Turbulens!

Hallu bloggis!
Försöker blogga ifrån mobilen nu så får se hur det går,hoppas det funkar!
Ialf så har ju en vecka gått här nu, helt sinnes!
I skolan känns det knappt som man har hunnit gjort nånting i baren,känner lite halv stress inför det! I fredags så fick vi testa på flairing på stranden,så jäkla kul!! Dock är man lika smidig som ett kylskåp så gick ju inte skitbra direkt,men det är askul och helt klart beroendeframkallande! Imorgon måndag så får vi flaska och shaker som vi ska och öva med utanför skolan,jävlar vad man ska kasta nu! Wiii.
I skrivande stund så är jag faktiskt TOKBAKIS! Fredag och lördag bestod av festfestfest och fredagen var sådär,vi hängde på vår klubb där vi har skolan,roomservice och det var skoj men tog det lugnt och gick hem vid 3 ändå! Var inte så himla taggad så därav höll jag tillbaka lite!
Men..igår lördag så körde vi fullt ut!
Vi var på vår egna klubb och festade järnet tillsammans med Miami Heat,typ världens bästa basketlag och det var jäkligt nice! Dom hade match innan så vi kollade på livesändningen och dom vann med 4 poäng så dom var ju riktigt taggade när dom kom till klubben! :)
Sen så spelade Steve aoki på en annan klubb kallad mansion så jag var där med Gustav och Niklas och röjde sönder mitt liv kändes det som,så jävla galet!! Steve aoki var helt maniac på scenen och kastade tårtor på publiken och hade en gummibåt som han publiksurfade i,totalt kaos och så jävla kul! Sen så hamnade jag och Linnea och Robert på efterfest där vi testade röka weed i ett jävla äpple! Inte för att något hände direkt i huvudet,men nu har man testat så behöver ju inte göra det igen haha!
Sen gick vi och la oss halv sju imorse och sen vid ett idag kom vi tillbaka till hotellet! Så jävla sjukt livet är här borta alltså,gillar det som fan!
Haha,crazy crazy..
Men imorn är det måndag igen och då är det bara och köra igen!
Peace out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0