I wanna rock your body.

Hallåååå,länge sen eller hur?:)
Har ju inte varit bästa uppdateringen den här helgen men så blir det när man har mycket att göra^^


Men här kommer helgen i en stor sammanfattning:

Fredag:
Skola mellan 8.30-16.30.
Hemma vid 18.00, samtal av Bolle om fest, åka till stallet en snabbis och se det nyfödda fölet Wilda, sen hem och chilla i soffan med godis och kolla på BECK med bror och sedan efter sms och samtal av Josh/Bolle och massa tvivel så åkte man iväg på la fiesta vid 22.00 och hängde sedan jag Josh och Hanna med grabbarna och jag som inte skulle dricka, drack och hade det kul! Roliga människor det där,haha:)
Hade det mysigt med massa prat med girlsen också,me like!
Kom ialf i säng runt 02.30.

Lördag:
Upp 06.30 och ta en snabb dusch och packa inför dagen,sedan ha sms maraton med Tove & Marina, vara inne i stan till 09.00 och satt då en stund med Marini i solen och pratade. Begav oss till skolan där det blev fixning med alla andra tjejer och sedan blev det att åka iväg till Ikea runt 11. Sprang runt där ett tag och stressade,fixade allt och lite till och vid 13.00 var det dags för den första modevisningen.
Var en aning kaos bakom scenen och vi genomförde det hela ganska bra. Efter det så blev det chill med Marina och Christian som sällskap och sen vid 15.00 var det dags för andra modevisningen. Gick mycket mycket bättre än den förra och jaa efter det så var det bara att packa ihop och åka hemåt:)
Sov typ 2 timmar när jag kom hem och vaknade sedan vid 19.00 och fixade till mig lite snabbt med Marina i luren hela tiden och åkte sen ialf iväg till Nina för förfest.
Åkte sedan in till staden och hade en grymt bra kväll med Stina(b-day girl) och Sara på Kalas:)
Träffade Calleponken också hihi!:)
Kom då ialf i säng runt 03.30 men väcktes en stund senare av samtal av en liten baby boy<3

Så jaa idag då,vad händer? inte mkt mer än att ta arslet ur soffan och plugga och rida hästen eftersom att jag inte gjort det överhuvudtaget den här helgen hihi.

Meeeeen,puss på er ialf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0