live like tomorrow never exist.

God morgon!

Igår kväll..låg jag hemma och hade film maraton med mamma och vid den sista filmen ( en prinsessas dagbok 2) så somnade jag och vid 00.00 så lyckades jag ta mig upp till min säng och däcka där.
01.00 ringer något okänt nummer och frågar :
"hej,ska du med och bada?" Haha var såklart Ludde och en timme senare blir jag upphämtad av honom och de andra tre fisrumporna Jojjo Bolle & Ejder. Ludde kör som en galning!

Så vi drar till Rastis och tänder en eld när det blåser satan och sedan hoppar vi i vattnet och fort som fan upp igen:) Jag fick bada i mina underkläder för smarthuvudet glömde bikinin hemma!
Och sedan så fick vi för oss att åka upp till gruvorna i Ramhäll och faaan vad rädd jag var!
Värsta skräckfilms scenariot:
Ett gäng ungdomar,mitt ute i skogen,springer omkring i en hundra år gammal byggnad där folk dött och det mörkt nästan överallt.
Trodde jag seriöst skulle dö ett par gånger MEN trots att jag är mörkrädd,höjdrädd och livrädd så klättrade jag ändå upp i det där jäkla tornet och kollar in byggnaden och skriker några ggr och tar mig sedan ner igen levande.
Ganska modigt ändå jaa!
Och sedan blev det Uppsala och käka på Mcdonalds, skratta lite åt folk och sedan ta världens längsta omväg innan jag 06.30 kunde luta huvudet mot kudden och somna igen!
Ah vilken natt hörni..

Och ja ikväll så ska jag fortfarande umgås med detta gäng och vi ska hem någon okänd person just nu och chillerilla hela kvällen! Its summertime ffs:)

Meeen nu så ska jag ta mig ordentliga kläder och ta en tripp till hästhagen för att kolla in min fina häst:)
Later!

Kommentarer
Postat av: Mannen, myten legenden: Ludde

Fan tycker det var coolt av dig att du klättra upp. Hade jag vart så rädd så hade jag nog lagt mig i fosterställning å grinat:P

2010-06-15 @ 02:59:01
Postat av: kvinnan,myten,legenden = Lollo!

haha du ,jag var inte långt ifrån och göra det. Satan vad läskigt det var :/ men nu kan jag vara ju lika cool som alla andra och säga fuck u, jag har klättrat i gruvorna!:)

2010-06-15 @ 15:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0