vet att någon sa att det kändes som att ni fick bowla mindre än oss, men det var det enda.

Grejen är den att alla har missförstått varandra. Vi som gick har missförstått att ni inte var klara och ni som satt kvar verkar ju tro att vi gick för att vara elaka mot er. Jag tänker inte säga förlåt för ett missförstånd för jag tycker att det är en sån sak man bara glömmer och går vidare ifrån ingenting man behöver hålla på såhär för.

2009-10-14 @ 22:01:39
URL: http://allthosefeelings.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag vet inte vad vi ska göra, eftersom vi troligen inte kommer komma över på samma sida.



Och jag förstår inte varför man inte kan få visa vad man känner och vad man tycker, var är det som är "omoget" med att ta upp ett problem?



Är det bättre att lämna det kvar under ytan? En sådan grupp vill inte jag ta del av heller, i så fall.

2009-10-14 @ 22:16:10
Postat av: svensken

håller fullständigt med david och matilda.

å ja e jävligt less på det här..så kan vi inte bara gå vidare nu.

2009-10-14 @ 22:29:12
Postat av: Johanna

Haha, jag kom på en asbra sak! :D



"Vi är inte på samma sida, så jag kan inte vända blad" <nobelpris>

2009-10-14 @ 22:35:34
Postat av: Johanna

Men vi kan ju inte göra något åt det, så vi får väl strunta i det och se hur det blir :/

2009-10-14 @ 22:37:09
Postat av: Andreas

Vad är det som är så svårt? jag vet att ni hade blivit sura eller arga om vi skulle gå ifrån er, när ni inte hade ätit klart. Det har man ju märkt t.ex i matsalen. och sen gå före in på aktiviteten som vi skulle göra TILLSAMMANS och börja spela utan oss. jag struntar i de där 10minuterna men det är stilen ni gjorde det på vi är ledsna över. Jag gick också iväg med er men sen när jag insåg att alla inte var med så ringde jag och frågade var de var och väntade. som det står någonstans att vi skulle göra det här tillsammans men det var som om vi var två olika "gäng" . Ja matte och nina är vi lika sura på. men jag har även sagt det till matte. visa lite empati.

2009-10-14 @ 23:34:47
Postat av: svensken

ok. men jag har iaf inte blivit sur/arg för att ni gått från matsalen tidigare. och jag skulle inte bli det heller om det var jag som var kvar och ni som började spela!. Det här e inget att bli så sura över. Det var en grej vi skulle göra tillsammans och det GJORDE vi ju! men att gå 5min tidigare betyder inte att vi är uppdelade i 2 "gäng" eller att vi inte vill vara med er, vi var klara och vi trodde ni andra också var det. Ni gör en så stor grej över det hela. Bara låt det vara nu! Som matilda sa, vi missförstog varandra. Så låt det va nu!

2009-10-15 @ 11:22:19
Postat av: svensken

johanna: Det som är "omoget" med det här problemet är att det är inget problem! Ni har ju gjort det till ett problem.

2009-10-15 @ 11:26:06
Postat av: Hanna

Jag ville bara säga det att visst har detta problem blivit större än vad det behövt vara från början. Men jag tycker faktiskt inte att det är "vårat" fel. Jag kände mig faktiskt väldigt ja, ovälkommen, när ni gick och började utan oss. Nästan sårad kan jag väl säga. Och då tycker jag inte att det spelar någon roll vad man tyckt innan. Vi som var kvar visade vad vi kände, och som kompis är man väl typ till för att typ " ta hand om varandra" och vara snälla mot varandra. Så när vi blev sårade så är det ju faktiskt något som är fel och då vill man väl visa att man bryr sig och ångrar att man gjorde någon ledsen/arg/irriterad/besviken. Och då ber man om ursäkt och menar det... Tycker jag :)

2009-10-16 @ 20:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0