vi drar dit palmerna bor.

Tjena hejsan.
Tänkte uppdatera lite om läget för er som är nyfikna och så..
3:e dagen är vi inne på nu ialf och jag kan fortfarande inte fatta att jag e här!
Jävligt nice är det ialf, ca 30 grader och luftfuktigheten är sinnes hahah, längtar tills man vant sig bara.
Jag befinner mig ialf i staden Sliema vilket är en av turistställena och en hamnstad, finns ingen direkt sandstrand utan här badar man från klipporna och stenbryggorna. Finns krabbor och maneter i vattnet man vill akta sig för ialf,fick se några maneter idag, helt sjukt  haha! 
Första dagen bestod av gå lite vilse och hitta till hostelet och så,round tour i staden,ligga vid vattnet och sola och ta första doppet,sova en alldeles för lång powernap och ta en sen middag på en uteservering och långpromenad följt utav det. Själva fest staden St Julians ligger ca 20 min promenad bort vilket vi var och kolla in också.
Igår drog vi till norra Malta,till Marea Beach och stekte hela dagen. Tog en timmes bussresa dit, och åka buss här är som formel 1,kurvigt och alla kör så galet fort! Alla kör som tokar, och bara tutar/kör/tutar hahah och sista biten till stranden är uppför ett berg där bussarna går i ca 15km/h för bussen är proppfull och man tror man ska börja rulla bakåt när som helst för backen är så himla brant, ifrågasatte mitt liv några ggr under färden haha..helt sjukt! 
Vi lagade mat ihop jag och Patrik igår och sen tog vi långpromenad och gick till supermarket! 
Alkohol är så löjligt billigt att man vill va alkis varje dag, en flaska vin kostar 20 kr och vodka på 2 l kan man få för en hundring haha..sinnessjukt!
Dock chillar vi lide och satsar till helgen, då blir det två dagars! ;)) 
Idag har vi dragit till Paceville där man kan shoppa och grejjer,skrev ut lite cvn också,blev en promenad på 6 km också i stekande solen haha,fett varmt! 
Just nu ligger jag och chillar på hostelet och ska snart käka, Patrik ska på date med en kille idag så vi ska mötas upp senare och gå och handa förmodligen:)) 
Imorgon blir det antingen åka till huvudstaden Valletta eller till Gozo, en ö utanför med grottor och klarblått vattnet! Återstår och se hörrni, men livsnjuta på heltid står på schemat ialf haha :) 
Mucho love
// Louise

Första doppet!




Marea Beach


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0