och man ser hela livet som en dröm.

Hej ni!

Jag måste bara börja med och säga att jag drömt helt sjuukt på senaste tiden,har drömt varje natt och det har varit knas drömmar, men värsta är ju att jag typ går i sömnen med. Jag är så jävla arbetsskadad,jag drömmer om jobbet,om olika beställningar och jag kan liksom sätta mig upp i sängen och försöka nå nånting bara rakt ut i luften och det värsta är ju en gång när jag försökte hitta hämtpåsar i min hylla,ni kan ju tänka er hur bra det gick? Och liksom det värsta är när man "vaknar till" och man undrar vad fan man håller på med och så försöker man lägga sig och somna om igen vilket inte är det lättaste..Åh,lider verkligen,hatar att inte kunna sova ordenligt!
Jag låter helt galen,men ni vet det,lugna nätter är ju inte min grej haha..(;

Iallafall så jobbade jag igår hela dagen,gick riktigt dunder bra,gjorde en kunglig uppfyllnad till kvällspersonalen,OH YEAH ibland har man flyt sörrni.
Var tokladdad för och göra samma braiga insats idag,men det kaosade total under middagsruschen så det skets sig..inte lika många antal personer som gårdagen vilket säger det mesta,är man bara 3 stycken som jobbar så blir det liiite tajt.
Ialf,roligaste grejen hände när Tove kom och hade ut vatten över hela golvet. Diskmaskinen läckte och vem fick såklart ligga och kräla på golvet och försöka sätta ihop röret som lossnat? Joo,lilla jag såklart,och tror ni inte att människan lägger upp snyggaste bilden på facebook också..Joo såklart!! Haha döör.
Kom ialf väg där sen och gick till terrassen och chillade och snackade massa skit med min fina Nina,tog en drink också och blev lite fnissiga haha.
Är väl hemma nu och bara chillar med musik,as skönt och bara ta det lugnt faktiskt,alltså i allmänhet och inte festa eller något sånt. Jobbar ju ändå imorn 16-01.30 så blir dunder och kunna vara helt klar i skallen om man säger så!
Herregud..fattar inte ens vad som hänt men lilla Lollo håller väl på och blir gammal,haha.

En annan kul grej är ju att jag på tisdag ska ha utvecklingssamtal med min nya chef,först så skrattade jag för känns som man går i mellanstadiet igen,men efter ett tag så kom jag på att det är fan genialiskt!
Jag har ju både kortsiktiga och långsiktiga mål inom jobbet,och dessutom andra mål i livet som jag vill uppnå,så kan ju vara hur bra som helst och veta för honom vart jag står just nu och i framtiden!
Längtar verkligen till att få kunna snacka om ens egna utveckling!!
Om det är något jag verkligen brinner för så är det just för och utvecklas som person och för nya kunskaper!
Jag trodde ju liksom aldrig för ett år sen att jag skulle kunna klara av och vara assistent,men se nu hur långt jag kommit i min utveckling,för nu sitter jag här som assistent ändå:)
Och jag tror heller aldrig att man kan säga att man vet allting om något heller,okej att man vet en hel del,men aldrig allt, för man lär sig någonting nytt hela tiden,varje dag!
Och tar man ett steg bakåt,så kan man alltid ta två steg framåt igen!

Men nog om mina tankar om livet,nu är det fan läggdags!
PUSS.


ääälskar denna låt,har spelat sönder den i flera veckor nu♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0