this is CRAZY!

Heej där!
Idag är det måndag,puh.
Har haft fullt upp hela helgen och inte haft en lugn stund men det gillar vi!
Leva livet brukar väl det kallas?

Fredag:
Gick i skolan från 8.30-16.30(halv seg dag med massa sy),as peppad för fest när vi väntade på bussen från skola,sov på bussen hem,as seg men käkade lite mat och träffade Nina för lite pepp talk och sedan blev det lite fixning för att sedan festa hos Jojjo!
En grym kväll med vännerna och träffade Maddis som jag inte träffat på år(!) och så blev det röj röj röj och fina pojkar fanns det ju också(a)
Kom i säng 03.00
Förlåt så himla mycket Jojjo för att jag inte sa hejdå men de enda jag lyckades säga hejdå till var Maddis och Nicke och ja..Kan förklara precis varför det blev såå! sorry<333

Lördag:
Upp 07.30 för att släppa ut hästarna( 4 timmar sömn nice!) och sedan hem och däcka i sängen till tolv typ. Då kom Nina och gav en uppdatering om kvällen och pratade massor! Vid två drog hon hem och jag segade nån timme hemma och vid fem tiden bar det av till stallet för insläpp av hästarna(idioter) och sedan hem för fixning och whine up för utgång! Vid nio mötte jag upp Michan vid bussen där vi också träffade Isabelle,vi drog till Kalas där Jennifer och Marina redan var:)
Vi dansade massor och hade det skoj. Det var jättemycket folk ute men inga man kände så blev lite smått tråkigt...
Kom i säng 04.00

Söndag:
Upp 07.30 för att släppa ut hästarna(3 timmars sömn nice!) och sedan hem och däcka i sängen till 14.30. Då blev det upp och sega en stund innan man drog till stallet vid fem och släppte in hästarna och vid sju tiden bar det av mot staden för att träffa Tove! Blev massa prat om pojkar(oj oj oj!) och bio med massa godis,nom nom!
(Har nu också sett AVATAR och kan ju inte annat säga än shit vad bra den var! LOVE it!
Kom i säng 02.00

Och ja idag då.. Kommer nog inte bli mycket annat än att ta en ridtur på hästfisen(har inte ridit på en vecka!!!) och sedan plugga för det har det blivit alldeles för lite. Och en träff med Nina ska det också bli och prata ihjäl oss om helgen händelser.

Men hoppas ni får en bra dag!
puss puss!


btw,så finns helgens alla bilder i inlägget nedanför så ni vet!:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0